Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok gzuzel olmus canim sen kacamak yapmiyorsun artik dengeli olmus begendim

Kizlar ikinizde cok haklisiniz her yolu denedim ama olmuyor bu ilk degil sonda olmayacak boyle cok seyler var ben size en basitini anlatmaya calistim. Icime atiyorum uzuluyorum biriktiriyprum anlatacak kimsem yok insan kebdi canindan olan insanlarin yaptiklarini nasil birilerine anlatsinn cok bunaliyorum o yuzden. Kizlar ark cevremde ailemde her zaman deger gormeyen ben okuyorum nasil beceriyorum anlamiyorum ya esim e soruyorum en yakinimda o oldugu icin cok iyi niyetlisin ondan boyle oluyor diyor kendimi degistiremiyorum en ince ayrintisina kadar insanlari mutlu etmeyi istiyorum dusunuyorum onlar mutlu olunca ben cok mutlu oluyorum ama kimsede beni mutlu etmek icin bi cicek bile getirip buda senin icin demiypr noden yaaa

Olsun canim 1 kurabiye Cokda oynatmaz herhalde kilonu canini sıkma sen telafi edersin onu

Ayyyyyy ahahahahahhahahah fesatlik seziyooree kvde bi kere evleniyosun yani istedigini diktirir veya alirsin yani nezaketen bari boyle deseydi sonra da neden gelinler kvdeleri sevmiyo

Siskoyuz ama bizimde dertlermiz var

hep bu dertlerden sistik ya giii

Kiz ben senin kv den korkirimmm

Maddi açıdan bende öyleyim bak sürekli birilerini sevindirmë derdindeyim dünya mali sonuçta kimseye kalmıyor ama pek karsilik göremiyorum. Bence sen kendini biraz geri cekmelisin sana karşı davranışları izle ona göre hareket et bak cidden etrafında sana değer vermeyen insanlari azalttikca daha mutlu olcaksn az insanla da yasaniyo ben öyle yapıyorum sayılı arkadaşım var ailem bide bikaç akrabama gidip geliyorum o kadar sulalemiz çok kalabalık ama ben coguyla Merhaba merhabadan öteye değilim gitmem de kuru kalabalık onlar hiç bi gününde yanında olmayanı napcaksin ki dimi

Guzel olmus menun canim salatada iyi olmus bence

munter canimm okudum yazdiklarini.
Bir kere karsinda ki annen dahi olssa hic bir zaman ezilmiyeceksin. Evet saygi duyucaksin ama asla icine atmayacaksin.
Cok sukur oyle bir iliskim yok ama ben asla fikrimi icime atmam soylerim.
Yani eger haksizlik yapsalar soylerdim.
Yaşi ileri seviyelerde olup benle dertlesen insanlar anneleri babalari onlari digerlerinde degersiz hissettirdigi icin suan mutsuzlar.
Sende oyle olmak istemiyosan annene acik acik soyle uzuluyorm kafama takiyorum niye boyle de. Annenn o senin yani cok farkli uzak degilseniz anlayacaktir.
Ama bu dunyada sen cok degerlisin oyuzden ilk sozlerine basladigin gibi kimse icin kendinden odün verme.
Sen DEGERLISIN

canim oncelikle cok tesekkur ederim inan cok mutlu oldum yorumuna. Cok cok haklisiniz ama ben yapamiyorum az sesimi yukseltsem pisman olup uzuluyorum ne bileyim cok duygusal bakiyorum mesafe koysam olmuyor annem cok doldurusa geliyor ve hic kendi yanlislarini gormuyor bugun o kadar uzuldum ama oonlamadi sanki espiri yapmisiz gibi saydi saydi kapadi insablarin aileleri yok yapayanlizlar benim ailem var ama yapayanlizim kendimi degistirmem sart bu konu ile ilgili pskologa gitmeyi dusunuyorum cunku dusunmuyorum etkilenmiyorum diye kendimi kandirsamda icten ice biriktiriyorim

26.01.2017 menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
3 siyah 2 yesil zeytim
1 kk tulum peyniri
Yarim dilim tb ekmegi
Ara 2 fincan turk kahvesi yarim sutlu
Ara yarim bardak ayran
Aksam
6 kasik ispanak
Salata
Ara sekersiz cay
Su 2 bucugu bulur

Not. Oglen yapamadim disardaydim.

Katiliyorumm en değerli sensinnn munter ve kimse için kendini üzüp duygularini hislerini arka plana atma

Yeni yeni denemeye calisiyorum ayni bunlari esimde soyluyor cok deger verme diyor sag olsun bi milim ilerledim sayesinde valla hayattaki en iyi sey merhaba merhaba sankiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…