Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dikkat et kuzum yuruyecem diye bir yerine bir sey olmasin malum ulke kara esir

Guzel cnm afiyet olsun

Aburcubur yiyip normal yemek yemedigin icin oluyor o tuvalet skibtin tatlim

Ya ondan mı [/QUOTE]
tabikiii

ay bizim burda iç kar kalmadı sadece yol tenha diye yürümek istemiyorum köpekler falan oluyo [/QUOTE]
o zaman hic risk alma ben korkarim sende kork

bu alıntıları hanginiz karştırdı ilk düzeltemedimde bi türlü
ben degilll

Hayir olsun bebegim bende hala regl olmadim 5 gün gecti
Sag ol cnmmmmm. Yoksaaaaa yoksaaaaaa 5 gun cok iyi bir zaman aramizda bebikmi var yoksaaa

Kizlar ben 30 dk twist shape yapip oglen de egzersizlerimi yapiyorum kronometreyi açip dün açmayı unutmuşum saate de bakmamistim ama hic 23 dknin altina düşmüyo egzersizlerim 23 28 dk arasi tutuyo bende hak gecmesin diye 20 dk olarak aldim dkmi

SPOR LİSTESİ(31/07)
09.38

PEMBE TAKİM
() SekerPancarı71:50dk
()selcanmehmetcan:
()edan18:
()Poncikbirgelincik:
()Kova01:40

MOR TAKİM
()hedef52:30+40
()htc71 :
(60)munter :60 dk
()elaalemi:

PEMBE TAKİM:90
MOR TAKİM:130

tabikiii

ay bizim burda iç kar kalmadı sadece yol tenha diye yürümek istemiyorum köpekler falan oluyo [/QUOTE]

ben degilll

[/QUOTE]Sag ol cnmmmmm. Yoksaaaaa yoksaaaaaa 5 gun cok iyi bir zaman aramizda bebikmi var yoksaaa[/QUOTE]
Ayy hayırlısı olsun kuzum ama hic hazir diiliimmm

nasıda düşünür

tabikiii

ay bizim burda iç kar kalmadı sadece yol tenha diye yürümek istemiyorum köpekler falan oluyo

ben degilll

[/QUOTE]Sag ol cnmmmmm. Yoksaaaaa yoksaaaaaa 5 gun cok iyi bir zaman aramizda bebikmi var yoksaaa[/QUOTE]
Ayy hayırlısı olsun kuzum ama hic hazir diiliimmm[/QUOTE]
ben cok hazirim benim ossun ins

Ayy noluyo bu alintilara
Biri bpsduuu oylede gidiyiii

bak sende de oldu munter yapıyo ben çözdüm
Hayin keptinnn hemen bana atmis sucuuu

sende çalışsana kuzu ver kızını kreşe valla bak cok iyi oluyo insana bi özgüven geliyo
Ayy ben okumadım kiz calisamam ki://// meslek olmayinca eşim çalıştırmaz ama kuaför olmayi cok isterdim manikur profesyonel makyaj sac hersey gelir elimden kuaför masrafim sifir

ben bittikce alıp içiyorum hem yürümüşte oluyorm kısa mesafede olsa hareket şart

icicem canım bugün bende

+300 oldu bugun ona baglıyorum bende bide kayısı alıcam aksamdan suya koyup suyunu ıcıp kayısıyıda yıcem, ne kadar sevmesemde

kayısı çayıda ıcebılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…