- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.561
Ben calisirken de oyle seyler yapiyorduk biz esimin tansiyon sikintisi var o yuzden goturuyo o yemek pilav salata meyve ekmek herseyini koyuyorum yenilebilicek kadar sicak tuttugunu soyluyovalla bizim yemekhane değişmeden bizde getiriyoduk evden herkes bi çeşit yemek getiriyodu dagıtıyoduk kendi aramızda
temizlikten canin cikmistirr giiii
bak göörr ne cok secenek vaaarr senin için ugrasıyoz burdaponcikbirgelincik
ayrıca sütlaç kamaka sayılır cınııım yirsen basına cok kötü şeyler gelcek
Bende aldiydim o termoslu kaptan hic sicak tutmadiii bozukmu ciktiydi acabaBen calisirken de oyle seyler yapiyorduk biz esimin tansiyon sikintisi var o yuzden goturuyo o yemek pilav salata meyve ekmek herseyini koyuyorum yenilebilicek kadar sicak tuttugunu soyluyo
Hedefe ulasana kadar fedakarliklar sart
Ben calisirken de oyle seyler yapiyorduk biz esimin tansiyon sikintisi var o yuzden goturuyo o yemek pilav salata meyve ekmek herseyini koyuyorum yenilebilicek kadar sicak tuttugunu soyluyo
Hedefe ulasana kadar fedakarliklar sart
temizlikten canin cikmistirr giiii
aynennn
Kiz biz tam yasamm gpccuyukkkk
Bende aldiydim o termoslu kaptan hic sicak tutmadiii bozukmu ciktiydi acaba
kaptinn agzimdan aldin lafii ben esime isyerine yemek koyuyorum mesela termos yemek kaplarina hem sicak tutuyo hem saglikli meyve degil hersey gidebilir is yerine bence
onu da tupperlar la evden salata vs ayarlıcan artık kuzum aklıma da bişi gelmiyo yada sandviç hazırlayabilirsin evde marullu peynirli o iyi olur bak
Eşimi işe gonderdim kizimi ogle uykusuna yatirdim geldim şekeryeminle tam senin bideSekerPancarii nın profillere bakmaya gidiyodum en son ne zaman girmişiniz diye
öyleyiz dimibide kendimize faydamız olsa
Ama işte ofis kalabalık oluyor ben öyle cıkarıp yıyememki
Kız ben yiyemiyorum zaten salata marul falan yedıgım tek meyve cok ayırt edıyorum
yersin yersin bizimde ofis 15 kişi ama bn önüme tabak cıkartıp yiyorum cok şahane utanma kız
Eşimi işe gonderdim kizimi ogle uykusuna yatirdim geldim şeker
Bu konulara girmeyekk
Denerim
bu bizimkinden değil
senin için enmantıklısı sandviç olcak evde hazırla streçle oyöe kurumuyo çıkış saatine yakın yada dısarı cıkınca yolda yersin
Kizim uyudu ben squatlarimi yapiyim
bu bizimkinden değil
senin için enmantıklısı sandviç olcak evde hazırla streçle oyöe kurumuyo çıkış saatine yakın yada dısarı cıkınca yolda yersin
yersin yersin bizimde ofis 15 kişi ama bn önüme tabak cıkartıp yiyorum cok şahane utanma kız
Ogle yemegini kacta yiyosun spora kacta gidiyosun canim aslinda bi küçük kutu süt içip gidebilirsin sporaYok canım ben sevmıyorum sandviç zaten sabah ekmek yiyorum en mantıklısı sabah ve öğle yemeğini sağlam yiyip işten çıkarken de meyveydi fındıktı falan yiyip spora gidicem gitiğim günler gitmediğimde zaten evde yerim
Ogle yemegini kacta yiyosun spora kacta gidiyosun canim aslinda bi küçük kutu süt içip gidebilirsin spora
süpersin tatlım bol kalori yakmalrVe ben bu akşam spora gidiyorum
demekk oyleeyeminle tam senin bideSekerPancarii nın profillere bakmaya gidiyodum en son ne zaman girmişiniz diye
cikti vallaaaaaatemizlikten canin cikmistirr giiii
aynennn
Kiz biz tam yasamm gpccuyukkkk
Bende aldiydim o termoslu kaptan hic sicak tutmadiii bozukmu ciktiydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?