- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.001
Geçen yıl spora gittiğim zamanlar annem bi çay getirmiş oda böyle tuvalete cıkmak ıcınmıs zayıflama cayı yazıyo ustunde ben bılmıyorum tabııı o zamanlar delırıyorum zayıflıcam dıye
Bi bardak bundan ıctım üstüne bitane kayısı cayı içtim üstünede portakal çiçekli beyaz çay vardı ondan içtim
Ertesi günde direksiyon sınavım varGece 5 te bi ağrıyla uyandım Sınavımda 9 civari bişey okula gittim habire tuvalete gidiyorum karnım gurul gurul of faciaydı sınavdanda kaldım zaten
sıcak suya koyup biraz bekletiyorum suyu içip kayısıyı yiyorum ooh mis sorun falan kalmıyo
bende önce anneme denettiriyorum öyle çayları
yasasinnnnnbenim icin kocaman opppp prensesiiiiAyy hemen ettiriyorum bebegimm
Geçen yıl spora gittiğim zamanlar annem bi çay getirmiş oda böyle tuvalete cıkmak ıcınmıs zayıflama cayı yazıyo ustunde ben bılmıyorum tabııı o zamanlar delırıyorum zayıflıcam dıye
Bi bardak bundan ıctım üstüne bitane kayısı cayı içtim üstünede portakal çiçekli beyaz çay vardı ondan içtim
Ertesi günde direksiyon sınavım varGece 5 te bi ağrıyla uyandım Sınavımda 9 civari bişey okula gittim habire tuvalete gidiyorum karnım gurul gurul of faciaydı sınavdanda kaldım zaten
Bitane kayısı mı koyuyosun canım
yasasinnnnnbenim icin kocaman opppp prensesiiii
Sinava gitmeye nadil cesaret ettin kiz
bana bi tane yetiyo kuzum. ben doktora gittim bu problemden beyaz ekmek hamur işi cok tüketme hergün 2 litre su kesin iç yürüyüş yap dedi bak mesela sen lifli gıdalardan hiç yemiyosun sürekli simit kek tatlı tarzı yiyosun hergün 1 öğün sebze yemek şart meyve de yemeye alıştır kendini kuru meyve al yanına yaban mersini kayısı incir üzüm erik aktarada var bunlar hep karışık yaptır bi haftalık azar azar kahvenin yanında ye mesela sonra bitki aylarıda iç ama karışık olanlardan değil ada çayı yeşil çay kayısı cayı gbi tekli ürünlerden
wc sorunu yaşam kalitesini cok etkiliyo ben 10 gün 5 aylık hamile gibi geziyodum tam bitti derken 1 hata sonra yine başlıyodu care spor ve su yani kuzuuu
Mecbur gittim para verdim diyeEn fazla altıma yapardım bunuda göze almısım demekki
bende aksine tek yemeyi daha cok severimSpora basldım canım zaten ama benım sorunum aksam yemek yememek, annem babam calısıyor aksam onlar gececı oldugunda tek basıma oturup yemek gelmıyo ıcımdenE o yuzdende ıvır zıvır bıseyler yıyorum aksamları, meyve sevıyorum ama kuru meyve sevmıyorum hıc kayısıya zorluycam kendımı dedıgın gıbı o cayların hepsı evde mevcut aksamları ıceyım bırer tane
suyu da zaten ıcmeye calısıyorum
bende aksine tek yemeyi daha cok severimsen yinede bi corbada olsa yap kendine tv karsısında yersin azar azar yada penirli yeşillikli salata yap onu ye bak munter kuskuslu salata falan yapıyo öğün yerine onları yiyop senden akşam için yapabilirsin o şeklide hem hafif geçirmiş olursun akşamı
Ay ben salata hıc yıyemıyorum ıskence gıbı gelıyo, onu yıcegıme ac kalıyım daha iyi sevmıyorum hıc tövbe yarabbım
sana da ne yedicez bilemedimpizza yer misin böyle bol sosisli kaşarlı
onuda çok sevmemBen çok seçerim huyum kurusun
saçımı böyle kestirmek istiyorum herkes karşı çıkıyoçok sıkıldım uzun saçtaaaaannn
Mecbur gittim para verdim diyeEn fazla altıma yapardım bunuda göze almısım demekki
bende tek yemeyi cok severim tv karsisindaaa sen benim salatalari bir denebende aksine tek yemeyi daha cok severimsen yinede bi corbada olsa yap kendine tv karsısında yersin azar azar yada penirli yeşillikli salata yap onu ye bak munter kuskuslu salata falan yapıyo öğün yerine onları yiyop senden akşam için yapabilirsin o şeklide hem hafif geçirmiş olursun akşamı
Mechuruz sevmeye kuzuAy ben salata hıc yıyemıyorum ıskence gıbı gelıyo, onu yıcegıme ac kalıyım daha iyi sevmıyorum hıc tövbe yarabbım
offf off ben yerim hani nirdeeesana da ne yedicez bilemedimpizza yer misin böyle bol sosisli kaşarlı
Harikaaaaaaaaa hemen kestirrrsaçımı böyle kestirmek istiyorum herkes karşı çıkıyoçok sıkıldım uzun saçtaaaaannn
Kıvırcık mı senin saçların
bende tek yemeyi cok severim tv karsisindaaa sen benim salatalari bir deneponcikbirgelincik ton balikki falanda olabilitrr kendin sevdigin seylerden karistir yap bencee seveceksin
Mechuruz sevmeye kuzu
offf off ben yerim hani nirdeee
Harikaaaaaaaaa hemen kestirrr
Yaa sac senin sacin baskalarini bosver bu kodel bu iiza xok yakismisss
Hergun istiyodu eger hamileysem havalara uçacakona da bi kardeş lazım şimdi ama kızını da düşün sıkılıyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?