- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.041
Afiyet olsun canimm cok guzel ❤Sabah: haşl. Yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmek,2günkurusu
Ara: portakal
Öğle:hamsi,salata
Akşam:mercimek çorbası,ıspanak,yoğurt
30 dk aerobik
Hatta 66 da iken Yen'i tartıda 69 çıkmıştım.başlangıç kiloma eklenecekti o zamanHangi topikden bakildi bu canim gecmis zaman pek hatirlayamadim ama tarti farki birine yaptik diye hatirliyorum sendin demekkii o ben not düşmüştüm yanina sorun olur mu ki bilemedim belki unutulmustur
yaa bizim burda da başlamış kar bn daha görmedim cok mu soguk ki
Ben çok beğendim bugünkü menünü.sadece kahvaltı biraz az gibi.peynir zeytin domates de ekle benceSabah: 1 dilim ekmek 1 yumurta
Ogle: bir kase çorba 2 kadınbudu köfte salata
Aksam: 1 kase çorba 1 tabak k. Fasulye 1 dilim ekmek yoğurt
Ara: 2 kahve yarım portakal 1 kayisili şu sonra kayisiyi yedim
2 litre su 2.5 yaparım ben onu
Sporda yapicam yapınca yazarim
Amin inşallah yaa biz 5 dk duramiyoruz dışarda soğuk diye eve giriyoruz rabBim yardım etsin hepsineBurası kayseri canim soguk evet bereket yagiyor yagsin.disarda evsiz sobasiz olanlar varsa rabbim yardimcilari olsun inşallah. .
Kuzum kahvaltı hazırlamaya vaktim olmuyo yumurta bile ocaktayken hazırlanıyorm uyanamiyorum sabahları benBen çok beğendim bugünkü menünü.sadece kahvaltı biraz az gibi.peynir zeytin domates de ekle bence
Ben cok mutluyum kizim olmadan vakit gecirecegim uzun zaman sonraHerkes bi yerlere gidiyor ben evdeyim bu hafta sonu
Afiyet olsun tatlis bugun persembe yaSabah: 1 dilim ekmek 1 yumurta
Ogle: bir kase çorba 2 kadınbudu köfte salata
Aksam: 1 kase çorba 1 tabak k. Fasulye 1 dilim ekmek yoğurt
Ara: 2 kahve yarım portakal 1 kayisili şu sonra kayisiyi yedim
2 litre su 2.5 yaparım ben onu
Sporda yapicam yapınca yazarim
Hatta 66 da iken Yen'i tartıda 69 çıkmıştım.başlangıç kiloma eklenecekti o zaman
Ben cok mutluyum kizim olmadan vakit gecirecegim uzun zaman sonrabazen o kadar bunaliyorum ve o kadar basim agriyo kaldirmiyoki kendimi suçluyorum neden böyle düşünüyorum diye ama bazen çocuksuz vakit gecirmek insani rahatlatıyor . Yapaacagim bisey de degil aslindan annemlere gidicem orda ablamin kizi var benim kizla hep kavga ediyolar bende kvdeme birakicam orda kalicak bir gün bende kakarakikiri yapcam sabaha kadar kafam cok dolu bu aralar biraz rahatlarim ayy ne dolmuşum bacimm bi sayfa yazdim
Hiç doymadim kiAfiyet olsun tatlis bugun persembe yaaksamki ekmegi yimiyeydin
Hemen bi giybet dur şimdiAyyy kizlar daha yemek yemedik puffg bugun umdugum gibi olmadi eve gelirken markette tavuk aldim simdi hasliyom tavuk yiyecem evdekilerede patitiz kizartiyorum oblarda haslama tavuk koyacam..amcamin kizina cocuk dogdusuna gittik sağolsun oda bi caynan kurabiye koydu aciktim malesef kurabiyeden yedim yemek yapar sandim guya hafif geciririm diyodum hastaymis kendisi ac kaldik ailecek ben olsam kirk yilin basi amcam geliyor yemeksiz gondermem niyse bugun boyle iste..
Kuzum yarın bi bakayım yazarım olmadı tam anlamadm cunkulum okurum yarın tekrar
Ayy gerçekten beynim doldu kizz bunaldimhakket ne dolmusun ama cidden insan yoruluyo ablamdan biliyorum bende bazen öyle bunaliyo ki arayip bana bağırıyo
Bir tabak guru fasilleyle nasın doymassinHiç doymadim kionu yemeseydim kesin gece yerdım
Aksam ki 1 tabak olan tavuk galibaBugun protein gunu yaptimm
Menum
Sabah sekersiz nescafe
Kahvalti: 2 yumurta beyazini pisirdim(ekmek niyetine kullandim) 1 peynirli yumurta, ve 3 çeşit peynir , sekersiz çay
Öğle: 3 parca haşlanmış tavuk, 2 kaşik yogurt
Aksam: 1 tabak(hatta birazi kaldi), 2 bardak ayran
Birazdan sütlü turk kahvesi icicem
Sonra yesil cay icerim yatmadan
Spor
30 dk twist shape stepper yaptim
Eki Görüntüle 1944776 Eki Görüntüle 1944777 Eki Görüntüle 1944778
Bu resimdekileri ve 100 thigh master yapicam kizim uyuyunca ❤
Ayy ahahahhahh dedikodumu da yaparim diyisinAyyy kizlar daha yemek yemedik puffg bugun umdugum gibi olmadi eve gelirken markette tavuk aldim simdi hasliyom tavuk yiyecem evdekilerede patitiz kizartiyorum oblarda haslama tavuk koyacam..amcamin kizina cocuk dogdusuna gittik sağolsun oda bi caynan kurabiye koydu aciktim malesef kurabiyeden yedim yemek yapar sandim guya hafif geciririm diyodum hastaymis kendisi ac kaldik ailecek ben olsam kirk yilin basi amcam geliyor yemeksiz gondermem niyse bugun boyle iste..
Bencede bizde yegenimi alıyoruz bazen anlayisli olsun kv de bakiversinAyy gerçekten beynim doldu kizz bunaldimacik konusuyum kafam dagilsin babannesi oynasin ni vag bir gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?