- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.201
Insallah cnm bu kilo benm uzun sure durdugum kilo a 68 inmstm ya sonrasinda inxeldm ayni kiloda durdugum halde. Yuzden kirilma noktasi. Yani 65 i gorsem bi oh cekicem cok zor noktadayim. Bu hafta misafr olmasi kotu oldu ama olsn herzaman olmuyo. Bi hafta kayip ettim ama yapcak bisey yok haftaya beraber daha guzel veririz .
Insallah
dimki gucluyummm bennnBos ver kimseyi kimseye sevdiremeyiz hayatin kanunu bu boyle gelmis böyle gider herkes bi secim yapiyor sen diceksin bunun ahiretide var diceksin onun icin teslim ol rabbine bide bebisin olsun bak gor kartal gibi gucleniyorsun bu durumunu şimdi daha iyi anlıyorum hassasin herşey guzell olsun su niye bu niye dusunerek kendini yipratma ben bilimki güçlü kadinsin senn haaa..
Kiz bah yarin uzuntuden eksi cikcann bi bu kârinn olur demedi dime haa :))
Tebriklerrrrrr canim cok iyisinKızlar günaydın.kaptinn kaptancım listeyi geceden paylaşsan sabahın köründe uyanan benim gibiler hemen yazıverir
Geçen hafta:63.9
Bu hafta:63
Fark: -900
%1.41
Kızlar günaydın.kaptinn kaptancım listeyi geceden paylaşsan sabahın köründe uyanan benim gibiler hemen yazıverir
Geçen hafta:63.9
Bu hafta:63
Fark: -900
%1.41
cooook gecmis olsun cnm neden oyle oldu tele veya pc ye cok baktin diyemikuzular gece migrenim tuttu telefonu falan attım elimden cvp veremedim size hala da başım agrıyo zor bakıyorum pc ye
***14. TAKİM 502. ETAP***
kova01( 63.9/63/0,09/%1,41)
elaalemi( 59,8///%)
hedef52( 57/56,7/0,3/%0,53)
selcanmehmetcan(76///%)
moonlii(65.4///%)
htc71(66.2///%)
edan18(62///%0)
munter(73.2////%)
06derya(80.9///%)
ParteMoralll (67.9 ///%)
14. Takim ortalamasi:%
bu liste gecen cumanin dimiii kuzu
cooook gecmis olsun cnm neden oyle oldu tele veya pc ye cok baktin diyemi
Bakma canim bakma ben karistirdim malum devamli 732. 73.4 cikincaaa bi fevrim sastiimunter son paylaştıgım listeden devam et kuzum cumanın listesi diye biliyorum ben öyle kaydetmişim ama du bakayım
Bakma canim bakma ben karistirdim malum devamli 732. 73.4 cikincaaa bi fevrim sastiiben baltim liste dogruu
Gecen hafta 73.2
Bu sabah 72.7
500 gram verebilmisim
Regl donemim siste vardir demiii
Olurim tatlisssoooww yarım kilo vermişizzzzcok iyi beybii bide dediğin gibi şişilikte vardır haftaya daha cok vermiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?