Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Anlat bacim ben içimi döktüm rahatladim

Afiyet olsun beybi cok guzel bayilirim tavuklu kuskuslu salataya neden moralin bozukkk

Kizlar simdi soyle anlatayim ben hayatim boyunca hep iyi bir insan olmak ixin caba sarf ettim. Sirf insablari mutlu edebilmek icin kendimden odun verdim. Ama hic bir zaman deger goremedim benim yaptigim hic birsey ailem tarafindan onemsenmiyor ancak ablamlarrin yaptigi her sey cok iyi guzel onemli oluyor. Kisacasi ben hic kendimi degerli hissetmiyorum
Bugun annem aradi bende hevesli hevesli actim ki musait degildim salona ciktim konusabilmek icin havadan sudan vs konustuk sonra bana bir sey soruyo gibi ama sormuyo gibide baya agzimi ariyor biliyor ama agzimi ariyor (konuyu yazmak istemiyom cok uzun) ben bunu fark ettim guzel guzel dedim niye agzimi ariyorsun ne gerek var direk sorabilirsinbu defad iste haklisin vs sonraben kim soyledi sana falan dedim kimin soylediginide yalan soyledi simdi bu diyalog gecerken ben sinirli falan degilim ama boyle olmasina uzuldum daha dogrusu bi anne nasil boyle konusur ona uzuldum bunu da dile getirince bir ton daha laf dedi ve kapadik dusunuyorum ben bu zeminleri olusturacak ne yaptim herkes kayivalidesi ile sorun yasar ben bizimkilerle

Anladiniz mi bilmiyomm desifre olmamak icin ancaa bu kadaa anlatabildim

Sorduğu şey ne onu bileydm daha iyi yorum yapardım ama hep aynı be kuzum ne kadar ödün verirsen o kadar eziliyosun değersiz oluyosun ben bunu anladigimdan beri hiç taviz vermiyorum bi annem bi yegenlerim için onun haricinde herkese karşı igneleyici bi yapı oluştu bende bence sende ezdirme kendini nasıl olsa begenilmiyomus yaptıkların en azından yipranmazsin

Ayy kuzum ilk basta en degerli sensin unutmucaksin bunu asla baskalarini kendinden degerli görme sakin sen kendine deger verirsen bak gör çevrendekilerde nasil degisecek sen kendini nasil hissedersen insallarda o sekilde goruyo buna inanıyorum ben seni seven bi eşin var sende kendine deger verdin mi tamamdir annen ailen tabiki seni cok seviyor aksini düşünme bile ama önce kendini düşün dedigim gibi sen dogrusunu yapmışsın açıkça agzimi arama anne demissin sana ne derse desin annende anlamiştir seni bence sen sakin uzme kendini canimmm

Bak mesela kv yi denemek için 2. El gelinlik gösterdim bekliyorum ki yok kızım olur mu sıfır alırız desin ama bana dedi ki gelinligi şimdiden alin o gosterdigin guzeldi sonra pahali olur bende almicam daha zamanı var dedim ama çok kızdım cokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…