Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay bnm onda midem bulanmıştı yaaa araştırmak lazım aslında neler yapabiliiriz
Sanırım bu da benim bunu son yapışım olacak çünkü midem bulanıyr çıktık bi yola sabaha kadar dayanmam gerek aynen bunun gibi etkili olan neler varsa bulalım da gitsinkilolar

Öyle dedin cocuklugumu hatirlattin kiz bana biz küçükken köyde arkadaslarim kardeslerim hepbirlikte toplardik yemeden önce annemize gösterirdik ne güzel zamanlardi

Sanırım bu da benim bunu son yapışım olacak çünkü midem bulanıyr çıktık bi yola sabaha kadar dayanmam gerek aynen bunun gibi etkili olan neler varsa bulalım da gitsinkilolar

senden bu hafta 2 kilo eksi kesin bekliyorum kuzu geçen haftaki sebepsiz artıştan sonra
cok yeme kız aralarda sade ayran falan iç vala bak akşama dogru kayış kopuyo sonra

Cok guzel canim sebzeli proteinli harika bi menu olmus

Öyle dedin cocuklugumu hatirlattin kiz bana biz küçükken köyde arkadaslarim kardeslerim hepbirlikte toplardik yemeden önce annemize gösterirdik ne güzel zamanlardi

ben hala gösteriyorum anneme bu mu diye yine git kuzu al kızını yanına hem onlara da iyi geliyo enerjilerini atıyolar
35 dakika yuruyebildim hava soğuk ruzgarda var azgim burnum dondu

ossuuun o da bişidir

Kizlarrrr nasilsinizzzzz
Sabahtan beri dr de geziyorummmm 20lik 4 disim vardi cerrahi demislerdi bugun 4 dr gordu en son cene seyine gittik cenemde eklemlerimde sikinti varmissss yemek yerken kurur kuturdu ve agri yapiyodu bu zamana kadar beklemem hataydi zaten. 20likten diye onemsemedim ama 20likleri aldirsaydm cenem agzimin o kadar acilmasjni kaldirmicakmis. Acillik 1 gun sonraya randevu aldin.Eve donucektik ama donemicem. Dr islerim var annemlerin orda cenem icin dislerime bsy falan takilcak. Sonrada fizik tedavi. Bu hafta pek hayrim yok size uzgunum fazla gelemeyebilirim evde olmucam.

canııım cok geçmiş olsun cuma günü bildirim yapsan yeterli biliyosun sen işlerini yoluna koy da biz hep burdayız nasılsa.
nasıl olcakmış şimdi ne takılcak cenene kalıcı mı olcak

Ayy canimmm benimm yaa cok gecmis olsun bebegimm insallah cok zorlanmazsin bizi hep haberdar et tamam mi bak merak ediyorum

Ayy bayilirim mantara hele mangalda ne guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…