- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.901
Bende sasrdmm kizz hahaha nye yokum dedim okadan kilo vermisimHimmmm bi sayfa geri bakmayi akil edemedim :))) allah allah var bende bi gariplik :))) guldumm yaa beynimin durduguna du bi bakiyimm ondan sonra sana ovguler yagdiracagimm valla bravo ooo
Ayyy.fazlaymıs1 kadehi 90 kaloriymis 4 tanesi cok olmus bende merak edip baktimda
Spor süper ama ne yazıkki menünü beğenmedim.nesfitler çok sağlıksız kesinlikle öğün yerine yeme canım.normal bir yemek Yok menüde.o kadar spora protein Alman lazım kas erimesi olmaması içinMenum
Sabah
Cecil peynirli sahan yumurta 1 adet
Kahvaltiliklar
1 dilim yb ekmegi
ara nesfit 90 cal lik bar cikarmis onun yarisini yesil cay ile ictim ve tadini cok begendimm
Ogle
1 dilim tb ekmegi
Salata
Aksam
Spor icin 150 ml sut 3 kasik nestle nesfit
Spor bittikten sonra
1 kase yayla corbasi
marul
Birazdan meyve yiyecegim kizlar
Birde cig findik
Azar azar
2.5 lt su tamamlayacagim
Veee sporummmmm
30 dk egzersiz
15 dk bisiklet
20 dk yuruyus
Toplam 65 dk
Evett varsin 70 80mi ne o siradasin ben 23 cu siradayim galiba keptincimda 53 sirada :))) ne kadar toplam kg veren birinci guzelmis o listede olmak daha verelim ki 20ci siralar gelsin bize :))
Evet munter 81ci sradaymisin,htc71 kova ,elaalemi, moonli hedef52 o listedeler,valla en onde moonlii ve kova arkadaslarimi tebrik ederim cok güzel kg vermissiniz darisi bize,yanliz ParteMoralll baktim listede goremedim ..
Spor süper ama ne yazıkki menünü beğenmedim.nesfitler çok sağlıksız kesinlikle öğün yerine yeme canım.normal bir yemek Yok menüde.o kadar spora protein Alman lazım kas erimesi olmaması için
munter canım işe yürüyerek gidip geliyorum. Aslında yarım saatlik yolum var onu tempolu hızla 25 dkye düşürdüm. 25 dakika gidiyorum,25 dakikada dönüyorum. Evde de genelde ayna karşısında kulağımda kulaklıkla koşu yapıyorum. Bu ara bu kızı takip ediyorum. 20 dakikaya tamamlayacak şekilde videolar ve koşumu birleştiriyorum. :)
bnm canımda bu ara balık istiyo ama bakalım denk gelirse aldırcam annemler bol salatayla cok şahane oluuyyAy bizde bu hafta pazara çikmadik gecen haftadan var diye onlarda yetmedi tabi ev yesilliksiz kaldiesim çalışıyo anca cumartesi pazara gidebilir hep et baklagil yiyom bu hafta Allah tan çoh seviyim eti
Yulaf ezmemeli mi ezmeli mi tekerleme gibi oldu canim.en cok kim kac kilo verdi diye bi topike rastladim simdide herkesin ismi var kendiminkini goremedim belli bi sure mi gecmesi.gerekiyo onun icin acabakaptinn
Ay gizlar foto atip silince( silince yerine) yazacagima baska sey yazmisim yalnisliklaa gormemisim birde mesaji gondermisim simdi bi okudum sok gecirdim elim ayam titredi duzeltemeyecem diye
canııım sen neler yapıyosun okul tatil olunca szden ses cıkmaz olduHimm yanlis yazmışım. Nerde o topik bende bilmiyorum
adını duyunca nası da cvp veriyoCanim bi onceki sayfada varim. Liste aralikli duzenleniyo anladigim kadariyla.
22 eylulde 8 siradaymisim.
gecen ben diyete ocak 4unde baslamistim
88dim ama buraya geldigimde ortasiydi galiba unuttum 81e inmistim bile. :)
Yani burda ki oranim dan daha fazla.
Ben izindeydim ya o zaman duzenlendigi icin yokum bidaha ki listede ilk siralarda olurum muhtemelen.
günaydın kızlar
Dünki menüm
sabah : meyveli yoğurt acelem olduğu için kahvaltı yapamadm
öğlenatatesli kköfte ve çorba
akşam : 1 kase kavurma ekmeksiz
1.5 litre su
30 dk yürüyüş
Dünkü menüm;
Sabah; Krem peynir, 2 haşlanmış yumurta, 2 ince ve küçük dilim kepek ekmeği
Öğlen; Mercimek çorbası, tavuk sote
Saat16:00 ; Bi elma
Akşam(17:30); 4 kaşık ıspanak 2 kaşık yoğurt
1 saat sonra şekersiz kahve bide saat 9 gibi meyve yedim kivi,muz, elma ve portakal az az
Gün içinde 1,5 litre su ve şekersiz çay içtim
o meyveler daha erken olaymışama yinede güzel kuzum begendim bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?