- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.021
Mecbur gittim para verdim diyeEn fazla altıma yapardım bunuda göze almısım demekki
sacini toplamayacaksan bence kestirwbilirsin daha kac ay var uzar kikız düğün var ya saçını yaptıramazsın diyolarbi kere kestirmiştim millet topa tuttuydu o saça kıyılır mı diye
Ayy yavrummm kiz hamissen cocuk ne kadar icten dua etmiski kabul olmus dicemmmHergun istiyodu eger hamileysem havalara uçacak
Boyle bi kıvırcıksa sacin guzel olur beybi ama cok sık ince kivirciksa uzun dursun bencesaçımı böyle kestirmek istiyorum herkes karşı çıkıyoçok sıkıldım uzun saçtaaaaannn
Ayyy kiyma o saclaraaa yaaeveett hemde belime kadar
eveett hemde belime kadar
Hayirlisi buymuş dicem artik olursasacini toplamayacaksan bence kestirwbilirsin daha kac ay var uzar ki
koz yikamasiyla bakimiyla nasil ugrasuyorsun
Ayy yavrummm kiz hamissen cocuk ne kadar icten dua etmiski kabul olmus dicemmm
Elinizi cabuk tutun haaaa der gibiiHayirlisi buymuş dicem artik olursaaynen kiz hatta bazen agliyodu hadi ne zaman kardesim olacak diye
Hergun istiyodu eger hamileysem havalara uçacak
sacini toplamayacaksan bence kestirwbilirsin daha kac ay var uzar ki
koz yikamasiyla bakimiyla nasil ugrasuyorsun
Ayy yavrummm kiz hamissen cocuk ne kadar icten dua etmiski kabul olmus dicemmm
Boyle bi kıvırcıksa sacin guzel olur beybi ama cok sık ince kivirciksa uzun dursun bencekiz ama düğünden sonra kestir bence hem degisiklik olur hemde dugunde saçini yapmak zor olur kisa sacta
Ayyy kiyma o saclaraaa yaahem kivircik hem uzun ne guzel kabartir kabartir kullanirdim men oniiiii
Ahhh çok güzel tam istediğimmm
Bence düğünden sonra kestir kuzum
Hayirlisi buymuş dicem artik olursaaynen kiz hatta bazen agliyodu hadi ne zaman kardesim olacak diye
ay ne sevinir o şimdi ama dogunca da kıskanr
haftada bir yıkadıgımdan cok sorun olmuyo kuzum
kıvırcıgın her türlüsü sorun
düz saçlı olaymışım ne iyiymiş ya
artık öle olcak kuzumsenin saçların nası düz mü
Yok kuzuum benımkılerde dalgalı kıvırcıga yakın ama tam kıvırcık degıl
uzun belime geliyor düğüne kadar kestrmek yok
AhahahahahhahahahahElinizi cabuk tutun haaaa der gibii
Ayy evet ya ben duz saci tararken sinir krizi geciriyom sen napiyon Allah biliray ne sevinir o şimdi ama dogunca da kıskanr
haftada bir yıkadıgımdan cok sorun olmuyo kuzum
kıvırcıgın her türlüsü sorun
düz saçlı olaymışım ne iyiymiş ya
artık öle olcak kuzumsenin saçların nası düz mü
Ahahahahahhahahahahayy annem de ruyasinda beni hamile gormus kader ağlarını örüyo
Ayy evet ya ben duz saci tararken sinir krizi geciriyom sen napiyon Allah bilirben uzun sac cok sevimmmm
Ayyy ahahahakakhahakakaggbunların hepsi tesadüf olamaz
Ayy dimi kivircik yasaç kremi kullanmadıysam kesinlikle taramıyorum ki taramasamda belli olmuyo zaten
Canısı sadece 600 gr vermişimmedan18 sen naptın beybiii verdin mi kilooo
Ben dicektim ispiyoncu olmiyim dedimm
Ayyy ahahahakakhahakakagg
Ayy dimi kivircik yaama taramazsan diger banyoya o dolasikligi acmak iyce zorlaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?