Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy ahahahhahh dedikodumu da yaparim diyisin valla en azindan bi tavukla pilav yapsa yarim saatini alir kiz bide corba salata oste bu neyse belkim hasta diye yapmadi
Valla uc cocuknan evi piril piril yapmaya hali var yaninda 20 yasinda bacisida vardi ona tarif etse yeterdi kiz hasta halinden anlarim cok severim bu camin kizini bi yedirme adetleri yok ne bilim hem ev aldi hem cocuk dogdusuna gittik kizz yanarim yanarim jurabiye yedim bilsem yanimda elma tasirdim :))))
kaptinn canim anamin olsun benim eve gelen ac kalmaz catlatana kadar yidiririk :))). Valka kiybet ettim sindi :))

Afiyet olsun canım herzamanki gibi Harika

aynen bahsettigin gibi cnm bu sekerli seyler bagimlilik yapiyor bende bi sure yemedim mi istemuyorum ama yemeye baslayincabhep cnm cekiyor benim esim cok seviyor o yuzden cok zorlanuyorum

kiptennn bugun dikkat edecektin hani fasulyeler sisicek karninda sabah + cikacan kesin aksamki o ekmekkk nidennn yendi

Cok iyi yaptin canim. Kendine de vakit ayirmalisin devamli ev cocuk gurultu ses zor yaanii
tatliss yazinca rahatladin mi rahatladiysan bende cok doluyum bende yazacam

Bayilirim giybete
bence cok ayip etmis madem cagiriyon iki cesit birsey yapsaymis bari bi borek bi kurabiye olsaydi tok gidip ac kalkmissiniz kiz
bi corba bi pattis yeme ji pilav 1 saate piser niden dusunememos coookmu hastaydi

Ayy ahahahhahh dedikodumu da yaparim diyisin valla en azindan bi tavukla pilav yapsa yarim saatini alir kiz bide corba salata oste bu neyse belkim hasta diye yapmadi

aynen en azindan onlari yapabilirdi

Kiz kuccukten asilanmamis dimikk bizde de gelene sofra donatilir cay icirilirrr kayfesi yapilir vs vs

Valla bende yediririm hiç bişey yoksa kahvaltilik hazırlarm yine aç gondermem ben

Bana az geldi yediklerim ama
Senin ne derdin var anlat annem dinleriz biz bak bn kv cekistirip duruyom

Menum
Sabah
Lorlu sahanda yumurta
Zeytin peynir biber 1 dilim tb ekmegi

Ogle
Kendim icin ozenle hazirladigim salata icerigi
3 kasik haslanmis kuskus
7 parca haslanmis tavuk gogsu bu parcalar catala gelecek sekilde
Marul
Kirmizi ve yesil biber
Havuc zeytinyag karistirdim kendime salata yaptim guzel bir kase yidim salata kasesi

Aksam 1 kase yayla corbasi
2 kasik et

sekersiz cay icecegim yaninda kuruyemisgillerden yirimm

Aksami az yedim moralim bozuktu ondan

LİSTESİ(24/31)
20.40

PEMBE TAKİM
SekerPancarı71 :54dk+60dk
Selcanmehmetcan:40+
edan18 :45+70
Poncikbirgelincik:60
Kova01: 45dk+45dk+30 dk

MOR TAKİM
hedef52:40+60+60
htc71 :
munter :90+65
elaalemi:70+70

pembe takım:419
mor takim395

Salata şahane cnm cekti niye kuzum noldu da moralin bozuktu

Kizim coktan uyudu kahvemi de ictim sporumu yapip geliyooree bugun cok uykum vağ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…