Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canm beniiiimm çok mutlu oldum valla duygulandım çok güzel bir şeydir eminim munter inşallah hamişsindir canmm

1.02.2017 menum
Sabah
2 yumurta aki 1 sarisi mantarli omlet
7 zeytin
1 tatli kasigi tulum peyniri
1 dilim tb ekmegi
Ara turk kahvesi sekersi
Ara turk kahvesi sekersiz
Oglen
2 kase tarhaana corbasi
4 adt fasulye tursusu
Aksam
Fasulye piyazi
Yatarken 1 bardak sut icicem

Su 2.5 oldu

Spor 600 ip atlama

Ayy ins . Kizlar siz varsinizya o yuzden cok sansli hisseduyorum kendimiiii sizin deneyimleriniz bilgileriniz bana cok yardimci olacak Allah izin ederse
Kiz hemen girdim hamis modunaaa

Canm beniiiimm çok mutlu oldum valla duygulandım çok güzel bir şeydir eminim munter inşallah hamişsindir canmm
Canimmmmmmmmm inssssa cok dua edinnn su test yanlis olmasin kalmiyimmm boyle
Hamile oldugum dusuncesi bile beni cok mutlu ediyorr ana olacmm mi bendee

Tatlis eczane yakinsa evine sen altesti pozitif cikarsa surprizleee haber verirsinnnnn
Yok kiz cok uzak malesef ddidim esime yarin aliyim dedi hic beklemiyoruz biz cok garip bi duygu olacak eger hamileysem kiz o kadar agir spor yapiyorum

Yok kiz cok uzak malesef ddidim esime yarin aliyim dedi hic beklemiyoruz biz cok garip bi duygu olacak eger hamileysem kiz o kadar agir spor yapiyorum
Ne cabuk dedin kizz
Bende bu ay baya spor yaptim su egzersiz beni oldurmemis surundurmustu valla hamissek evlatlar cok dayanikli olcak

Canim ikinci cizginin daha silik oldugunu gorup hamile oldugunu bildigim arkadaslarim var seninki baya 2.cizgi yani kesin hamilesin kuzum bide goguslerde sislikde genelde hamilelik belirtisi cok afedersin birde fazla gazli oluyorsun ilk hamile kaldiginda yani bende oyle olmistu maalesefff

afiyet olsun cnm aksam az geldi bana ama belki fazla yemissindir piyazi .
fasulye piyazi seni sisirmiyor mu ? 600 ip atlamissin harikaaaa

Arastiracaz bu surpriz isini kizlarr gizel bir surpriz bulimmm kocisimee demiii

Ne cabuk dedin kizz
Bende bu ay baya spor yaptim su egzersiz beni oldurmemis surundurmustu valla hamissek evlatlar cok dayanikli olcak
Ayy regl günümü biliyi zati esim bekliyoz olacam ha olacam ha olacam yohhh olmiyom yapalim da icimiz rahat etsin dedik

SPOR LİSTESİ(31/07)
20.22

PEMBE TAKİM
(95dk) SekerPancarı71:50dk+45
()selcanmehmetcan:
()edan18:
()Poncikbirgelincik:
()Kova01:40

MOR TAKİM
()hedef52:30+40
(80)htc71 :35+45
(80)munter :60 dk+20 dk
()elaalemi:

PEMBE TAKİM:135
MOR TAKİM:230

bende asiri afedersin gogus ucu agrisi adet donemim acir ama bu defa cok asiri aciyor birde basagrisi bunlar adetimde hep olur bu defa hic hafiflemedilerr ins hamisimdir ins insss

Ayy regl günümü biliyi zati esim bekliyoz olacam ha olacam ha olacam yohhh olmiyom yapalim da icimiz rahat etsin dedik

Netten bakiyom biri hediye kutusunun icine bebek çorabı ve testi koymuş esine hediye aldim sana demis vermiss guzel fikir kiz
Aaa cok guzelmisss hemde kolayy
Beni boyle sev vardi izlemismiydiniz orda kiz yatak odasina cocuk kiyafetlerini falan seriyor esini odaya cagiiriyor oyle soyluyprdu tam sahne gozumde canlanmadi ama oyle biseydi

Menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 5 zeytin yarım kk peynir 1 çay kasigi bal 1 dilim ekmek yeşillik salatalık 1 çay bardagi portakal suyu
Öğlen
5yk ciğer 2.5 yk pilav yeşillik
Ara
1 portakal
Akşam
1 kase tarhana çorba 1 tabak firinda karnabahar sarimsakli yoğurt
Su 1.5 2 ye tamamlarim
Spor leslie 3 mil
Bide Ihlamur icicem birazdan sekersiz olarak bogazim için

afiyet olsun cnmmm menun guzelll

Kizlar menum
sabah
1 haslanmis yumurta
1 dlm ekmek tb
Kahvaltiliklar
1 tk nutella

Ara yarim ayva

Ogle
Tavuk izgara 2 yk bulgur pilavi
salata ve mantar corbasi

Aksam yarim kase mercimek corbasi
7 kasik garnitur +yogurt karisimi yedimm

2.5 lt su

20 dk spor yuruyus

Aaa cok guzelmisss hemde kolayy
Beni boyle sev vardi izlemismiydiniz orda kiz yatak odasina cocuk kiyafetlerini falan seriyor esini odaya cagiiriyor oyle soyluyprdu tam sahne gozumde canlanmadi ama oyle biseydi
Bende süpriz yapmak isterdim ama esimde benle beraber öğrendi testten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…