- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.881
Ayy sus kiz canim cekttiiiiiiiiiiiii o nasil anlatis agzimin suyu aktiayy ben o domatesii zeytinyagi ile yagliyorummm sonra icindeki o minikleri catalla ezip cikartiyomm suzme peynirle ekmek bandira bandira yiyomm bi guzel oluyokiiiiiiiay cok cnm cektiii
Kiz millete asik asik bakmaaagulumsemek zayiflatiyyyy
Nice mutlu yıllara canimmm❤❤❤❤❤❤Kızlar selamlar yazamadım birsüre dün gece yıldönümümüzdü de sevgilimde çok güzeldiDahada motive oldum vallahi Siz nasılsınsınızz iyisiniz inşallahh sınavlarım bitti benimde
Resim yukleyip silmek yasak oldugu icin ban yiyebilirsinSilinmiyooo dimiii
Oğlenin yokmu canim yulaf ezmesinden yumurtayi bende yaptim fena olmuyooSlm hayırlı aksamlar menumu yazimm
11:30 yulaf ezmesinden omlet yaptim zeytin peynir pekmez iki dilim ekmek daha sonra sade soda
Ara mandalina çiğ beyaz lahana
Aksam haslanmis patates sogan turp cin biber sekersiz cay kucuk kase yogurt daha sonra sade soda
2lt su oldu sindi nane limonlu yesil cayimi içiyorum
Bugun spor yapamadim sabahtan aksamaca is gordumm ayy bugun iki bidon beyaz lahana turşu yaptimm..
Evet yaaa mayis ayi gibi o gunleri gormeyi hayal ediyorumZayifladiktan sonra kilo korurken ogle vaktinde cayla o 1 dilim keki zayif zayif yemenin keyfi harikaaa pismanlik yok off yedim zaten kiloluyum derdi yok
Koşturma içerisindeydik tatlı onu es geçmek zorunda kaldımmSabah aksam iyide canim oglen ufakda olsa birseyler yeseydin
Sınavlarım sonuncu hariç gayeeet iyiydii bizim 5 sene oldu ama ilk 4 yılımız cok zordu ben 1 yıl diyorum sağlıklı ilişkimizeGözün aydın kuzum sınavların nasıldıkaç yıl oldu
Hiç denemedin miii efsane birşeydirr mutlaka sabah corbası içilmeli arada hele hava böyle soğuksaaSabah mercimek corbasi nedir
sarap kac kalorii acabaakalorili ise 4 cok olmis digerleri guzel
Onu bilmiyorum en hafif sarap benimki o akşamda ortamda baya güzel oldu ama
1 kadehi 90 kaloriymis 4 tanesi cok olmus bende merak edip baktimdaKoşturma içerisindeydik tatlı onu es geçmek zorunda kaldımm
Sınavlarım sonuncu hariç gayeeet iyiydii bizim 5 sene oldu ama ilk 4 yılımız cok zordu ben 1 yıl diyorum sağlıklı ilişkimize
Hiç denemedin miii efsane birşeydirr mutlaka sabah corbası içilmeli arada hele hava böyle soğuksaa
Oğlenin yokmu canim yulaf ezmesinden yumurtayi bende yaptim fena olmuyoo
Yulaf ezmemeli mi ezmeli mi tekerleme gibi oldu canim.en cok kim kac kilo verdi diye bi topike rastladim simdide herkesin ismi var kendiminkini goremedim belli bi sure mi gecmesi.gerekiyo onun icin acaba @hedef52Yok canim zaten ogleye doğru yaptim kahvaltimi cocuklardan dolayi bu saatte yiyoruz acikmiyorum zaten ara var bide.yulaf ezmemeli omleti bugun ilkkez yaptim tereyağda pisirdim üç kisilik cocuklar bile bayildi tadina..
Yulaf ezmemeli mi ezmeli mi tekerleme gibi oldu canim.en cok kim kac kilo verdi diye bi topike rastladim simdide herkesin ismi var kendiminkini goremedim belli bi sure mi gecmesi.gerekiyo onun icin acaba @hedef52
Listeye girenler orda oluyor baktim ordakilerin çoğu listede olanlar.sen bu hafta giriyonmu listeye..Yulaf ezmemeli mi ezmeli mi tekerleme gibi oldu canim.en cok kim kac kilo verdi diye bi topike rastladim simdide herkesin ismi var kendiminkini goremedim belli bi sure mi gecmesi.gerekiyo onun icin acaba @hedef52
Ben gecen cuma girdim listeye canimListeye girenler orda oluyor baktim ordakilerin çoğu listede olanlar.sen bu hafta giriyonmu listeye..
ayy dimeeeBen şarap i görmedim
Ben iscilerle iç içe çalışıyorum kuzum o yüzden ciddi olmazsam bi kayıyor şirazeleri
foto atip silince ban yiyomusum sizden ayri kalmaya dayanamam kilo veremem uzuntuden nutellaya dalarimmmAllahım ya ne hallerdeyiz farkında mısınyemek kokluyoz Allahım gör sen bu halimizi acı bize
Menün gayet güzel beybisiikız bana da foto at merak ederim
Tam diyet menüsü begendm canm
sporun senin cok iyi oluyor tebrikler cnm menunude begendimmmm24.01.2017
Kahvaltı
(Geç kaldığım için) 3 dilim bitter, bir bardak süt
Öğlen
İki dilim ekmek, pazı yemeği
Akşam
Lahana salatası, kapuska, 5 köfte, ayran
2 lt su
70 dakika spor
sag ol canimmmGayet ii, sporuda bekliyorum rakipler bu hafta güçlü.
Afiyet olsun, gayet güzel.
Sporun, beslenmen ve suyun çok başarılı, tebrik ederim.
Kayısı çayı nedir? Diyette faydası var mı? Menün güzel, tebrik ederim.
Biraz az geldi bana canım.
Çok fazla çoklu alıntı yapınca emojiler karıştı koyamadım. Emojili hayal edin:)
gozlerime inanamiyorum menum az gelmisAfiyet olsun canim az geldi kiz bana birazaksama protein ekleyebilirdin sankim spor harika
Cok begendim canim afiyet olsun
sekersize lafim yokk giizO kompostolar cok süt yapiyiayy ben kuru kayisi incir kuru üzümle sekersiz komposto yapardim sütüm tasardi yani ama sekersiz tabi
Slm hayırlı aksamlar menumu yazimm
11:30 yulaf ezmesinden omlet yaptim zeytin peynir pekmez iki dilim ekmek daha sonra sade soda
Ara mandalina çiğ beyaz lahana
Aksam haslanmis patates sogan turp cin biber sekersiz cay kucuk kase yogurt daha sonra sade soda
2lt su oldu sindi nane limonlu yesil cayimi içiyorum
Bugun spor yapamadim sabahtan aksamaca is gordumm ayy bugun iki bidon beyaz lahana turşu yaptimm..
banlanmak istemimmm
yemeyi seven insanimm bennnAyy sus kiz canim cekttiiiiiiiiiiiii o nasil anlatis agzimin suyu akti
banlanmak istemimmmResim yukleyip silmek yasak oldugu icin ban yiyebilirsinyoksa silenebiliyo
360 kalorii ufff cokkmus ya1 kadehi 90 kaloriymis 4 tanesi cok olmus bende merak edip baktimda
Ben varmiyim giiiListeye girenler orda oluyor baktim ordakilerin çoğu listede olanlar.sen bu hafta giriyonmu listeye..
ayy dimeee
foto atip silince ban yiyomusum sizden ayri kalmaya dayanamam kilo veremem uzuntuden nutellaya dalarimmm
sonra banim bitince gelirim hepiniz mezunnn yohksunuzzz
sporun senin cok iyi oluyor tebrikler cnm menunude begendimmmmspor neler yapiyorsun
sag ol canimmm
gozlerime inanamiyorum menum az gelmisbana da az geldi karnim cok ac su an tavuk gogsu hasladim yarin salatam icin bi parca attim azima dayanamadimm
sabah olsada yisemmm cok lezizdi
sekersize lafim yokk giizonlarin sekerlileri meshurdur burda
guzel cnm afiyet olsun
banlanmak istemimmm
yemeyi seven insanimm bennn
banlanmak istemimmm
360 kalorii ufff cokkmus ya
Ben varmiyim giii
Canim bi onceki sayfada varim. Liste aralikli duzenleniyo anladigim kadariyla.Evet munter 81ci sradaymisin,htc71 kova ,elaalemi, moonli hedef52 o listedeler,valla en onde moonlii ve kova arkadaslarimi tebrik ederim cok güzel kg vermissiniz darisi bize,yanliz ParteMoralll baktim listede goremedim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?