- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.861
Sabah: 2 dilim ekmek 1 yumurta 2 zeytin
Ogle: 3 kaşık corba (beğenmedim corbayida) fırında patates
Aksam: fırında köfte patates 1 dilim ekmek yoğurt
Ara: 2 portakal 1 parça nar 2 kahve spor daha yapicam
Menüm sabah: çemenli omlet 2 kaşık kadar,zeytin,peynir,açık çay,1 dilim tb ekmeği
öğle: 1 kase pul biberli zerdeçallı yoğurt
Akşam:3 ymk kaşığı ıspanak (limon da sıktım mis gibim oldu )
su 2 bardakyatana kadar içeceğim bol bol, akşam da yeşil çay tarhana keyfisi
Menum
Sabah
Cecil peynirli sahan yumurta 1 adet
Kahvaltiliklar
1 dilim yb ekmegi
ara nesfit 90 cal lik bar cikarmis onun yarisini yesil cay ile ictim ve tadini cok begendimm
Ogle
1 dilim tb ekmegi
Salata
Aksam
Spor icin 150 ml sut 3 kasik nestle nesfit
Spor bittikten sonra
1 kase yayla corbasi
marul
Birazdan meyve yiyecegim kizlar
Birde cig findik
Azar azar
2.5 lt su tamamlayacagim
Veee sporummmmm
30 dk egzersiz
15 dk bisiklet
20 dk yuruyus
Toplam 65 dk
25 ocak 2017 menun
Sabah
1 haslanmis yumurta
4 siyah 2 yesil zeytin
1 kk tulum peyniri
Sekersiz cay
1 dl tb ekmegi
Ara kayisi cayi
Oglen
1 tabak tavuklu bezelye
1 kase yogurt
1 dl tb ekmegi
Ara az sekerli osmanli kahvesi
Aksam
Zeytinyagli pirasa
1 bardak ayran
Su 2 5 olur yatana kadar
Bugün yediklerimi yazıyorum şimdi,
Sabah
Mercimek çorbası karabiber kırmızı pul biber limon ile..
Öğle,
Yiyemedim..
Akşam,
Et döner yarım porsiyon yağsız,ayran
Elaalemi diye yazılıyor ben elaalemi olsun istiyorum, böyle sorunlarım varO ney kız ne alaka
Canim hazir kayisi cayi diye geciyo iste su sallama olanlardan ben oğunum gelmedi ve cok aciktiysam iciyorum baya bi iştah kesiyo bende yoksa metobolik olarak bi fark goremedimGayet ii, sporuda bekliyorum rakipler bu hafta güçlü.
Afiyet olsun, gayet güzel.
Sporun, beslenmen ve suyun çok başarılı, tebrik ederim.
Kayısı çayı nedir? Diyette faydası var mı? Menün güzel, tebrik ederim.
Biraz az geldi bana canım.
Çok fazla çoklu alıntı yapınca emojiler karıştı koyamadım. Emojili hayal edin:)
Bide düzeltiyorum yine öyle devam ediyorElaalemi diye yazılıyor ben elaalemi olsun istiyorum, böyle sorunlarım var
Sağolasın, bi bakayım ben de.Canim hazir kayisi cayi diye geciyo iste su sallama olanlardan ben oğunum gelmedi ve cok aciktiysam iciyorum baya bi iştah kesiyo bende yoksa metobolik olarak bi fark goremedim
Bende kek yapiyodum surekliKesinlikle tatli farkediyo ya bende yani ozellikle yoksa aklima dustuğunde kendime irmik helvasi yaptigimi biliyorum
Aynen bol bol su ve yesillikTamam anlasildi yicem ekmek yemiycem az yiycem bol su su
TM kuzum yazdım bunu kenara bundan sonra dikkat edicemBide düzeltiyorum yine öyle devam ediyor
Afiyet olsun canim az geldi kiz bana birazMenum
Sabah
Cecil peynirli sahan yumurta 1 adet
Kahvaltiliklar
1 dilim yb ekmegi
ara nesfit 90 cal lik bar cikarmis onun yarisini yesil cay ile ictim ve tadini cok begendimm
Ogle
1 dilim tb ekmegi
Salata
Aksam
Spor icin 150 ml sut 3 kasik nestle nesfit
Spor bittikten sonra
1 kase yayla corbasi
marul
Birazdan meyve yiyecegim kizlar
Birde cig findik
Azar azar
2.5 lt su tamamlayacagim
Veee sporummmmm
30 dk egzersiz
15 dk bisiklet
20 dk yuruyus
Toplam 65 dk
Cok begendim canim afiyet olsun25 ocak 2017 menun
Sabah
1 haslanmis yumurta
4 siyah 2 yesil zeytin
1 kk tulum peyniri
Sekersiz cay
1 dl tb ekmegi
Ara kayisi cayi
Oglen
1 tabak tavuklu bezelye
1 kase yogurt
1 dl tb ekmegi
Ara az sekerli osmanli kahvesi
Aksam
Zeytinyagli pirasa
1 bardak ayran
Su 2 5 olur yatana kadar
Kekte yapiyordum yaa havuçlu tarcinli bol cevizli ya yine yiycez elbette bunlari ama biraz zayifladiktan sonra kontrollu bir sekildeBende kek yapiyodum surekli
Aynen bol bol su ve yesillik
TM kuzum yazdım bunu kenara bundan sonra dikkat edicemben gidiyorum spora
Yap canim ben kofteleri yagsiz ve cok az galeta unu koyarak yaptim tutsun azcik diye oda lavasim da küçük incecikdi gayet diyete uygun benceAklima düşurdün beytiyi bende yapicam
Zayifladiktan sonra kilo korurken ogle vaktinde cayla o 1 dilim keki zayif zayif yemenin keyfi harikaaa pismanlik yok off yedim zaten kiloluyum derdi yokKekte yapiyordum yaa havuçlu tarcinli bol cevizli ya yine yiycez elbette bunlari ama biraz zayifladiktan sonra kontrollu bir sekilde
Bendede işe yariyo biskuvileri esime götürürken koklayip koklayip sonra götürüyomKuzu ben neyi farkettim yemekleri koklamk yeme istegini azaltiyo bende geçen yaptığım tatliyi kokladim baya yemis kadar oldumama çok güzel kokuyodu
O kompostolar cok süt yapiyiIlk bebegin dimii tecrube olmustur sana artik. Ben dengeli ve guzel beslenmeden yanayim ne cok az ne cok fazla biz yemeyi agir seyler zannediyoruz oysa bir kase yogurt ve 1 elma bi ogun olabiliyor. O kompostalarin sut yaptigini soylerler hic alakasi yokmus sut istiyorsa anne boool su icecek arastirmistimm oyle yaziyordu. Vitaminli ve ogunlerin dusuk kalorili olursa hem kilo verirsin hemde saglikli kalirsin. Sen bizden sanslisin emzirmek kilo verdiriyoooooooooo
AhahhahhKizlar sanirim ben inek oldummm yakinda sut verecemmmm bu ara devamli ot yiyommm
Darısı başıma darısı başımaaaZayifladiktan sonra kilo korurken ogle vaktinde cayla o 1 dilim keki zayif zayif yemenin keyfi harikaaa pismanlik yok off yedim zaten kiloluyum derdi yok
Ay bizde bu hafta pazara çikmadik gecen haftadan var diye onlarda yetmedi tabi ev yesilliksiz kaldiAhahahahahpiuff bizim eve hiç yeşillik alınmıyor kışın yaa kışın diyet mi yapilir
Emin ol yazin daha sıkıcı oluyo diyet kizYapilmazz
Yaz basi baslayaydikkk gizlaaaa
Ayy salatalik domatesi cok ozledimmm kışın almiyorum hicBencedeben yazın hep domates salatalık maydanoz yiyorum sabah akşam
Ben keptinim bana guvenebilirsin diyosunSen buraya atma çek dursun before after yaparız bitince ama bn kaptanim bna atabilirsin
Evet benimde yufkam vardi ona sarayim diye dusundum ama biraz arastirayim bakayimYap canim ben kofteleri yagsiz ve cok az galeta unu koyarak yaptim tutsun azcik diye oda lavasim da küçük incecikdi gayet diyete uygun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?