- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #177.981
Kayisi çayı cok iyi geliyo canim dene kesin❤❤icicem canım bugün bende
+300 oldu bugun ona baglıyorum bende bide kayısı alıcam aksamdan suya koyup suyunu ıcıp kayısıyıda yıcem, ne kadar sevmesemde
kayısı çayıda ıcebılırım
Bikere ben alintida cok iyiyim bulcammm kim oldugunubekleyinnnn
Ayy ben okumadım kiz calisamam ki://// meslek olmayinca eşim çalıştırmaz ama kuaför olmayi cok isterdimmanikur profesyonel makyaj sac hersey gelir elimden kuaför masrafim sifir
Ayy ben okumadım kiz calisamam ki://// meslek olmayinca eşim çalıştırmaz ama kuaför olmayi cok isterdimmanikur profesyonel makyaj sac hersey gelir elimden kuaför masrafim sifir
İnsallah valla cok istiyorum ama ikinci cocuk gelirse hayaller parishiç kabulde etmiiyyy bak
bende lise mezunuyum kuzum ve mesleğimle cok alakasız bi bölümde calışıyorumbelediyelerin kurslarına git bence sertifikaların olsun elinde hem insan kafa dagıtıyo bende pc muhasebe dış ticaret kurslarına gitcem sertifika istiyolar iş basvurularında. sende kuaförlük kursuna git
icicem canım bugün bende
+300 oldu bugun ona baglıyorum bende bide kayısı alıcam aksamdan suya koyup suyunu ıcıp kayısıyıda yıcem, ne kadar sevmesemde
kayısı çayıda ıcebılırım
Ben de bozuk gozukuyor ama nasil olmiss anlamadimmmne zaman kendimden emin plsam rencide oluyomm
Ayy insallah yapmayi cok istiyorum bebegimmtatlis boyle bi yetenegin varsa kendini gelistir kurslara git ac bi salonn ohhh misss
İnsallah valla cok istiyorum ama ikinci cocuk gelirse hayaller parisahahajkalal
Yakışır dimiiiay ivit valla bende nere gidiyon olursafıstık gibi kızsın valla yakışır kuaförlükte
Kayisi çayı cok iyi geliyo canim dene kesin❤❤
ahahaaha olma niye oluyosn cnm bizbizeyiz zaten
ins cnmmmm olur bir gunnnnAyy insallah yapmayi cok istiyorum bebegimm
Yakışır dimiiiayy tek çuçuh yetiii bana artiyo hatta kizimin dualari tutmus olacak eger hamissem çünkü hic beklemiyorum yanii
Nasil bi ani kizAy bilmem mi benim onla çok güzel bi anım var
bnde yapıyorum aynısını cok faydası oluyo kesin deneben normalde 1 hafta 10 gün falan cıkamıyorum wc ye öyle problemliyim ama maşallah nazar değmesin kayısıya basladıgımdan beri hiç sorun olmadı
Ayy hemen ettiriyorum bebegimmdimiiii kiz haklisinnn
ins cnmmmm olur bir gunnnn
Suleee minik kizinaa banada dua etsinnnnnluffennnnnn
Nasil bi ani kiz
Ayyy ahahhahajahahah kabus gibi kizzzzzzGeçen yıl spora gittiğim zamanlar annem bi çay getirmiş oda böyle tuvalete cıkmak ıcınmıs zayıflama cayı yazıyo ustunde ben bılmıyorum tabııı o zamanlar delırıyorum zayıflıcam dıye
Bi bardak bundan ıctım üstüne bitane kayısı cayı içtim üstünede portakal çiçekli beyaz çay vardı ondan içtim
Ertesi günde direksiyon sınavım varGece 5 te bi ağrıyla uyandım Sınavımda 9 civari bişey okula gittim habire tuvalete gidiyorum karnım gurul gurul of faciaydı sınavdanda kaldım zaten
Ahahahha aynen öyleydi o yüzden kayısı çayının etkisini unutamıyorumAyyy ahahhahajahahah kabus gibi kizzzzzz
Yakışır dimiiiayy tek çuçuh yetiii bana artiyo hatta kizimin dualari tutmus olacak eger hamissem çünkü hic beklemiyorum yanii
Maşallah kuzum
Kayısıyı koyup suyunu mu ıcıyosun? Bende aksıne hıc sorunum yoktu ama böyle çok yerken aza ındırırsem veya az yerken cok yemeye baslarsam sorunlar baslıyo bı sure sonra duzelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?