- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.861
hoşgeldin aramızaaaaKızlar napıyonuz şu an çok mutsuzum detoks yapıyom çünkü
Canısı geçn yapmıştık ya ayran detoksu ondan. başka detoks bilmirem benhoşgeldin aramızaaaa
iyi diyelim iyi olalm cnm ne detoksu yapıyosun sen bugün
Canısı geçn yapmıştık ya ayran detoksu ondan. başka detoks bilmirem benayrıca canımı kuru fasulye çektirdin
Sanırım bu da benim bunu son yapışım olacak çünkü midem bulanıyray bnm onda midem bulanmıştı yaaaaraştırmak lazım aslında neler yapabiliiriz
Öyle dedin cocuklugumu hatirlattin kiz banakızlar aranızda mantar toplamaya giden var mı ? ben her sene gidiyorum köyümün yaylasına sonra ateş yakıp kızartıp yiyoruz onları hem doğa yürüyüşü yapmış oluyorum rahat 1 günüm dağda bayırda geçiyo
Sanırım bu da benim bunu son yapışım olacak çünkü midem bulanıyrçıktık bi yola sabaha kadar dayanmam gerek aynen bunun gibi etkili olan neler varsa bulalım da gitsinkilolar
Cok guzel canim sebzeli proteinli harika bi menu olmusDün menümü yazmadim diye kacamak yaptim mi sandınızmenum
Sabah: 5 fistik, 1 tatli kaşığı alıç marmelati sekersiz kahve
Sabah: 1 dilim tamb.ekmegi, peynirli maydanozlu omlet ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Ogle: 1 kasik yulaf, 2 kaşik nesle lifita(yeni çıkmış heralde cok guzel) ustune süt yidimm onlagi
Aksam: 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak kiymali yumurtali ispanak, 2 lokma ekmek(yarim dilim bile degildir) aci biber
Sporum 48 dk
Öyle dedin cocuklugumu hatirlattin kiz banabiz küçükken köyde arkadaslarim kardeslerim hepbirlikte toplardik yemeden önce annemize gösterirdik ne güzel zamanlardi
35 dakika yuruyebildim hava soğuk ruzgarda var azgim burnum dondu
İnşallah kuzu bu detoksu da ondan yapıyom yüz karası olmayım dıyesenden bu hafta 2 kilo eksi kesin bekliyorum kuzu geçen haftaki sebepsiz artıştan sonra
cok yeme kız aralarda sade ayran falan iç vala bak akşama dogru kayış kopuyo sonra
perşembey yapaydın ya madem beybisi daha iyi olurdu şimdi cok dikkatli beslenmen gerek geri almaman içinİnşallah kuzu bu detoksu da ondan yapıyom yüz karası olmayım dıye
Kizlarrrr nasilsinizzzzz
Sabahtan beri dr de geziyorummmm 20lik 4 disim vardi cerrahi demislerdi bugun 4 dr gordu en son cene seyine gittik cenemde eklemlerimde sikinti varmissss yemek yerken kurur kuturdu ve agri yapiyodu bu zamana kadar beklemem hataydi zaten. 20likten diye onemsemedim ama 20likleri aldirsaydm cenem agzimin o kadar acilmasjni kaldirmicakmis. Acillik 1 gun sonraya randevu aldin.Eve donucektik ama donemicem. Dr islerim var annemlerin orda cenem icin dislerime bsy falan takilcak. Sonrada fizik tedavi. Bu hafta pek hayrim yok size uzgunum fazla gelemeyebilirim evde olmucam.
Canm perşembe gunu musaıt olmayabilirdim ondan bugun ypm bıtsın dedımperşembey yapaydın ya madem beybisi daha iyi olurdu şimdi cok dikkatli beslenmen gerek geri almaman için
Ayy canimmm benimm yaa cok gecmis olsun bebegimm insallah cok zorlanmazsin bizi hep haberdar et tamam mi bak merak ediyorumKizlarrrr nasilsinizzzzz
Sabahtan beri dr de geziyorummmm 20lik 4 disim vardi cerrahi demislerdi bugun 4 dr gordu en son cene seyine gittik cenemde eklemlerimde sikinti varmissss yemek yerken kurur kuturdu ve agri yapiyodu bu zamana kadar beklemem hataydi zaten. 20likten diye onemsemedim ama 20likleri aldirsaydm cenem agzimin o kadar acilmasjni kaldirmicakmis. Acillik 1 gun sonraya randevu aldin.Eve donucektik ama donemicem. Dr islerim var annemlerin orda cenem icin dislerime bsy falan takilcak. Sonrada fizik tedavi. Bu hafta pek hayrim yok size uzgunum fazla gelemeyebilirim evde olmucam.
Ayy bayilirim mantara hele mangalda ne guzel olurkızlar aranızda mantar toplamaya giden var mı ? ben her sene gidiyorum köyümün yaylasına sonra ateş yakıp kızartıp yiyoruz onları hem doğa yürüyüşü yapmış oluyorum rahat 1 günüm dağda bayırda geçiyo
Ayy bayilirim mantara hele mangalda ne guzel olur
Ben hic toplamadim yidim hepben topalmasını daha cok seviyorum
Ben hic toplamadim yidim hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?