- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.061
Oyy kaptin şifayı kiz bu kaçıncı bu sene gecmis olsun balim acaba meyve yemediginden mi oliyi
yarin gidicem canmmm bugunde yatiyorm bildigin gribim.yaaa oof offfff hastayim demek istemiyorm ama malesfffffff simdi ihlamurdu portkaldi takiliyom annemdeyiz iyi ki ya iyi denk geldi evde zor olurdu kizimla.
Senide ozledimm
yarin gidicem canmmm bugunde yatiyorm bildigin gribim.yaaa oof offfff hastayim demek istemiyorm ama malesfffffff simdi ihlamurdu portkaldi takiliyom annemdeyiz iyi ki ya iyi denk geldi evde zor olurdu kizimla.
Senide ozledimm
Ayy bilmiyom kiz
kiz s3n hamissin kesin
oooo sen sifayi kapmissin cnm coooook gecmis olsun. Annende olman ihi olmus. Hastalaninca insanin hali olmuyor sizde cocuk var birde isijiz zor.
Senide ozledimm
Ins sejinki oyledir benim ki hamisliktendirrrAyy bak olabilir yaa çünkü duzenli spor yapali ilk reglim olcak insallah oyledir
Olabikir cnm. Test yaparsin 10 gun cok uzun merak ederim benBelki de gecikmistir kiz bi 10 gün gecsin bakalim
cok yemeyince etkileniyo evet. Ay kaptim valla hafiften gelio gidiyodu simdi darbeyi yidim :)Oyy kaptin şifayı kiz bu kaçıncı bu sene gecmis olsun balim acaba meyve yemediginden mi oliyiye portakal iyi olarr bebegim bende osledimm
sagol kuzummmmay sen hasta mı oldunrabbim şifa versin annelerin hasta olmasına cok üzülüyorum ben bizden daha zor sizin hastalgınız
Aaaaaaaa ayyy hamileyseeeeenAyy bilmiyom kiz5 gün gecti regl olmadim ben hep gunumde olurum biliyisun
sagol kuzucukkkkkoooo sen sifayi kapmissin cnm coooook gecmis olsun. Annende olman ihi olmus. Hastalaninca insanin hali olmuyor sizde cocuk var birde isijiz zor.
Ins sejinki oyledir benim ki hamisliktendirrr
Olabikir cnm. Test yaparsin 10 gun cok uzun merak ederim ben
Ay bende iki gundur hastayim soyleym boyleyimuff hic sevmem enerjisizzz
Amaaaaa gercekten anlatayim senide bunaltymm :Fhazır annendeyken yat sen boşver cok hastayııımm ölüyoooom de naz yapbn anneme yapıyom hiç inanmıyo bende yatmayı sevmem hastayken
oyle deme tatliss bakanin olunca hasta olmaz guzel bencee tum ilgi senin uzerinde oluyorrAy bende iki gundur hastayim soyleym boyleyimuff hic sevmem enerjisizzz
Hangi ara bu kadar gastalandinnAmaaaaa gercekten anlatayim senide bunaltymm :F
Basim agriyoo burnum tikaliiiii biogazim siss hapsyrmmm vucudum agriyo zor yurursun ya halsiz ve usuyorum hiccc naza ihtiyacim yok hasta deglm deglm dye dye yataklik oldm
Ben bu halleremi duseeeceeeedimmmm
oy kıııyamaammAmaaaaa gercekten anlatayim senide bunaltymm :F
Basim agriyoo burnum tikaliiiii biogazim siss hapsyrmmm vucudum agriyo zor yurursun ya halsiz ve usuyorum hiccc naza ihtiyacim yok hasta deglm deglm dye dye yataklik oldm
Ben bu halleremi duseeeceeeedimmmm
Hahah evde de kocama nazlaniyom ihlamur fln filanoyle deme tatliss bakanin olunca hasta olmaz guzel bencee tum ilgi senin uzerinde oluyorrilgi manyayimdirda ben
Hangi ara bu kadar gastalandinn
ay keske bilen olsa cok severim oyle seylerioy kıııyamaamm
sizde bardak cekmeyi bilen var mı kuzum sırtına bardak cektirip bide terlesen geçer aslında
bnm anam yapıyo ayy nası güzel oluyo var ya bende öğrencem evlnmedenHahah evde de kocama nazlaniyom ihlamur fln filanesim yine burda ama anacigim bakiy
ay keske bilen olsa cok severim oyle seyleri
Anacigin baanada yapsinnbnm anam yapıyo ayy nası güzel oluyo var ya bende öğrencem evlnmeden
Anacigin baanada yapsinn
uzmaaan diyosungel kız yaparkomsularda istiyo arada onlara da yapıyo alternatif tıp uyguluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?