- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.101
Adete yakin dollenme olunca oyle oluyooo geliyooo bebekCanim benimkide kizima hamileyken test yaptigimda oyleydi hamilesin bence
Kizzz benimkide silikti 2 3 gün gecince yaptiydimHeyyy kizlar nirdesinizZ
Canım kanda test yaptır.idrar kesin olmayabilirHeyyy kizlar nirdesinizZ
ayy resim ekleyemiyom bennn yaaaa nirdeekleniyoooo zaten elim ayam titriyo bi heyecan oldu bendeeeKusme kusme ben hamileymisim gibi bi sevindirik oldum yahu pozitif ol kesin vardir vardir resim ekle hemen
onun icin doktora gitmem lazim kocisimede belli etmek istemim ya degilsemmmunter hemen bi betahcg testi yaptir 5 in ustundeyse hamilesin kuzum gelsin bebisssss
gercek miiii kizzzzz ayy hadi inssssCanim benimkide kizima hamileyken test yaptigimda oyleydi hamilesin bence
Adete yakin dollenme olunca oyle oluyooo geliyooo bebek
benimde 2 3 gun gecti aslinda daha cokta bu ara biraz duzensiz gibiKizzz benimkide silikti 2 3 gün gecince yaptiydim
yaptiracagim sirf icimdekisuphe gecsin diye yapim dedim simdi iyice suphelendimCanım kanda test yaptır.idrar kesin olmayabilir
Eki Görüntüle 1947216 boyleyse muhtemelen mahilesin tatlımbebimkide likten boyle silikti
Kiz benimki bundan daha belirgin bu hamisse bende hamisdir demii
Canim aile hekimligide yapiyo yine belli etme sonucun ertesi gun cikar ama netten de bakabiliyorsun sonucaKeptinn burda olsaydi mail atardim gebelik testini kizlarrr ben burdan ekleyemiyom yaaa
Sağlık ocagiocağına git yarın orada bakılıyor kocanada hasta hissediyorum kendimi bi baktirayim deayy resim ekleyemiyom bennn yaaaa nirdeekleniyoooo zaten elim ayam titriyo bi heyecan oldu bendeeee
onun icin doktora gitmem lazim kocisimede belli etmek istemim ya degilsemm
gercek miiii kizzzzz ayy hadi inssss
ayy gercekmiii ins insss cok istiyom varyaa
benimde 2 3 gun gecti aslinda daha cokta bu ara biraz duzensiz gibi
yaptiracagim sirf icimdekisuphe gecsin diye yapim dedim simdi iyice suphelendims
Kiz benimki bundan daha belirgin bu hamisse bende hamisdir demii
Ben 5 aylıkken adet oldum hala emziriyorum ama 18 aya kadar adet görmemen normalHamile olasim geldi yaa kizlar size bisey sorucam ben 13 ay once dogum yaptim hala adet olamadim siz boyle bi sikinti yasadiniz mi dogumdan sonra emziriyorsun ondan diyorlar ama
Aile hekimliğinde sonucu anca akşama alırsın.yakınında bir hastane varsa 2saatte çıkar.ayy biz senden daha çok heyecan yaptık kızKeptinn burda olsaydi mail atardim gebelik testini kizlarrr ben burdan ekleyemiyom yaaa
Ben 40 im çıktı ondan sonraki ay olmustum hepte devam etti simdiye kadar 1 2 ay 3 5 gun gecikme oldu o kadar normalde duzenlidir dogumdan 2 ay sonrada basladiHamile olasim geldi yaa kizlar size bisey sorucam ben 13 ay once dogum yaptim hala adet olamadim siz boyle bi sikinti yasadiniz mi dogumdan sonra emziriyorsun ondan diyorlar ama
Anladim.canim beklemede kal diyorsun yani kotu birsey yaaa menepozlular gibiyimBen 5 aylıkken adet oldum hala emziriyorum ama 18 aya kadar adet görmemen normal
Ne guzel canim yaaa masallahBen 40 im çıktı ondan sonraki ay olmustum hepte devam etti simdiye kadar 1 2 ay 3 5 gun gecikme oldu o kadar normalde duzenlidir dogumdan 2 ay sonrada basladi
Guzel canim pudingde ilgi alanima girdi afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah: haşl.yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmek,1çk tahin pekmez
Ara:1hurma
Öğle:yoğurtlu ıspanak
Ara:elma
Akşam:taze fasulye,yoğurt,1dlm tb ekmeği,keçiboynuzu özü ve sütle yaptığım diyet puding
Ayy valla heycanlandim cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?