- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.041
Canısı sadece 600 gr vermişimmben cok heves etmiştim geçenki gibi olur diye ama demekki vücudumda o kadar atılcak şey yokmuş
Ben dicektim ispiyoncu olmiyim dedimm
Kuzum sinameki falandir ilk ictigin cay belki kotu bi tecrube olmusGeçen yıl spora gittiğim zamanlar annem bi çay getirmiş oda böyle tuvalete cıkmak ıcınmıs zayıflama cayı yazıyo ustunde ben bılmıyorum tabııı o zamanlar delırıyorum zayıflıcam dıye
Bi bardak bundan ıctım üstüne bitane kayısı cayı içtim üstünede portakal çiçekli beyaz çay vardı ondan içtim
Ertesi günde direksiyon sınavım varGece 5 te bi ağrıyla uyandım Sınavımda 9 civari bişey okula gittim habire tuvalete gidiyorum karnım gurul gurul of faciaydı sınavdanda kaldım zaten
Ayy yok kiz ben gitmem burdan hem ben hamissem yine beslenmeme dikkat edicemhamiş olursan da bizi bırakmak yok bak hepiniz içn geçerli bu nasıl olsa dönüp dolaşıp buraya gelceniz
Kuzum sinameki falandir ilk ictigin cay belki kotu bi tecrube olmus
Anamm bende ayni seyi dedim ama haklilar simdikız düğün var ya saçını yaptıramazsın diyolarbi kere kestirmiştim millet topa tuttuydu o saça kıyılır mı diye
hadi bakalım hayırlısı ya şimdi ne desem sen hazır değilsin ama kızın hazır kararsız kaldımAyy yok kiz ben gitmem burdan hem ben hamissem yine beslenmeme dikkat edicem24 kilo almaya niyetim yok
kaptinn canim dugunden sonra kestir bence kisa sacla secenegin cok azaliyo koaforde
Anamm bende ayni seyi dedim ama haklilar simdi
Ayya aynen bende hayirlisi diyom baska bisey düşünemiyorumhadi bakalım hayırlısı ya şimdi ne desem sen hazır değilsin ama kızın hazır kararsız kaldım
Tatliko gittin mi hastaneye bugun
Ayya aynen bende hayirlisi diyom baska bisey düşünemiyorum
kiz s3n hamissin kesinAhahahahahhahahahahayy annem de ruyasinda beni hamile gormus kader ağlarını örüyo
Mecbur kalmasak coklu alinti yapmayissssben çözdüm amaaa coklu alıntı yapınca karışıyodur haliyle sağolsun munter de sayfalarca alıntı yapıyo nası ayarlıyosa
Selam tatlim ne yaptin bakim
yarin gidicem canmmm bugunde yatiyorm bildigin gribim.yaaa oof offfff hastayim demek istemiyorm ama malesfffffff simdi ihlamurdu portkaldi takiliyom annemdeyiz iyi ki ya iyi denk geldi evde zor olurdu kizimla.Tatliko gittin mi hastaneye bugun
Ayy bak olabilir yaa çünkü duzenli spor yapali ilk reglim olcak insallah oylediryalnız spora baslayınca bnmde dengem bozuldu sizinde öyle olmuş olabilir mi acaba
kiz s3n hamissin kesin
Mecbur kalmasak coklu alinti yapmayissssben olmayinca kojusup duruyobuss
kiz s3n hamissin kesin
Mecbur kalmasak coklu alinti yapmayissssben olmayinca kojusup duruyobuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?