Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah: 2 dilim ekmek 1 yumurta 2 zeytin

Ogle: 3 kaşık corba (beğenmedim corbayida ) fırında patates

Aksam: fırında köfte patates 1 dilim ekmek yoğurt

Ara: 2 portakal 1 parça nar 2 kahve spor daha yapicam

Gayet ii, sporuda bekliyorum rakipler bu hafta güçlü.

Afiyet olsun, gayet güzel.

Sporun, beslenmen ve suyun çok başarılı, tebrik ederim.

Kayısı çayı nedir? Diyette faydası var mı? Menün güzel, tebrik ederim.

Bugün yediklerimi yazıyorum şimdi,
Sabah
Mercimek çorbası karabiber kırmızı pul biber limon ile..
Öğle,
Yiyemedim..
Akşam,
Et döner yarım porsiyon yağsız,ayran

Biraz az geldi bana canım.

Çok fazla çoklu alıntı yapınca emojiler karıştı koyamadım. Emojili hayal edin:)

Canim hazir kayisi cayi diye geciyo iste su sallama olanlardan ben oğunum gelmedi ve cok aciktiysam iciyorum baya bi iştah kesiyo bende yoksa metobolik olarak bi fark goremedim

Afiyet olsun canim az geldi kiz bana biraz aksama protein ekleyebilirdin sankim spor harika
Cok begendim canim afiyet olsun

Kekte yapiyordum yaa havuçlu tarcinli bol cevizli ya yine yiycez elbette bunlari ama biraz zayifladiktan sonra kontrollu bir sekilde
Zayifladiktan sonra kilo korurken ogle vaktinde cayla o 1 dilim keki zayif zayif yemenin keyfi harikaaa pismanlik yok off yedim zaten kiloluyum derdi yok

Kuzu ben neyi farkettim yemekleri koklamk yeme istegini azaltiyo bende geçen yaptığım tatliyi kokladim baya yemis kadar oldum ama çok güzel kokuyodu
Bendede işe yariyo biskuvileri esime götürürken koklayip koklayip sonra götürüyomahahahahjaajk diyetin gözü kör ossunnapah

O kompostolar cok süt yapiyi ayy ben kuru kayisi incir kuru üzümle sekersiz komposto yapardim sütüm tasardi yani ama sekersiz tabi

Slm hayırlı aksamlar menumu yazimm
11:30 yulaf ezmesinden omlet yaptim zeytin peynir pekmez iki dilim ekmek daha sonra sade soda
Ara mandalina çiğ beyaz lahana

Aksam haslanmis patates sogan turp cin biber sekersiz cay kucuk kase yogurt daha sonra sade soda
2lt su oldu sindi nane limonlu yesil cayimi içiyorum
Bugun spor yapamadim sabahtan aksamaca is gordumm ayy bugun iki bidon beyaz lahana turşu yaptimm..

Ahahahahah piuff bizim eve hiç yeşillik alınmıyor kışın yaa kışın diyet mi yapilir
Ay bizde bu hafta pazara çikmadik gecen haftadan var diye onlarda yetmedi tabi ev yesilliksiz kaldi esim çalışıyo anca cumartesi pazara gidebilir hep et baklagil yiyom bu hafta Allah tan çoh seviyim eti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…