- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.061
Midem büyük galiba benimBir tabak guru fasilleyle nasın doymassin
Diyetteyim diye tabagi yaladim biraktim ahahahajajahajahjajajahjajahahAksam ki 1 tabak olan tavuk galibaçok güzel olmuş kuzum akşam azıcık az olmuş tabiii hadi spor yapalım
Aslinda benimki de böyükMidem büyük galiba benim
Aynen kiz ne iyi yapiyonuz valla bende birakiyom ama cok cok nadirBencede bizde yegenimi alıyoruz bazen anlayisli olsun kv de bakiversinhem torun baldan tatli
Valla uc cocuknan evi piril piril yapmaya hali var yaninda 20 yasinda bacisida vardi ona tarif etse yeterdi kiz hasta halinden anlarim cok severim bu camin kizini bi yedirme adetleri yok ne bilim hem ev aldi hem cocuk dogdusuna gittik kizz yanarim yanarim jurabiye yedim bilsem yanimda elma tasirdim :))))Ayy ahahahhahh dedikodumu da yaparim diyisinvalla en azindan bi tavukla pilav yapsa yarim saatini alir kiz bide corba salata oste bu neyse belkim hasta diye yapmadi
Afiyet olsun canım herzamanki gibi HarikaBugun protein gunu yaptimm
Menum
Sabah sekersiz nescafe
Kahvalti: 2 yumurta beyazini pisirdim(ekmek niyetine kullandim) 1 peynirli yumurta, ve 3 çeşit peynir , sekersiz çay
Öğle: 3 parca haşlanmış tavuk, 2 kaşik yogurt
Aksam: 1 tabak(hatta birazi kaldi) et kavurma, 2 bardak ayran
Birazdan sütlü turk kahvesi icicem
Sonra yesil cay icerim yatmadan
Spor
30 dk twist shape stepper yaptim
Eki Görüntüle 1944776 Eki Görüntüle 1944777 Eki Görüntüle 1944778
Bu resimdekileri ve 100 thigh master yapicam kizim uyuyunca ❤
Ahahahahahah ay yeni gördümDiyetteyim diye tabagi yaladim biraktim ahahahajajahajahjajajahjajahahet kavurmaydi giz duzenledim himin
Ben şimdiki oğluma hamile kalmadan 84.4 ten 58 e kadar düşmüştüm 2yılda.sonra hamile kaldım.korkmadım ama 1kere başardım yine başarırım dedim.nasıl olsa yöntemi çözmüştüm.aynen öyle oldu.yavaş yavaş doya doya kilo verdim .oğlum tam 1yaşında.ben de abur cubur delisiyimdir ama şuna inanıyorum ki herşey insülinden geçiyor.şekeri kesip sağlıklı beslendikçe insülini ani fırlatmıyorsun canın daha az şekerli şeyler aburcubur çekiyor.ben ne zaman şekerli şeyleri abartsam canım daha çok çekiyor sebebi sadece insülin
kiptennn bugun dikkat edecektin haniSabah: 1 dilim ekmek 1 yumurta
Ogle: bir kase çorba 2 kadınbudu köfte salata
Aksam: 1 kase çorba 1 tabak k. Fasulye 1 dilim ekmek yoğurt
Ara: 2 kahve yarım portakal 1 kayisili şu sonra kayisiyi yedim
2 litre su 2.5 yaparım ben onu
Sporda yapicam yapınca yazarim
Ben cok mutluyum kizim olmadan vakit gecirecegim uzun zaman sonrabazen o kadar bunaliyorum ve o kadar basim agriyo kaldirmiyoki kendimi suçluyorum neden böyle düşünüyorum diye ama bazen çocuksuz vakit gecirmek insani rahatlatıyor . Yapaacagim bisey de degil aslindan annemlere gidicem orda ablamin kizi var benim kizla hep kavga ediyolar bende kvdeme birakicam orda kalicak bir gün bende kakarakikiri yapcam sabaha kadar kafam cok dolu bu aralar biraz rahatlarim ayy ne dolmuşum bacimm bi sayfa yazdim
Bayilirim giybeteAyyy kizlar daha yemek yemedik puffg bugun umdugum gibi olmadi eve gelirken markette tavuk aldim simdi hasliyom tavuk yiyecem evdekilerede patitiz kizartiyorum oblarda haslama tavuk koyacam..amcamin kizina cocuk dogdusuna gittik sağolsun oda bi caynan kurabiye koydu aciktim malesef kurabiyeden yedim yemek yapar sandim guya hafif geciririm diyodum hastaymis kendisi ac kaldik ailecek ben olsam kirk yilin basi amcam geliyor yemeksiz gondermem niyse bugun boyle iste..
Ayy ahahahhahh dedikodumu da yaparim diyisinvalla en azindan bi tavukla pilav yapsa yarim saatini alir kiz bide corba salata oste bu neyse belkim hasta diye yapmadi
Valla uc cocuknan evi piril piril yapmaya hali var yaninda 20 yasinda bacisida vardi ona tarif etse yeterdi kiz hasta halinden anlarim cok severim bu camin kizini bi yedirme adetleri yok ne bilim hem ev aldi hem cocuk dogdusuna gittik kizz yanarim yanarim jurabiye yedim bilsem yanimda elma tasirdim :))))
kaptinn canim anamin olsun benim eve gelen ac kalmaz catlatana kadar yidiririk :))). Valka kiybet ettim sindi :))
Valla bende yediririm hiç bişey yoksa kahvaltilik hazırlarm yine aç gondermem benValla uc cocuknan evi piril piril yapmaya hali var yaninda 20 yasinda bacisida vardi ona tarif etse yeterdi kiz hasta halinden anlarim cok severim bu camin kizini bi yedirme adetleri yok ne bilim hem ev aldi hem cocuk dogdusuna gittik kizz yanarim yanarim jurabiye yedim bilsem yanimda elma tasirdim :))))
kaptinn canim anamin olsun benim eve gelen ac kalmaz catlatana kadar yidiririk :))). Valka kiybet ettim sindi :))
Bana az geldi yediklerim amaaynen bahsettigin gibi cnm bu sekerli seyler bagimlilik yapiyor bende bi sure yemedim mi istemuyorum ama yemeye baslayincabhep cnm cekiyorbenim esim cok seviyor o yuzden cok zorlanuyorum
kiptennn bugun dikkat edecektin hanifasulyeler sisicek karninda sabah + cikacan kesin aksamki o ekmekkk nidennn yendi
Cok iyi yaptin canim. Kendine de vakit ayirmalisin devamli ev cocuk gurultu ses zor yaanii
tatliss yazinca rahatladin mirahatladiysan bende cok doluyum bende yazacam
Bayilirim giybete
bence cok ayip etmis madem cagiriyon iki cesit birsey yapsaymis bari bi borek bi kurabiye olsaydi tok gidip ac kalkmissiniz kiz
bi corba bi pattis yeme ji pilav 1 saate piser niden dusunememos coookmu hastaydi
aynen en azindan onlari yapabilirdi
Kiz kuccukten asilanmamis dimikkbizde de gelene sofra donatilir cay icirilirrr kayfesi yapilir vs vs
İyiyiz canım yarına hazırlık işte malum tartı günü sen nasılsın :)Kızlar nasılsınızz ???
Salata şahane cnm cektiMenum
Sabah
Lorlu sahanda yumurta
Zeytin peynir biber 1 dilim tb ekmegi
Ogle
Kendim icin ozenle hazirladigim salata icerigi
3 kasik haslanmis kuskus
7 parca haslanmis tavuk gogsu bu parcalar catala gelecek sekilde
Marul
Kirmizi ve yesil biber
Havuc zeytinyag karistirdim kendime salata yaptim guzel bir kase yidim salata kasesi
Aksam 1 kase yayla corbasi
2 kasik et
sekersiz cay icecegim yaninda kuruyemisgillerden yirimm
Aksami az yedim moralim bozuktu ondan
Ne azii kiz koca iki kadin butu yimissinnnBana az geldi yediklerim ama
Senin ne derdin var anlat annem dinleriz biz bak bn kv cekistirip duruyom
Sende yap kiptenn cok doyurucu oluyorrr ben ki doydumm senin o minnal miden hayli hayli doyarSalata şahane cnm cektiniye kuzum noldu da moralin bozuktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?