Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hamile olasim geldi yaa kizlar size bisey sorucam ben 13 ay once dogum yaptim hala adet olamadim siz boyle bi sikinti yasadiniz mi dogumdan sonra emziriyorsun ondan diyorlar ama

Kusme kusme ben hamileymisim gibi bi sevindirik oldum yahu pozitif ol kesin vardir vardir resim ekle hemen
ayy resim ekleyemiyom bennn yaaaa nirdeekleniyoooo zaten elim ayam titriyo bi heyecan oldu bendeee e

munter hemen bi betahcg testi yaptir 5 in ustundeyse hamilesin kuzum gelsin bebisssss
onun icin doktora gitmem lazim kocisimede belli etmek istemim ya degilsemm

Canim benimkide kizima hamileyken test yaptigimda oyleydi hamilesin bence
gercek miiii kizzzzz ayy hadi inssss

Adete yakin dollenme olunca oyle oluyooo geliyooo bebek

ayy gercekmiii ins insss cok istiyom varyaa

Kizzz benimkide silikti 2 3 gün gecince yaptiydim
benimde 2 3 gun gecti aslinda daha cokta bu ara biraz duzensiz gibi

Canım kanda test yaptır.idrar kesin olmayabilir
yaptiracagim sirf icimdekisuphe gecsin diye yapim dedim simdi iyice suphelendim s

Eki Görüntüle 1947216 boyleyse muhtemelen mahilesin tatlım bebimkide likten boyle silikti

munter Yarın sabah hemen kan vermeye git
Kiz benimki bundan daha belirgin bu hamisse bende hamisdir demii

Sağlık ocagiocağına git yarın orada bakılıyor kocanada hasta hissediyorum kendimi bi baktirayim de ver kanı sonucunuda alirsin artık 2 dakikada senaryo yazdım saaa

Hamile olasim geldi yaa kizlar size bisey sorucam ben 13 ay once dogum yaptim hala adet olamadim siz boyle bi sikinti yasadiniz mi dogumdan sonra emziriyorsun ondan diyorlar ama
Ben 40 im çıktı ondan sonraki ay olmustum hepte devam etti simdiye kadar 1 2 ay 3 5 gun gecikme oldu o kadar normalde duzenlidir dogumdan 2 ay sonrada basladi

Bugünkü menüm
Sabah: haşl.yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmek,1çk tahin pekmez
Ara:1hurma
Öğle:yoğurtlu ıspanak
Ara:elma
Akşam:taze fasulye,yoğurt,1dlm tb ekmeği,keçiboynuzu özü ve sütle yaptığım diyet puding

Guzel canim pudingde ilgi alanima girdi afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…