- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.141
Tatlis eczane yakinsa evine sen altesti pozitif cikarsa surprizleee haber verirsinnnnnBende yarin test aldırcam eşime
Ayy ins . Kizlar siz varsinizya o yuzden cok sansli hisseduyorum kendimiiii sizin deneyimleriniz bilgileriniz bana cok yardimci olacak Allah izin ederseAyy aklima hic bisi gelmiyo kiz nete bakalim neler yapilmis supriz olarakkiz ben saglikli beslenip hamilelikte fazla kilosunu veren bile gördüm sen beslenmeni guzel ayarla belki de hic kilo almazsin tabiki caninin cektigini nefsini koreltecek kadar yiceksin
Canimmmmmmmmm inssssa cok dua edinnn su test yanlis olmasin kalmiyimmm boyleCanm beniiiimm çok mutlu oldum valla duygulandım çok güzel bir şeydir eminimmunter inşallah hamişsindir canmm
Yok kiz cok uzak malesefTatlis eczane yakinsa evine sen altesti pozitif cikarsa surprizleee haber verirsinnnnn
Ne cabuk dedin kizzYok kiz cok uzak malesefddidim esime yarin aliyim dedi hic beklemiyoruz biz cok garip bi duygu olacak eger hamileysem kiz o kadar agir spor yapiyorum
Canim ikinci cizginin daha silik oldugunu gorup hamile oldugunu bildigim arkadaslarim var seninki baya 2.cizgi yani kesin hamilesin kuzum bide goguslerde sislikde genelde hamilelik belirtisi cok afedersin birde fazla gazli oluyorsun ilk hamile kaldiginda yani bende oyle olmistu maalesefffAmin cnmm aminnn ins oyledirnormalde cizgilerin ikisi kipkirmizi oluyor mu bu testin uzerine cift cizgi gorduysen hamilesin yaziyor silik vs ile ilgili bir sey yok tek cizgi negatif cift cizgi pozitid yani teste gore pozitifte iste insanda ya degilsem suphesi oluyor
afiyet olsun cnm aksam az geldi bana ama belki fazla yemissindir piyazi .1.02.2017 menum
Sabah
2 yumurta aki 1 sarisi mantarli omlet
7 zeytin
1 tatli kasigi tulum peyniri
1 dilim tb ekmegi
Ara turk kahvesi sekersi
Ara turk kahvesi sekersiz
Oglen
2 kase tarhaana corbasi
4 adt fasulye tursusu
Aksam
Fasulye piyazi
Yatarken 1 bardak sut icicem
Su 2.5 oldu
Spor 600 ip atlama
Arastiracaz bu surpriz isini kizlarr gizel bir surpriz bulimmm kocisimee demiiiAyy aklima hic bisi gelmiyo kiz nete bakalim neler yapilmis supriz olarakkiz ben saglikli beslenip hamilelikte fazla kilosunu veren bile gördüm sen beslenmeni guzel ayarla belki de hic kilo almazsin tabiki caninin cektigini nefsini koreltecek kadar yiceksin
Ayy regl günümü biliyi zati esim bekliyoz olacam ha olacam ha olacam yohhh olmiyomNe cabuk dedin kizz
Bende bu ay baya spor yaptim su egzersiz beni oldurmemis surundurmustu valla hamissek evlatlar cok dayanikli olcak
Netten bakiyomArastiracaz bu surpriz isini kizlarr gizel bir surpriz bulimmm kocisimee demiii
bende asiri afedersin gogus ucu agrisi adet donemim acir ama bu defa cok asiri aciyor birde basagrisi bunlar adetimde hep olur bu defa hic hafiflemedilerr ins hamisimdir ins insssCanim ikinci cizginin daha silik oldugunu gorup hamile oldugunu bildigim arkadaslarim var seninki baya 2.cizgi yani kesin hamilesin kuzum bide goguslerde sislikde genelde hamilelik belirtisi cok afedersin birde fazla gazli oluyorsun ilk hamile kaldiginda yani bende oyle olmistu maalesefff
Ayy regl günümü biliyi zati esim bekliyoz olacam ha olacam ha olacam yohhh olmiyomyapalim da icimiz rahat etsin dedik
Aaa cok guzelmisss hemde kolayyNetten bakiyombiri hediye kutusunun icine bebek çorabı ve testi koymuş esine hediye aldim sana demis vermiss guzel fikir kiz
afiyet olsun cnmmm menun guzelllMenüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 5 zeytin yarım kk peynir 1 çay kasigi bal 1 dilim ekmek yeşillik salatalık 1 çay bardagi portakal suyu
Öğlen
5yk ciğer 2.5 yk pilav yeşillik
Ara
1 portakal
Akşam
1 kase tarhana çorba 1 tabak firinda karnabahar sarimsakli yoğurt
Su 1.5 2 ye tamamlarim
Spor leslie 3 mil
Bide Ihlamur icicem birazdan sekersiz olarak bogazim için
Bende süpriz yapmak isterdim ama esimde benle beraber öğrendi testtenAaa cok guzelmisss hemde kolayy
Beni boyle sev vardi izlemismiydiniz orda kiz yatak odasina cocuk kiyafetlerini falan seriyor esini odaya cagiiriyor oyle soyluyprdu tam sahne gozumde canlanmadi ama oyle biseydi
Bende süpriz yapmak isterdim ama esimde benle beraber öğrendi testten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?