- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.901
62 yeter dimiKiz anamm okadar zayiflayp norecen icee amaninnn yeteyggg yetegggy :))
Bnm de eklem yrinden ses geliyo ama esnerken falan yemek yerken o kdar rahatsız etmiyo. Sen git kuzum hallet valla bn çok korkuyorum böyle şeylerdenSorun ne cenende ki bak ben 20likten diye onemsemedim yazdan sonra kutur kutur yemek yerken sakiz bile cigneyemiormmm artik annemle esim kafami yedi oyle gittim. Dr acil randvuyla ayarladi. 20lik disim alinsaydi eklemlerim kaldirmazmis yani haberm yok biseyden.
Mesela kayinvalidemin yillar once esnerken cenesi dusmusmu ne konusamamis hemen hastaneye kaldirmislar duzelms. Dikkat etmem lazm insallah i seyi kullaninca gecer.
Siviyda blmiyorm ya sanmam normaldir. Sabah simit yedim hastanede sesi bir duy utandim biraktm yanimda ki adama ses gidiyo dye cok gicik ya
valla basm agriodu arada ondanmis zaten cenemde agriyodu.
Internetten baktmda bazilari cok skiyo fln demis. 6 aysa bisey degl ya zaten belli degil amaan napalm allah baska dert vermesin onemli degil
Bende düşünüyorum da yapamiyorum:)) hepsi bebek dusunuyorlar keptiinnn kiz anlaaa bende dusunuyom puff
insallaahh tatlimm sagollll cansinizÇok geçmiş olsun canım inşallah alisirsin hemen geçip gidiyor zaman göz açıp kapayana kadar bi bakmissin cikma vakti gelmiş dikkat et kendine kuzum
benimde sadece yemek yerken ozellikle serrt seylerde basladi bazen yoktu bazen oluyo onemsemedim ama son donem asiri ses geliyodu ihmal etme derim.Bnm de eklem yrinden ses geliyo ama esnerken falan yemek yerken o kdar rahatsız etmiyo. Sen git kuzum hallet valla bn çok korkuyorum böyle şeylerden
Herkes 1 kilo verse yıkılır buralar kuzuuukaptinn kaptanim bu hafta boyle olsaydikk gonderdigim resime bakk bebigumm parte birinci olmuştu...
biras yattim sonra kalktim utu yaptim bulasillari dizdim yimik hazirladimmmInsanın yattikca yatasi geliyor öyle zamanlarda kalk biseylerle ugras boş durma kuzum
cok sagkiksiz menu olmusss aburcubur hepdünkü menüm;
Sabah: kepekli ekmekten tost, 3 4 tane petibör bisküvi
küçük muz
Öğlen: Tavuk sote, süt helvası
küçük muz, 2 avuç leblebi
Akşam: bi tane gofret, bi muz daha
2 litre su, şekersiz çay, yeşil çay içtim 80 dkda spor
aramiza hosgeldin benimle ayninkilodasin ins vericez bu kilolariiIsmim Nil canim 24 yasindayim Istanbulda yasiyorum. 1 ay once dogum yaptim 64 kiloyla hamile kaldim, 88 kiloyla doguma girdim. 1 hafta sonra 18 kilo kilo gitmisti. 70 kiloya dusmustum fakat klasik sut yapsin onu ye bunu ye derken su an 74 kiloyum :) umarim sizin sayenizde biraz gaza gelip yaza kadar hamile kaldigim kiloya dusebilirim :) Boyumda 1.71 bu arada :)
ayy hadi ins.Hahhh ikinizde hamis olurmusunuz ins..kizSekerPancarii bence kizin yasinda buyumustu bence ikinciye musait bi yastasiniz hakkinizda hayırlısı olsun bekliyek bakalim varmi yokmu bebissssb
ben ilac icmeyi hic sevmem olmeye yakin icerim heppek tavsiye etmiyorum ama cok zorlarsa 1 aspirin iç kuzum iyi gelir kolaylaştırır
yenildik ya kız dakika farkıyla
kizlar valla hamissem evlatimcok zorluk icerisinde gelmis olcekk cok agir spor yaptim ben bu aysen sporu bırak bugünle yarın kııızzz ben senden de bi süphelendim niyeyse
tatlis bunlarin hepsi bende normalde de oluyooo o yuzden kendimi heveslendirmek istemimYok aslinda ama bi suphe geldi niyeysebenimki hep gununde olur
Ayy cok sey yapmak istemiyorum amaolabilir bence karnina kramp gibi 2 3 snlik sancilar giriyo mu ve ikindi vakti ozellikle bi uyku geliyo mu bi iş yapinca sırtında taş taşımış gibi yoruluyo msn
istediginde ossub ins canimmmKiz Allah bilir de benim olmasin dahamaddi olarak sıkıntılıyız bebek kismetiyle gelir derler ama dimi
Hayirlisi olsun bakalım kiizlarrr
icmedimmm idmedimmm
canimmm cok cok geckis olsunnn Allah acil sifalar versin carcabuk duzekirsin ins. Dis ten cok korkarimmmmKizlarrrr nasilsinizzzzz
Sabahtan beri dr de geziyorummmm 20lik 4 disim vardi cerrahi demislerdi bugun 4 dr gordu en son cene seyine gittik cenemde eklemlerimde sikinti varmissss yemek yerken kurur kuturdu ve agri yapiyodu bu zamana kadar beklemem hataydi zaten. 20likten diye onemsemedim ama 20likleri aldirsaydm cenem agzimin o kadar acilmasjni kaldirmicakmis. Acillik 1 gun sonraya randevu aldin.Eve donucektik ama donemicem. Dr islerim var annemlerin orda cenem icin dislerime bsy falan takilcak. Sonrada fizik tedavi. Bu hafta pek hayrim yok size uzgunum fazla gelemeyebilirim evde olmucam.
Cenesimi dusmusSorun ne cenende ki bak ben 20likten diye onemsemedim yazdan sonra kutur kutur yemek yerken sakiz bile cigneyemiormmm artik annemle esim kafami yedi oyle gittim. Dr acil randvuyla ayarladi. 20lik disim alinsaydi eklemlerim kaldirmazmis yani haberm yok biseyden.
Mesela kayinvalidemin yillar once esnerken cenesi dusmusmu ne konusamamis hemen hastaneye kaldirmislar duzelms. Dikkat etmem lazm insallah i seyi kullaninca gecer.
Siviyda blmiyorm ya sanmam normaldir. Sabah simit yedim hastanede sesi bir duy utandim biraktm yanimda ki adama ses gidiyo dye cok gicik ya
valla basm agriodu arada ondanmis zaten cenemde agriyodu.
Internetten baktmda bazilari cok skiyo fln demis. 6 aysa bisey degl ya zaten belli degil amaan napalm allah baska dert vermesin onemli degil
İnegöl'de çene Cerrahisi yok kuzum olsa giderim ama bursaya gitmem lazım onun için bakalım takipteyim geldiği zaman giderim. Aciyo mu senin yemek yerken veya ağzını acincainsallaahh tatlimm sagollll cansiniz
benimde sadece yemek yerken ozellikle serrt seylerde basladi bazen yoktu bazen oluyo onemsemedim ama son donem asiri ses geliyodu ihmal etme derim.
Bana disini skiomusun gece dediler sinirsel olarakmis belki senin oyledir ben hayr dedm ondan deglmis zaten. Seninde gostermeni tavsiye ederm cnm
Amma yazmisin Hebiras yattim sonra kalktim utu yaptim bulasillari dizdim yimik hazirladimmm
cok sagkiksiz menu olmusss aburcubur hep
aramiza hosgeldin benimle ayninkilodasin ins vericez bu kilolarii
ayy hadi ins.
ben ilac icmeyi hic sevmem olmeye yakin icerim hep
kizlar valla hamissem evlatimcok zorluk icerisinde gelmis olcekk cok agir spor yaptim ben bu aybu egzersiz beni pert etmistiii c
tatlis bunlarin hepsi bende normalde de oluyooo o yuzden kendimi heveslendirmek istemim
istediginde ossub ins canimmm
tiysee olcanizz hamissek gizlaa
icmedimmm idmedimmm
canimmm cok cok geckis olsunnn Allah acil sifalar versin carcabuk duzekirsin ins. Dis ten cok korkarimmmm
Cenesimi dusmus
Olmaz bence kuzum ekmek pilav yeme akşam yemeginde sonrasinda yersinKizlar ben bal kabagi uc dilim dogradim bi tencereye ustune bi yk şeker koydum pisirdim tadinda hic sekeri yoktu bi porsiyon kadar oldu
Bundan yicegim yag falan gibim bisey yokSekerPancarii bunda bi sakinca olmaz dmi..Bizimkilere bol sekerli tatlisini yaptim
Ayy ne güzel.yerinde olmak isterdimkızlar aranızda mantar toplamaya giden var mı ? ben her sene gidiyorum köyümün yaylasına sonra ateş yakıp kızartıp yiyoruz onları hem doğa yürüyüşü yapmış oluyorum rahat 1 günüm dağda bayırda geçiyo
Al benden de o kadar.çok gerginim bugün herşeye sinirleniyorum.bugün çok depresif bi haldeyim ben nideeen yaaa
Çok geçmiş olsun canım.ben de oğlumu diş hekimine götürüyorum bir haftadır.yarın 3. Seans kanal dolgu arası bir tedavi yaptı şimdiye kadar ama yarın çekim de olacak.çok çürüğü varKizlarrrr nasilsinizzzzz
Sabahtan beri dr de geziyorummmm 20lik 4 disim vardi cerrahi demislerdi bugun 4 dr gordu en son cene seyine gittik cenemde eklemlerimde sikinti varmissss yemek yerken kurur kuturdu ve agri yapiyodu bu zamana kadar beklemem hataydi zaten. 20likten diye onemsemedim ama 20likleri aldirsaydm cenem agzimin o kadar acilmasjni kaldirmicakmis. Acillik 1 gun sonraya randevu aldin.Eve donucektik ama donemicem. Dr islerim var annemlerin orda cenem icin dislerime bsy falan takilcak. Sonrada fizik tedavi. Bu hafta pek hayrim yok size uzgunum fazla gelemeyebilirim evde olmucam.
İçine de kaşar mmmmAyy bayilirim mantara hele mangalda ne guzel olur
Olmaz bence kuzum ekmek pilav yeme akşam yemeginde sonrasinda yersinsekersiz yapip pişince ustune tahin pekmez döksen nasil olurdu acaba
Sanssizlikkkkkkkkkkkkkolsunnnnn
dunden beri uzerimde bir ki4finlik var ya canim bugun izin aldimAmma yazmisin Hesen calismiyo muydun beybi ben mi yanlış hatırlıyorum sen yine yapma bu hafta öyle ağır sporlar haftaya devam edersin diye
nefis oluyy nefis ben denemosimmmm mmm olsada yesemOlmaz bence kuzum ekmek pilav yeme akşam yemeginde sonrasinda yersinsekersiz yapip pişince ustune tahin pekmez döksen nasil olurdu acaba
Menum
Sabah 5 fistik, 1 tatli kaşığı alıç marmelati, sekersiz nescafe
Kahvalti: 1 dilim tamb.ekmegi, 1 bucuk kiymali yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Ogle: 1 kaşik yulaf, 2 kaşik lifita, 1 ceviz ustune biraz süt karistirip yedim
Limonlu form çayı
Akşam: 5 tane tavuk köftesi, 5 ince dilim firin patates, 2 halka firin soğan, tursu
Spor
30 dk twist shape stepper
Eki Görüntüle 1946821 Eki Görüntüle 1946822 Eki Görüntüle 1946823
Ve bu resimdekiler 70 sit up i yapmadim dün yapmistim onu 70 ballet twisti de yapamadim onun yerine baska bi yan karin hareketi yaptim
afiyet olsun cnm guzellSabah: peynir,zeytin,domates,salatalık,omlet,1dlm tb ekmeği,1çk tahin pekmez
Ara:2ceviz
Öğle:et döner,salata,ayran
Ara:6-7 badem,kiraz(dondurulmuş)
Akşam:tarhana çorbası,2biber dolması,yoğurt
40 dk aerobik
Ahhh bu kilolarrr bi gitselerde kurtulsak canisiiTahin pekmez dokersem bana lop yag olarak doner ama cok iyu fikir tahinim olsaydi bizimkilerinkine dokerdim ha bide ceviz serpecen mmm olurdu ama ben hep sade yidimm kilo yuzunden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?