- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.081
Anlat bacim ben içimi döktüm rahatladimaynen bahsettigin gibi cnm bu sekerli seyler bagimlilik yapiyor bende bi sure yemedim mi istemuyorum ama yemeye baslayincabhep cnm cekiyorbenim esim cok seviyor o yuzden cok zorlanuyorum
kiptennn bugun dikkat edecektin hanifasulyeler sisicek karninda sabah + cikacan kesin aksamki o ekmekkk nidennn yendi
Cok iyi yaptin canim. Kendine de vakit ayirmalisin devamli ev cocuk gurultu ses zor yaanii
tatliss yazinca rahatladin mirahatladiysan bende cok doluyum bende yazacam
Bayilirim giybete
bence cok ayip etmis madem cagiriyon iki cesit birsey yapsaymis bari bi borek bi kurabiye olsaydi tok gidip ac kalkmissiniz kiz
bi corba bi pattis yeme ji pilav 1 saate piser niden dusunememos coookmu hastaydi
aynen en azindan onlari yapabilirdi
Kiz kuccukten asilanmamis dimikkbizde de gelene sofra donatilir cay icirilirrr kayfesi yapilir vs vs
Gitme bir yere kiz icimi dokcemKizim coktan uyudu kahvemi de ictim sporumu yapip geliyooreebugun cok uykum vağ
Muckkkss
Salata şahane cnm cektiniye kuzum noldu da moralin bozuktu
Anlat bacim ben içimi döktüm rahatladim
Afiyet olsun beybi cok guzel bayilirim tavuklu kuskuslu salatayaMenum
Sabah
Lorlu sahanda yumurta
Zeytin peynir biber 1 dilim tb ekmegi
Ogle
Kendim icin ozenle hazirladigim salata icerigi
3 kasik haslanmis kuskus
7 parca haslanmis tavuk gogsu bu parcalar catala gelecek sekilde
Marul
Kirmizi ve yesil biber
Havuc zeytinyag karistirdim kendime salata yaptim guzel bir kase yidim salata kasesi
Aksam 1 kase yayla corbasi
2 kasik et
sekersiz cay icecegim yaninda kuruyemisgillerden yirimm
Aksami az yedim moralim bozuktu ondan
İsim vermeden anlat desifre itme kendiniNe azii kiz koca iki kadin butu yimissinnn
Anlatirsamm Desifre olmam demiii
Bn olmadiysam nerde oturdugum bile belliNe azii kiz koca iki kadin butu yimissinnn
Anlatirsamm Desifre olmam demiii
Ule yaptimmmİsim vermeden anlat desifre itme kendini
Bn olmadiysam nerde oturdugum bile belli
Hemen okuyorumUle yaptimmmama anlayabilecek misiniz bilmim
Minnak midem neler alıyo bi bilenSende yap kiptenn cok doyurucu oluyorrr ben ki doydumm senin o minnal miden hayli hayli doyar
Sorduğu şey ne onu bileydm daha iyi yorum yapardım ama hep aynı be kuzum ne kadar ödün verirsen o kadar eziliyosun değersiz oluyosun ben bunu anladigimdan beri hiç taviz vermiyorum bi annem bi yegenlerim için onun haricinde herkese karşı igneleyici bi yapı oluştu bende bence sende ezdirme kendini nasıl olsa begenilmiyomus yaptıkların en azından yipranmazsinKizlar simdi soyle anlatayim ben hayatim boyunca hep iyi bir insan olmak ixin caba sarf ettim. Sirf insablari mutlu edebilmek icin kendimden odun verdim. Ama hic bir zaman deger goremedim benim yaptigim hic birsey ailem tarafindan onemsenmiyor ancak ablamlarrin yaptigi her sey cok iyi guzel onemli oluyor. Kisacasi ben hic kendimi degerli hissetmiyorum
Bugun annem aradi bende hevesli hevesli actim ki musait degildim salona ciktim konusabilmek icin havadan sudan vs konustuk sonra bana bir sey soruyo gibi ama sormuyo gibide baya agzimi ariyor biliyor ama agzimi ariyor (konuyu yazmak istemiyom cok uzun) ben bunu fark ettim guzel guzel dedim niye agzimi ariyorsun ne gerek var direk sorabilirsinbu defad iste haklisin vs sonraben kim soyledi sana falan dedim kimin soylediginide yalan soyledi simdi bu diyalog gecerken ben sinirli falan degilim ama boyle olmasina uzuldum daha dogrusu bi anne nasil boyle konusur ona uzuldum bunu da dile getirince bir ton daha laf dedi ve kapadik dusunuyorum ben bu zeminleri olusturacak ne yaptimherkes kayivalidesi ile sorun yasar ben bizimkilerle
Anladiniz mi bilmiyomm desifre olmamak icin ancaa bu kadaa anlatabildim
Ayy kuzum ilk basta en degerli sensin unutmucaksin bunu asla baskalarini kendinden degerli görme sakin sen kendine deger verirsen bak gör çevrendekilerde nasil degisecek sen kendini nasil hissedersen insallarda o sekilde goruyo buna inanıyorum ben seni seven bi eşin var sende kendine deger verdin mi tamamdir annen ailen tabiki seni cok seviyor aksini düşünme bile ama önce kendini düşün dedigim gibi sen dogrusunu yapmışsın açıkça agzimi arama anne demissin sana ne derse desin annende anlamiştir seni bence sen sakin uzme kendini canimmmKizlar simdi soyle anlatayim ben hayatim boyunca hep iyi bir insan olmak ixin caba sarf ettim. Sirf insablari mutlu edebilmek icin kendimden odun verdim. Ama hic bir zaman deger goremedim benim yaptigim hic birsey ailem tarafindan onemsenmiyor ancak ablamlarrin yaptigi her sey cok iyi guzel onemli oluyor. Kisacasi ben hic kendimi degerli hissetmiyorum
Bugun annem aradi bende hevesli hevesli actim ki musait degildim salona ciktim konusabilmek icin havadan sudan vs konustuk sonra bana bir sey soruyo gibi ama sormuyo gibide baya agzimi ariyor biliyor ama agzimi ariyor (konuyu yazmak istemiyom cok uzun) ben bunu fark ettim guzel guzel dedim niye agzimi ariyorsun ne gerek var direk sorabilirsinbu defad iste haklisin vs sonraben kim soyledi sana falan dedim kimin soylediginide yalan soyledi simdi bu diyalog gecerken ben sinirli falan degilim ama boyle olmasina uzuldum daha dogrusu bi anne nasil boyle konusur ona uzuldum bunu da dile getirince bir ton daha laf dedi ve kapadik dusunuyorum ben bu zeminleri olusturacak ne yaptimherkes kayivalidesi ile sorun yasar ben bizimkilerle
Anladiniz mi bilmiyomm desifre olmamak icin ancaa bu kadaa anlatabildim
Siskoyuz ama bizimde dertlermiz varKizlar bdv ye yazmis gibi hissetim kendimii
AhahahhahahhhSiskoyuz ama bizimde dertlermiz var
Bak mesela kv yi denemek için 2. El gelinlik gösterdim bekliyorum ki yok kızım olur mu sıfır alırız desin ama bana dedi ki gelinligi şimdiden alin o gosterdigin guzeldi sonra pahali olur bende almicam daha zamanı var dedim ama çok kızdım cokkkAhahahhahahhh
Cok guzel bi menu canim afiyet olsunSabah: haşl. Yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmek,2günkurusu
Ara: portakal
Öğle:hamsi,salata
Akşam:mercimek çorbası,ıspanak,yoğurt
30 dk aerobik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?