Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

icicem canım bugün bende

+300 oldu bugun ona baglıyorum bende bide kayısı alıcam aksamdan suya koyup suyunu ıcıp kayısıyıda yıcem, ne kadar sevmesemde

kayısı çayıda ıcebılırım
Kayisi çayı cok iyi geliyo canim dene kesin❤❤

Bikere ben alintida cok iyiyim bulcammm kim oldugunu bekleyinnnn

hiç kabulde etmiiyyy bak

Ayy ben okumadım kiz calisamam ki://// meslek olmayinca eşim çalıştırmaz ama kuaför olmayi cok isterdim manikur profesyonel makyaj sac hersey gelir elimden kuaför masrafim sifir

bende lise mezunuyum kuzum ve mesleğimle cok alakasız bi bölümde calışıyorum belediyelerin kurslarına git bence sertifikaların olsun elinde hem insan kafa dagıtıyo bende pc muhasebe dış ticaret kurslarına gitcem sertifika istiyolar iş basvurularında. sende kuaförlük kursuna git

Ayy ben okumadım kiz calisamam ki://// meslek olmayinca eşim çalıştırmaz ama kuaför olmayi cok isterdim manikur profesyonel makyaj sac hersey gelir elimden kuaför masrafim sifir

tatlis boyle bi yetenegin varsa kendini gelistir kurslara git ac bi salonn ohhh misss

İnsallah valla cok istiyorum ama ikinci cocuk gelirse hayaller parisahahajkalal

icicem canım bugün bende

+300 oldu bugun ona baglıyorum bende bide kayısı alıcam aksamdan suya koyup suyunu ıcıp kayısıyıda yıcem, ne kadar sevmesemde

kayısı çayıda ıcebılırım

bnde yapıyorum aynısını cok faydası oluyo kesin dene ben normalde 1 hafta 10 gün falan cıkamıyorum wc ye öyle problemliyim ama maşallah nazar değmesin kayısıya basladıgımdan beri hiç sorun olmadı

bnde yapıyorum aynısını cok faydası oluyo kesin dene ben normalde 1 hafta 10 gün falan cıkamıyorum wc ye öyle problemliyim ama maşallah nazar değmesin kayısıya basladıgımdan beri hiç sorun olmadı

Maşallah kuzum

Kayısıyı koyup suyunu mu ıcıyosun? Bende aksıne hıc sorunum yoktu ama böyle çok yerken aza ındırırsem veya az yerken cok yemeye baslarsam sorunlar baslıyo bı sure sonra duzelıyo

Nasil bi ani kiz

Geçen yıl spora gittiğim zamanlar annem bi çay getirmiş oda böyle tuvalete cıkmak ıcınmıs zayıflama cayı yazıyo ustunde ben bılmıyorum tabııı o zamanlar delırıyorum zayıflıcam dıye

Bi bardak bundan ıctım üstüne bitane kayısı cayı içtim üstünede portakal çiçekli beyaz çay vardı ondan içtim

Ertesi günde direksiyon sınavım var Gece 5 te bi ağrıyla uyandım Sınavımda 9 civari bişey okula gittim habire tuvalete gidiyorum karnım gurul gurul of faciaydı sınavdanda kaldım zaten

Ayyy ahahhahajahahah kabus gibi kizzzzzz

Maşallah kuzum

Kayısıyı koyup suyunu mu ıcıyosun? Bende aksıne hıc sorunum yoktu ama böyle çok yerken aza ındırırsem veya az yerken cok yemeye baslarsam sorunlar baslıyo bı sure sonra duzelıyo

sıcak suya koyup biraz bekletiyorum suyu içip kayısıyı yiyorum ooh mis sorun falan kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…