Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canııım cok geçmiş olsun cuma günü bildirim yapsan yeterli biliyosun sen işlerini yoluna koy da biz hep burdayız nasılsa.
nasıl olcakmış şimdi ne takılcak cenene kalıcı mı olcak
Sagol cnm benim biliyorm girmeme sebebim annemdeyken zaten cok firsatim olmuyo islerimde var. Splink takilcakmis 6 ay seffaf bisey gorunmuyo eklemleri desteklemek icin bide fizik tedavi uygulancak okadar. Biraz gitmeseydim cenem duserdi artik pat diye cok yemekten oldu zaar
Ayy canimmm benimm yaa cok gecmis olsun bebegimm insallah cok zorlanmazsin bizi hep haberdar et tamam mi bak merak ediyorum
iyiyim kuzum yaaa yogun gecti biraz sadeceee ay bide ilac ictigim halde hapsyrm ben bu hafta tirttrrrrrr şu kissss bi bitmedi yaaa

ay kız deme gitmeyince ilerliyo mumuşşşş bnmde cenemde sorun var yeme içme nası olcak kuzum sıvı mı tuketcen

Agri falan yapar mi ki kiz taktiklari şey insallah acimaz cok takarken disden cok korkarim ben olsun kuzum icmeye devam ilacini iyce hastalanmaaa

valla öyle oluyo kısmetiyle geliyo ya cok kısmetliyse zengin olursunuz
Valla cocuk evin bereketi onlar yokken kidim kidim geciniyorduk sindi yine girtlaga kadar borcluyum evim dolabim dolu cocuklar sayesinde evim bereketli hamd olsun...çocuklar bereketiyle rizkiyla gelirler bundan hic supheniz olmasin..

Valla cocuk evin bereketi onlar yokken kidim kidim geciniyorduk sindi yine girtlaga kadar borcluyum evim dolabim dolu cocuklar sayesinde evim bereketli hamd olsun...çocuklar bereketiyle rizkiyla gelirler bundan hic supheniz olmasin..

aynen öyle beybisi annemde hep derdi cok borlu oldugumuz zamanlarda bile yicek ekmeğimiz hp olurdu diye

ay kız deme gitmeyince ilerliyo mumuşşşş bnmde cenemde sorun var yeme içme nası olcak kuzum sıvı mı tuketcen
Sorun ne cenende ki bak ben 20likten diye onemsemedim yazdan sonra kutur kutur yemek yerken sakiz bile cigneyemiormmm artik annemle esim kafami yedi oyle gittim. Dr acil randvuyla ayarladi. 20lik disim alinsaydi eklemlerim kaldirmazmis yani haberm yok biseyden.
Mesela kayinvalidemin yillar once esnerken cenesi dusmusmu ne konusamamis hemen hastaneye kaldirmislar duzelms. Dikkat etmem lazm insallah i seyi kullaninca gecer.
Siviyda blmiyorm ya sanmam normaldir. Sabah simit yedim hastanede sesi bir duy utandim biraktm yanimda ki adama ses gidiyo dye cok gicik ya
Agri falan yapar mi ki kiz taktiklari şey insallah acimaz cok takarken disden cok korkarim ben olsun kuzum icmeye devam ilacini iyce hastalanmaaa
valla basm agriodu arada ondanmis zaten cenemde agriyodu.
Internetten baktmda bazilari cok skiyo fln demis. 6 aysa bisey degl ya zaten belli degil amaan napalm allah baska dert vermesin onemli degil

Ayy partem gecmis olsun bilirem şeffaf seyi burda iki arkadaşımda kullanıyor bir hafta zorlandilar alismak için sonra alisiyon yemek yerken cikariyorsun zati sonra takiyon..
Ayy yarin bende gidecegim hic sevmiuim ama Allah yokluginuda gostermesin. .

Sagol kuzucumm insallah duzelsinde onemli degil biktim bu katir kuturdan

Sagol kuzucumm insallah duzelsinde onemli degil biktim bu katir kuturdan

Çok geçmiş olsun canım inşallah alisirsin hemen geçip gidiyor zaman göz açıp kapayana kadar bi bakmissin cikma vakti gelmiş dikkat et kendine kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…