Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla bizim yemekhane değişmeden bizde getiriyoduk evden herkes bi çeşit yemek getiriyodu dagıtıyoduk kendi aramızda
Ben calisirken de oyle seyler yapiyorduk biz esimin tansiyon sikintisi var o yuzden goturuyo o yemek pilav salata meyve ekmek herseyini koyuyorum yenilebilicek kadar sicak tuttugunu soyluyo
Hedefe ulasana kadar fedakarliklar sart

temizlikten canin cikmistirr giiii

bak göörr ne cok secenek vaaarr senin için ugrasıyoz burda poncikbirgelincik
ayrıca sütlaç kamaka sayılır cınııım yirsen basına cok kötü şeyler gelcek

aynennn

Kiz biz tam yasamm gpccuyukkkk

Ben calisirken de oyle seyler yapiyorduk biz esimin tansiyon sikintisi var o yuzden goturuyo o yemek pilav salata meyve ekmek herseyini koyuyorum yenilebilicek kadar sicak tuttugunu soyluyo
Bende aldiydim o termoslu kaptan hic sicak tutmadiii bozukmu ciktiydi acaba

ev yemekleri candır

Eşimi işe gonderdim kizimi ogle uykusuna yatirdim geldim şeker
Bu konulara girmeyekk

bu bizimkinden değil

senin için enmantıklısı sandviç olcak evde hazırla streçle oyöe kurumuyo çıkış saatine yakın yada dısarı cıkınca yolda yersin

bu bizimkinden değil

senin için enmantıklısı sandviç olcak evde hazırla streçle oyöe kurumuyo çıkış saatine yakın yada dısarı cıkınca yolda yersin

Yok canım ben sevmıyorum sandviç zaten sabah ekmek yiyorum en mantıklısı sabah ve öğle yemeğini sağlam yiyip işten çıkarken de meyveydi fındıktı falan yiyip spora gidicem gitiğim günler gitmediğimde zaten evde yerim

Ogle yemegini kacta yiyosun spora kacta gidiyosun canim aslinda bi küçük kutu süt içip gidebilirsin spora

Ogle yemegini kacta yiyosun spora kacta gidiyosun canim aslinda bi küçük kutu süt içip gidebilirsin spora

12 1 2 arası canım ne zaman isterse yiyorum canım.

Spora süt içip gidebilirimde işte çıktığımda baya geç oluyor bidaha o saatte akşam yemeği yememem lazım en kötü çorba falan içerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…