- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.101
Cok gzuzel olmus canim sen kacamak yapmiyorsun artik dengeli olmus begendimSabah: 1 dilim ekmek 1 yumurta
Ogle: bir kase çorba 2 kadınbudu köfte salata
Aksam: 1 kase çorba 1 tabak k. Fasulye 1 dilim ekmek yoğurt
Ara: 2 kahve yarım portakal 1 kayisili şu sonra kayisiyi yedim
2 litre su 2.5 yaparım ben onu
Sporda yapicam yapınca yazarim
Sorduğu şey ne onu bileydm daha iyi yorum yapardım ama hep aynı be kuzum ne kadar ödün verirsen o kadar eziliyosun değersiz oluyosun ben bunu anladigimdan beri hiç taviz vermiyorum bi annem bi yegenlerim için onun haricinde herkese karşı igneleyici bi yapı oluştu bende bence sende ezdirme kendini nasıl olsa begenilmiyomus yaptıkların en azından yipranmazsin
Ayy kuzum ilk basta en degerli sensin unutmucaksin bunu asla baskalarini kendinden degerli görme sakin sen kendine deger verirsen bak gör çevrendekilerde nasil degisecek sen kendini nasil hissedersen insallarda o sekilde goruyo buna inanıyorum ben seni seven bi eşin var sende kendine deger verdin mi tamamdir annen ailen tabiki seni cok seviyor aksini düşünme bile ama önce kendini düşün dedigim gibi sen dogrusunu yapmışsın açıkça agzimi arama anne demissin sana ne derse desin annende anlamiştir seni bence sen sakin uzme kendini canimmm
Olsun canim 1 kurabiye Cokda oynatmaz herhalde kilonu canini sıkma sen telafi edersin onuAyyy kizlar daha yemek yemedik puffg bugun umdugum gibi olmadi eve gelirken markette tavuk aldim simdi hasliyom tavuk yiyecem evdekilerede patitiz kizartiyorum oblarda haslama tavuk koyacam..amcamin kizina cocuk dogdusuna gittik sağolsun oda bi caynan kurabiye koydu aciktim malesef kurabiyeden yedim yemek yapar sandim guya hafif geciririm diyodum hastaymis kendisi ac kaldik ailecek ben olsam kirk yilin basi amcam geliyor yemeksiz gondermem niyse bugun boyle iste..
Ivit yapmamaya çalışıyorum kaptan olduk o kadarCok gzuzel olmus canim sen kacamak yapmiyorsun artik dengeli olmus begendim
Ayyyyyy ahahahahahhahahahBak mesela kv yi denemek için 2. El gelinlik gösterdim bekliyorum ki yok kızım olur mu sıfır alırız desin ama bana dedi ki gelinligi şimdiden alin o gosterdigin guzeldi sonra pahali olur bende almicam daha zamanı var dedim ama çok kızdım cokkk
Siskoyuz ama bizimde dertlermiz var
Bak mesela kv yi denemek için 2. El gelinlik gösterdim bekliyorum ki yok kızım olur mu sıfır alırız desin ama bana dedi ki gelinligi şimdiden alin o gosterdigin guzeldi sonra pahali olur bende almicam daha zamanı var dedim ama çok kızdım cokkk
Bende bende ve ben senin kv nin genc oldugunu hissediyoreAyyyyyy ahahahahahhahahahfesatlik seziyooree kvde bi kere evleniyosun yani istedigini diktirir veya alirsin yani nezaketen bari boyle deseydi sonra da neden gelinler kvdeleri sevmiyo
Maddi açıdan bende öyleyim bak sürekli birilerini sevindirmë derdindeyim dünya mali sonuçta kimseye kalmıyor ama pek karsilik göremiyorum. Bence sen kendini biraz geri cekmelisin sana karşı davranışları izle ona göre hareket et bak cidden etrafında sana değer vermeyen insanlari azalttikca daha mutlu olcaksn az insanla da yasaniyo ben öyle yapıyorum sayılı arkadaşım var ailem bide bikaç akrabama gidip geliyorum o kadar sulalemiz çok kalabalık ama ben coguyla Merhaba merhabadan öteye değilim gitmem de kuru kalabalık onlar hiç bi gününde yanında olmayanı napcaksin ki dimiKizlar ikinizde cok haklisiniz her yolu denedim ama olmuyor bu ilk degil sonda olmayacak boyle cok seyler var ben size en basitini anlatmaya calistim. Icime atiyorum uzuluyorum biriktiriyprum anlatacak kimsem yok insan kebdi canindan olan insanlarin yaptiklarini nasil birilerine anlatsinn cok bunaliyorum o yuzden. Kizlar ark cevremde ailemde her zaman deger gormeyen ben okuyorum nasil beceriyorum anlamiyorum ya esim e soruyorum en yakinimda o oldugu icin cok iyi niyetlisin ondan boyle oluyor diyor kendimi degistiremiyorum en ince ayrintisina kadar insanlari mutlu etmeyi istiyorum dusunuyorum onlar mutlu olunca ben cok mutlu oluyorum ama kimsede beni mutlu etmek icin bi cicek bile getirip buda senin icin demiypr noden yaaa
Guzel olmus menun canim salatada iyi olmus benceMenum
Sabah
Lorlu sahanda yumurta
Zeytin peynir biber 1 dilim tb ekmegi
Ogle
Kendim icin ozenle hazirladigim salata icerigi
3 kasik haslanmis kuskus
7 parca haslanmis tavuk gogsu bu parcalar catala gelecek sekilde
Marul
Kirmizi ve yesil biber
Havuc zeytinyag karistirdim kendime salata yaptim guzel bir kase yidim salata kasesi
Aksam 1 kase yayla corbasi
2 kasik et
sekersiz cay icecegim yaninda kuruyemisgillerden yirimm
Aksami az yedim moralim bozuktu ondan
Farkettim onu
Şimdiye kadar neye ihtiyacin var demeyen kV den beklenen hareketlerAyyyyyy ahahahahahhahahahfesatlik seziyooree kvde bi kere evleniyosun yani istedigini diktirir veya alirsin yani nezaketen bari boyle deseydi sonra da neden gelinler kvdeleri sevmiyo
Icimize ata ata şiştik bizhep bu dertlerden sistik ya giii
Kiz ben senin kv den korkirimmm
Ivit bana eski capacul giydirip kendi benden güzel olma derdindeBende bende ve ben senin kv nin genc oldugunu hissediyorekaptinn
canim oncelikle cok tesekkur ederim inan cok mutlu oldum yorumuna. Cok cok haklisiniz ama ben yapamiyorum az sesimi yukseltsem pisman olup uzuluyorum ne bileyim cok duygusal bakiyorum mesafe koysam olmuyor annem cok doldurusa geliyor ve hic kendi yanlislarini gormuyor bugun o kadar uzuldum ama oonlamadi sanki espiri yapmisiz gibi saydi saydi kapadi insablarin aileleri yok yapayanlizlar benim ailem var ama yapayanlizim kendimi degistirmem sart bu konu ile ilgili pskologa gitmeyi dusunuyorum cunku dusunmuyorum etkilenmiyorum diye kendimi kandirsamda icten ice biriktiriyorimmunter canimm okudum yazdiklarini.
Bir kere karsinda ki annen dahi olssa hic bir zaman ezilmiyeceksin. Evet saygi duyucaksin ama asla icine atmayacaksin.
Cok sukur oyle bir iliskim yok ama ben asla fikrimi icime atmam soylerim.
Yani eger haksizlik yapsalar soylerdim.
Yaşi ileri seviyelerde olup benle dertlesen insanlar anneleri babalari onlari digerlerinde degersiz hissettirdigi icin suan mutsuzlar.
Sende oyle olmak istemiyosan annene acik acik soyle uzuluyorm kafama takiyorum niye boyle de. Annenn o senin yani cok farkli uzak degilseniz anlayacaktir.
Ama bu dunyada sen cok degerlisin oyuzden ilk sozlerine basladigin gibi kimse icin kendinden odün verme.
Sen DEGERLISIN
tesekkur ederimmm cnmmmmGuzel olmus menun canim salatada iyi olmus bence
Katiliyorumm en değerli sensinnnmunter canimm okudum yazdiklarini.
Bir kere karsinda ki annen dahi olssa hic bir zaman ezilmiyeceksin. Evet saygi duyucaksin ama asla icine atmayacaksin.
Cok sukur oyle bir iliskim yok ama ben asla fikrimi icime atmam soylerim.
Yani eger haksizlik yapsalar soylerdim.
Yaşi ileri seviyelerde olup benle dertlesen insanlar anneleri babalari onlari digerlerinde degersiz hissettirdigi icin suan mutsuzlar.
Sende oyle olmak istemiyosan annene acik acik soyle uzuluyorm kafama takiyorum niye boyle de. Annenn o senin yani cok farkli uzak degilseniz anlayacaktir.
Ama bu dunyada sen cok degerlisin oyuzden ilk sozlerine basladigin gibi kimse icin kendinden odün verme.
Sen DEGERLISIN
Maddi açıdan bende öyleyim bak sürekli birilerini sevindirmë derdindeyim dünya mali sonuçta kimseye kalmıyor ama pek karsilik göremiyorum. Bence sen kendini biraz geri cekmelisin sana karşı davranışları izle ona göre hareket et bak cidden etrafında sana değer vermeyen insanlari azalttikca daha mutlu olcaksn az insanla da yasaniyo ben öyle yapıyorum sayılı arkadaşım var ailem bide bikaç akrabama gidip geliyorum o kadar sulalemiz çok kalabalık ama ben coguyla Merhaba merhabadan öteye değilim gitmem de kuru kalabalık onlar hiç bi gününde yanında olmayanı napcaksin ki dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?