Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy ben o domatesii zeytinyagi ile yagliyorummm sonra icindeki o minikleri catalla ezip cikartiyomm suzme peynirle ekmek bandira bandira yiyomm bi guzel oluyokiiiiiii ay cok cnm cektiii

Kiz millete asik asik bakmaaa gulumsemek zayiflatiyyyy
Ayy sus kiz canim cekttiiiiiiiiiiiii o nasil anlatis agzimin suyu akti

Kızlar selamlar yazamadım birsüre dün gece yıldönümümüzdü de sevgilimde çok güzeldi Dahada motive oldum vallahi Siz nasılsınsınızz iyisiniz inşallahh sınavlarım bitti benimde
Nice mutlu yıllara canimmm❤❤❤❤❤❤

Oğlenin yokmu canim yulaf ezmesinden yumurtayi bende yaptim fena olmuyoo

Sabah aksam iyide canim oglen ufakda olsa birseyler yeseydin
Koşturma içerisindeydik tatlı onu es geçmek zorunda kaldımm
Gözün aydın kuzum sınavların nasıldı kaç yıl oldu
Sınavlarım sonuncu hariç gayeeet iyiydii bizim 5 sene oldu ama ilk 4 yılımız cok zordu ben 1 yıl diyorum sağlıklı ilişkimize
Sabah mercimek corbasi nedir
Hiç denemedin miii efsane birşeydirr mutlaka sabah corbası içilmeli arada hele hava böyle soğuksaa
sarap kac kalorii acabaa kalorili ise 4 cok olmis digerleri guzel

Onu bilmiyorum en hafif sarap benimki o akşamda ortamda baya güzel oldu ama

1 kadehi 90 kaloriymis 4 tanesi cok olmus bende merak edip baktimda

Oğlenin yokmu canim yulaf ezmesinden yumurtayi bende yaptim fena olmuyoo

Yok canim zaten ogleye doğru yaptim kahvaltimi cocuklardan dolayi bu saatte yiyoruz acikmiyorum zaten ara var bide.yulaf ezmemeli omleti bugun ilkkez yaptim tereyağda pisirdim üç kisilik cocuklar bile bayildi tadina..

Yok canim zaten ogleye doğru yaptim kahvaltimi cocuklardan dolayi bu saatte yiyoruz acikmiyorum zaten ara var bide.yulaf ezmemeli omleti bugun ilkkez yaptim tereyağda pisirdim üç kisilik cocuklar bile bayildi tadina..
Yulaf ezmemeli mi ezmeli mi tekerleme gibi oldu canim.en cok kim kac kilo verdi diye bi topike rastladim simdide herkesin ismi var kendiminkini goremedim belli bi sure mi gecmesi.gerekiyo onun icin acaba @hedef52

Yulaf ezmemeli mi ezmeli mi tekerleme gibi oldu canim.en cok kim kac kilo verdi diye bi topike rastladim simdide herkesin ismi var kendiminkini goremedim belli bi sure mi gecmesi.gerekiyo onun icin acaba @hedef52
Listeye girenler orda oluyor baktim ordakilerin çoğu listede olanlar.sen bu hafta giriyonmu listeye..

Ben şarap i görmedim
Ben iscilerle iç içe çalışıyorum kuzum o yüzden ciddi olmazsam bi kayıyor şirazeleri
ayy dimeee

Allahım ya ne hallerdeyiz farkında mısın yemek kokluyoz Allahım gör sen bu halimizi acı bize

Menün gayet güzel beybisii kız bana da foto at merak ederim

Tam diyet menüsü begendm canm
foto atip silince ban yiyomusum sizden ayri kalmaya dayanamam kilo veremem uzuntuden nutellaya dalarimmm
sonra banim bitince gelirim hepiniz mezunnn yohksunuzzz

24.01.2017
Kahvaltı
(Geç kaldığım için) 3 dilim bitter, bir bardak süt
Öğlen
İki dilim ekmek, pazı yemeği
Akşam
Lahana salatası, kapuska, 5 köfte, ayran

2 lt su

70 dakika spor
sporun senin cok iyi oluyor tebrikler cnm menunude begendimmmm spor neler yapiyorsun

sag ol canimmm

Afiyet olsun canim az geldi kiz bana biraz aksama protein ekleyebilirdin sankim spor harika

Cok begendim canim afiyet olsun
gozlerime inanamiyorum menum az gelmis bana da az geldi karnim cok ac su an tavuk gogsu hasladim yarin salatam icin bi parca attim azima dayanamadimm
sabah olsada yisemmm cok lezizdi

O kompostolar cok süt yapiyi ayy ben kuru kayisi incir kuru üzümle sekersiz komposto yapardim sütüm tasardi yani ama sekersiz tabi
sekersize lafim yokk giiz onlarin sekerlileri meshurdur burda

guzel cnm afiyet olsun

Ben keptinim bana guvenebilirsin diyosun bende eski keptinim mence hakkim munter
banlanmak istemimmm

Ayy sus kiz canim cekttiiiiiiiiiiiii o nasil anlatis agzimin suyu akti
yemeyi seven insanimm bennn

Resim yukleyip silmek yasak oldugu icin ban yiyebilirsin yoksa silenebiliyo
banlanmak istemimmm

1 kadehi 90 kaloriymis 4 tanesi cok olmus bende merak edip baktimda
360 kalorii ufff cokkmus ya

Listeye girenler orda oluyor baktim ordakilerin çoğu listede olanlar.sen bu hafta giriyonmu listeye..
Ben varmiyim giii

Ay gizlar foto atip silince( silince yerine) yazacagima baska sey yazmisim yalnisliklaa gormemisim birde mesaji gondermisim simdi bi okudum sok gecirdim elim ayam titredi duzeltemeyecem diye

munter canım işe yürüyerek gidip geliyorum. Aslında yarım saatlik yolum var onu tempolu hızla 25 dkye düşürdüm. 25 dakika gidiyorum,25 dakikada dönüyorum. Evde de genelde ayna karşısında kulağımda kulaklıkla koşu yapıyorum. Bu ara bu kızı takip ediyorum. 20 dakikaya tamamlayacak şekilde videolar ve koşumu birleştiriyorum. :)

Evett varsin 70 80mi ne o siradasin ben 23 cu siradayim galiba keptincimda 53 sirada :))) ne kadar toplam kg veren birinci guzelmis o listede olmak daha verelim ki 20ci siralar gelsin bize :))

Evet munter 81ci sradaymisin,htc71 kova ,elaalemi, moonli hedef52 o listedeler,valla en onde moonlii ve kova arkadaslarimi tebrik ederim cok güzel kg vermissiniz darisi bize,yanliz ParteMoralll baktim listede goremedim ..
Canim bi onceki sayfada varim. Liste aralikli duzenleniyo anladigim kadariyla.
22 eylulde 8 siradaymisim.

gecen ben diyete ocak 4unde baslamistim
88dim ama buraya geldigimde ortasiydi galiba unuttum 81e inmistim bile. :)
Yani burda ki oranim dan daha fazla.
Ben izindeydim ya o zaman duzenlendigi icin yokum bidaha ki listede ilk siralarda olurum muhtemelen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…