Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yarin gidicem canmmm bugunde yatiyorm bildigin gribim.yaaa oof offfff hastayim demek istemiyorm ama malesfffffff simdi ihlamurdu portkaldi takiliyom annemdeyiz iyi ki ya iyi denk geldi evde zor olurdu kizimla.
Senide ozledimm
Oyy kaptin şifayı kiz bu kaçıncı bu sene gecmis olsun balim acaba meyve yemediginden mi oliyi ye portakal iyi olarr bebegim bende osledimm

yarin gidicem canmmm bugunde yatiyorm bildigin gribim.yaaa oof offfff hastayim demek istemiyorm ama malesfffffff simdi ihlamurdu portkaldi takiliyom annemdeyiz iyi ki ya iyi denk geldi evde zor olurdu kizimla.
Senide ozledimm

ay sen hasta mı oldun rabbim şifa versin annelerin hasta olmasına cok üzülüyorum ben bizden daha zor sizin hastalgınız

Senide ozledimm
oooo sen sifayi kapmissin cnm coooook gecmis olsun. Annende olman ihi olmus. Hastalaninca insanin hali olmuyor sizde cocuk var birde isijiz zor.

Ayy bak olabilir yaa çünkü duzenli spor yapali ilk reglim olcak insallah oyledir
Ins sejinki oyledir benim ki hamisliktendirrr
Belki de gecikmistir kiz bi 10 gün gecsin bakalim
Olabikir cnm. Test yaparsin 10 gun cok uzun merak ederim ben

Oyy kaptin şifayı kiz bu kaçıncı bu sene gecmis olsun balim acaba meyve yemediginden mi oliyi ye portakal iyi olarr bebegim bende osledimm
cok yemeyince etkileniyo evet. Ay kaptim valla hafiften gelio gidiyodu simdi darbeyi yidim :)

ay sen hasta mı oldun rabbim şifa versin annelerin hasta olmasına cok üzülüyorum ben bizden daha zor sizin hastalgınız
sagol kuzummmm

Ayy bilmiyom kiz 5 gün gecti regl olmadim ben hep gunumde olurum biliyisun
Aaaaaaaa ayyy hamileyseeeeen
sagol kuzucukkkkk

hazır annendeyken yat sen boşver cok hastayııımm ölüyoooom de naz yap bn anneme yapıyom hiç inanmıyo bende yatmayı sevmem hastayken
Amaaaaa gercekten anlatayim senide bunaltymm :F
Basim agriyoo burnum tikaliiiii biogazim siss hapsyrmmm vucudum agriyo zor yurursun ya halsiz ve usuyorum hiccc naza ihtiyacim yok hasta deglm deglm dye dye yataklik oldm
Ben bu halleremi duseeeceeeedimmmm

Ay bende iki gundur hastayim soyleym boyleyim uff hic sevmem enerjisizzz
oyle deme tatliss bakanin olunca hasta olmaz guzel bencee tum ilgi senin uzerinde oluyorr ilgi manyayimdirda ben

Hangi ara bu kadar gastalandinn

oy kıııyamaamm
sizde bardak cekmeyi bilen var mı kuzum sırtına bardak cektirip bide terlesen geçer aslında

oyle deme tatliss bakanin olunca hasta olmaz guzel bencee tum ilgi senin uzerinde oluyorr ilgi manyayimdirda ben

Hangi ara bu kadar gastalandinn
Hahah evde de kocama nazlaniyom ihlamur fln filan esim yine burda ama anacigim bakiy
oy kıııyamaamm
sizde bardak cekmeyi bilen var mı kuzum sırtına bardak cektirip bide terlesen geçer aslında
ay keske bilen olsa cok severim oyle seyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…