Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bnm de eklem yrinden ses geliyo ama esnerken falan yemek yerken o kdar rahatsız etmiyo. Sen git kuzum hallet valla bn çok korkuyorum böyle şeylerden

Çok geçmiş olsun canım inşallah alisirsin hemen geçip gidiyor zaman göz açıp kapayana kadar bi bakmissin cikma vakti gelmiş dikkat et kendine kuzum
insallaahh tatlimm sagollll cansiniz

Bnm de eklem yrinden ses geliyo ama esnerken falan yemek yerken o kdar rahatsız etmiyo. Sen git kuzum hallet valla bn çok korkuyorum böyle şeylerden
benimde sadece yemek yerken ozellikle serrt seylerde basladi bazen yoktu bazen oluyo onemsemedim ama son donem asiri ses geliyodu ihmal etme derim.
Bana disini skiomusun gece dediler sinirsel olarakmis belki senin oyledir ben hayr dedm ondan deglmis zaten. Seninde gostermeni tavsiye ederm cnm

Insanın yattikca yatasi geliyor öyle zamanlarda kalk biseylerle ugras boş durma kuzum
biras yattim sonra kalktim utu yaptim bulasillari dizdim yimik hazirladimmm

cok sagkiksiz menu olmusss aburcubur hep

aramiza hosgeldin benimle ayninkilodasin ins vericez bu kilolarii

Hahhh ikinizde hamis olurmusunuz ins..kiz SekerPancarii bence kizin yasinda buyumustu bence ikinciye musait bi yastasiniz hakkinizda hayırlısı olsun bekliyek bakalim varmi yokmu bebissssb
ayy hadi ins.

pek tavsiye etmiyorum ama cok zorlarsa 1 aspirin iç kuzum iyi gelir kolaylaştırır
yenildik ya kız dakika farkıyla
ben ilac icmeyi hic sevmem olmeye yakin icerim hep

sen sporu bırak bugünle yarın kııızzz ben senden de bi süphelendim niyeyse
kizlar valla hamissem evlatimcok zorluk icerisinde gelmis olcekk cok agir spor yaptim ben bu ay bu egzersiz beni pert etmistiii c

tatlis bunlarin hepsi bende normalde de oluyooo o yuzden kendimi heveslendirmek istemim

Kiz Allah bilir de benim olmasin daha maddi olarak sıkıntılıyız bebek kismetiyle gelir derler ama dimi
istediginde ossub ins canimmm

Hayirlisi olsun bakalım kiizlarrr

tiysee olcanizz hamissek gizlaa

Asprin içmesin kiz kani sulandiriyo ya. hamişse zararli olur munter
icmedimmm idmedimmm

canimmm cok cok geckis olsunnn Allah acil sifalar versin carcabuk duzekirsin ins. Dis ten cok korkarimmmm

Cenesimi dusmus

İnegöl'de çene Cerrahisi yok kuzum olsa giderim ama bursaya gitmem lazım onun için bakalım takipteyim geldiği zaman giderim. Aciyo mu senin yemek yerken veya ağzını acinca

Amma yazmisin He sen calismiyo muydun beybi ben mi yanlış hatırlıyorum sen yine yapma bu hafta öyle ağır sporlar haftaya devam edersin diye

Olmaz bence kuzum ekmek pilav yeme akşam yemeginde sonrasinda yersin sekersiz yapip pişince ustune tahin pekmez döksen nasil olurdu acaba

Menum
Sabah 5 fistik, 1 tatli kaşığı alıç marmelati, sekersiz nescafe
Kahvalti: 1 dilim tamb.ekmegi, 1 bucuk kiymali yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Ogle: 1 kaşik yulaf, 2 kaşik lifita, 1 ceviz ustune biraz süt karistirip yedim
Limonlu form çayı
Akşam: 5 tane tavuk köftesi, 5 ince dilim firin patates, 2 halka firin soğan, tursu

Spor
30 dk twist shape stepper

Ve bu resimdekiler 70 sit up i yapmadim dün yapmistim onu 70 ballet twisti de yapamadim onun yerine baska bi yan karin hareketi yaptim

Çok geçmiş olsun canım.ben de oğlumu diş hekimine götürüyorum bir haftadır.yarın 3. Seans kanal dolgu arası bir tedavi yaptı şimdiye kadar ama yarın çekim de olacak.çok çürüğü var

Sabah: peynir,zeytin,domates,salatalık,omlet,1dlm tb ekmeği,1çk tahin pekmez
Ara:2ceviz
Öğle:et döner,salata,ayran
Ara:6-7 badem,kiraz(dondurulmuş)
Akşam:tarhana çorbası,2biber dolması,yoğurt
40 dk aerobik

Olmaz bence kuzum ekmek pilav yeme akşam yemeginde sonrasinda yersin sekersiz yapip pişince ustune tahin pekmez döksen nasil olurdu acaba

Tahin pekmez dokersem bana lop yag olarak doner ama cok iyu fikir tahinim olsaydi bizimkilerinkine dokerdim ha bide ceviz serpecen mmm olurdu ama ben hep sade yidimm kilo yuzunden .

Amma yazmisin He sen calismiyo muydun beybi ben mi yanlış hatırlıyorum sen yine yapma bu hafta öyle ağır sporlar haftaya devam edersin diye
dunden beri uzerimde bir ki4finlik var ya canim bugun izin aldim siz ben yokken konustigunuz icin mecburrr alintiliyommm

nefis oluyy nefis ben denemosimmmm mmm olsada yesem

her zamanki gibi mikemmel cnmmm

Sabah: peynir,zeytin,domates,salatalık,omlet,1dlm tb ekmeği,1çk tahin pekmez
Ara:2ceviz
Öğle:et döner,salata,ayran
Ara:6-7 badem,kiraz(dondurulmuş)
Akşam:tarhana çorbası,2biber dolması,yoğurt
40 dk aerobik
afiyet olsun cnm guzell

Tahin pekmez dokersem bana lop yag olarak doner ama cok iyu fikir tahinim olsaydi bizimkilerinkine dokerdim ha bide ceviz serpecen mmm olurdu ama ben hep sade yidimm kilo yuzunden .
Ahhh bu kilolarrr bi gitselerde kurtulsak canisii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…