- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.881
kız Allah seni bigün git bak toplamaya cok eglenceli her otun altına bakıyosun acaba var mı diye buluncada bi sevinc bi sevic sanırsın altın buldun
ayy bizde toplamaya giden yok kiz pazardan alip yiyoh biz
canım malesef şuan listeye giremem
hala regl olamadım aşırı derecede baş ağrısı mide bulantısı ve karın ağrım var k.bakmayın
Sagol cnm benim biliyorm girmeme sebebim annemdeyken zaten cok firsatim olmuyo islerimde var. Splink takilcakmis 6 ay seffaf bisey gorunmuyo eklemleri desteklemek icin bide fizik tedavi uygulancak okadar. Biraz gitmeseydim cenem duserdi artik pat diyecanııım cok geçmiş olsun cuma günü bildirim yapsan yeterli biliyosun sen işlerini yoluna koy da biz hep burdayız nasılsa.
nasıl olcakmış şimdi ne takılcak cenene kalıcı mı olcak
iyiyim kuzum yaaa yogun gecti biraz sadeceee ay bide ilac ictigim haldeAyy canimmm benimm yaa cok gecmis olsun bebegimm insallah cok zorlanmazsin bizi hep haberdar et tamam mi bak merak ediyorum
Sagol cnm benim biliyorm girmeme sebebim annemdeyken zaten cok firsatim olmuyo islerimde var. Splink takilcakmis 6 ay seffaf bisey gorunmuyo eklemleri desteklemek icin bide fizik tedavi uygulancak okadar. Biraz gitmeseydim cenem duserdi artik pat diyecok yemekten oldu zaar
iyiyim kuzum yaaa yogun gecti biraz sadeceee ay bide ilac ictigim haldehapsyrm ben bu hafta tirttrrrrrr şu kissss bi bitmedi yaaa
Agri falan yapar mi ki kiz taktiklari şey insallah acimaz cok takarken disden cok korkarim benSagol cnm benim biliyorm girmeme sebebim annemdeyken zaten cok firsatim olmuyo islerimde var. Splink takilcakmis 6 ay seffaf bisey gorunmuyo eklemleri desteklemek icin bide fizik tedavi uygulancak okadar. Biraz gitmeseydim cenem duserdi artik pat diyecok yemekten oldu zaar
iyiyim kuzum yaaa yogun gecti biraz sadeceee ay bide ilac ictigim haldehapsyrm ben bu hafta tirttrrrrrr şu kissss bi bitmedi yaaa
Valla cocuk evin bereketi onlar yokken kidim kidim geciniyorduk sindi yine girtlaga kadar borcluyum evim dolabim dolu cocuklar sayesinde evim bereketli hamd olsun...çocuklar bereketiyle rizkiyla gelirler bundan hic supheniz olmasin..valla öyle oluyo kısmetiyle geliyo ya cok kısmetliyse zengin olursunuz
Valla cocuk evin bereketi onlar yokken kidim kidim geciniyorduk sindi yine girtlaga kadar borcluyum evim dolabim dolu cocuklar sayesinde evim bereketli hamd olsun...çocuklar bereketiyle rizkiyla gelirler bundan hic supheniz olmasin..
Bende 62 60 arası kararsizimartık bakalım hangisi olursa
Sorun ne cenende ki bak ben 20likten diye onemsemedim yazdan sonra kutur kutur yemek yerken sakiz bile cigneyemiormmm artik annemle esim kafami yedi oyle gittim. Dr acil randvuyla ayarladi. 20lik disim alinsaydi eklemlerim kaldirmazmis yani haberm yok biseyden.ay kız deme gitmeyince ilerliyo mumuşşşş bnmde cenemde sorun varyeme içme nası olcak kuzum sıvı mı tuketcen
valla basm agriodu arada ondanmis zaten cenemde agriyodu.Agri falan yapar mi ki kiz taktiklari şey insallah acimaz cok takarken disden cok korkarim benolsun kuzum icmeye devam ilacini iyce hastalanmaaa
:)) hepsi bebek dusunuyorlar keptiinnn kiz anlaaa bende dusunuyom puffay size noliiyy böleeee
Sagol kuzucumm insallah duzelsinde onemli degil biktim bu katir kuturdanAyy partem gecmis olsun bilirem şeffaf seyi burda iki arkadaşımda kullanıyor bir hafta zorlandilar alismak için sonra alisiyon yemek yerken cikariyorsun zati sonra takiyon..
Ayy yarin bende gidecegim hic sevmiuim ama Allah yokluginuda gostermesin. .
Eki Görüntüle 1946798
Sagol kuzucumm insallah duzelsinde onemli degil biktim bu katir kuturdanAyy partem gecmis olsun bilirem şeffaf seyi burda iki arkadaşımda kullanıyor bir hafta zorlandilar alismak için sonra alisiyon yemek yerken cikariyorsun zati sonra takiyon..
Ayy yarin bende gidecegim hic sevmiuim ama Allah yokluginuda gostermesin. .
Eki Görüntüle 1946798
Sanssizlikkkkkkkkkkkkkkaptinn kaptanim bu hafta boyle olsaydikk gonderdigim resime bakk bebigumm parte birinci olmuştu...
Çok geçmiş olsun canım inşallah alisirsin hemen geçip gidiyor zaman göz açıp kapayana kadar bi bakmissin cikma vakti gelmiş dikkat et kendine kuzumSorun ne cenende ki bak ben 20likten diye onemsemedim yazdan sonra kutur kutur yemek yerken sakiz bile cigneyemiormmm artik annemle esim kafami yedi oyle gittim. Dr acil randvuyla ayarladi. 20lik disim alinsaydi eklemlerim kaldirmazmis yani haberm yok biseyden.
Mesela kayinvalidemin yillar once esnerken cenesi dusmusmu ne konusamamis hemen hastaneye kaldirmislar duzelms. Dikkat etmem lazm insallah i seyi kullaninca gecer.
Siviyda blmiyorm ya sanmam normaldir. Sabah simit yedim hastanede sesi bir duy utandim biraktm yanimda ki adama ses gidiyo dye cok gicik ya
valla basm agriodu arada ondanmis zaten cenemde agriyodu.
Internetten baktmda bazilari cok skiyo fln demis. 6 aysa bisey degl ya zaten belli degil amaan napalm allah baska dert vermesin onemli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?