Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menum
Sabah 1 tatli kaşığı alıç marmelati 6 fistik sekersiz nescafe spora enerji
Kahvalti: 1 bucuk peynirli omlet, 1 dilim t.b.ekmegi ve kahvaltılıklardan azar azar , sekersiz cay
Öğle: 1 kasik yulaf,2 kasik lifita,3 kasik yogurt, yarim portakal, yarim elma
Ara:2 ceviz, 1 avuc fistik
Akşam: 1 tabak etli kuru fasulye, 1 kaşik(dolu degil) pilav, yogurt, tursu

Spor: 30 dk twist shape stepper

Ve bu resimdekiler karinda dinlenme gunumm

Afiyet olsun canim guzel menun

Hamile olasim geldi yaa kizlar size bisey sorucam ben 13 ay once dogum yaptim hala adet olamadim siz boyle bi sikinti yasadiniz mi dogumdan sonra emziriyorsun ondan diyorlar ama
Tez zamanda olursun ins cnm adet olamamak gecikmesi falan insani cok geriyorr

Canim aile hekimligide yapiyo yine belli etme sonucun ertesi gun cikar ama netten de bakabiliyorsun sonuca
Yarin mi gideyim haftaya mi netten okudum bir cizGi silikse yeni test yapin diyor bir kac gun sonra

Sağlık ocagiocağına git yarın orada bakılıyor kocanada hasta hissediyorum kendimi bi baktirayim de ver kanı sonucunuda alirsin artık 2 dakikada senaryo yazdım saaa
koz dort goz bekliyor anlarr beni borakmaz yalnizz senaryo mikemmelde gizli nasil gitsem

munter kendini dinle bide canim farkli bir durum varmi vucudunda bu ay siskinlik gibi meselaa
aslinda var her zamankinden cok gogus uclarim agiriyor birde bulantim var ama benim normal regl donemlerimdede boyle olurdu o yuzden inanamiyorumm bu defa daha siddetli sadece

Aile hekimliğinde sonucu anca akşama alırsın.yakınında bir hastane varsa 2saatte çıkar.ayy biz senden daha çok heyecan yaptık kız
maalesef yakinlarimda hastane yok cnmm yaa bende cok heyecanliyim vallaa boyle silikte olsa cift cizgi gordumyaa on defa baktim gercek mi diyee yaa cok heyecanlandimmm cok degisikkk ins gercek hamisimdir kizlar

SekerPancarii kız sen de bi baktır yarın kim hamile kim değil belli olsun artık
evettt SekerPancarii ikimizde hamis olurmusuzzz birlikte buyuturusas kizz

Ayy valla heycanlandim cok sevindim munter hamile diye bende de var midir ki 6 gün gecmis olacak yarinda olmazsamben cumaya kadar beklim diyorum

Ayy cansiniz kizlar hepiniz ayri ayri cok mutluyum inanin bu duyguyu paylasabilecegim arkadaslarimin olmasi cok guzelll
Yarin bak sendeee beliimde hamissinn

SPOR LİSTESİ(31/07)
19.21

PEMBE TAKİM
(95dk) SekerPancarı71:50dk+45
()selcanmehmetcan:
()edan18:
()Poncikbirgelincik:
()Kova01:40

MOR TAKİM
()hedef52:30+40
()htc71 :
(60)munter :60 dk
()elaalemi:

PEMBE TAKİM:135
MOR TAKİM:130

Yarin hemen kan testi yaptir canim ama bence kesin hamilesin zaten hamilelik belirtileri adet belirtilerine benziyo o yuzden karistirman normal hemen git yarinn cokkk mutlu oldum bebegimmm coklkkk Allah tamamina erdirsin sagliklica insallah

Yarin hemen kan testi yaptir canim ama bence kesin hamilesin zaten hamilelik belirtileri adet belirtilerine benziyo o yuzden karistirman normal hemen git yarinn cokkk mutlu oldum bebegimmm coklkkk Allah tamamina erdirsin sagliklica insallah
Aminnn canimmm cok cok cok aminnnn bende cok degisik duygular icerisindeyimmmmmmm kizlar eger hamileysem ins sagsalim saglikla kucagimiza alirizzzz

Her zamanki gibi gayet guzel cnm afiyet olaunnnn

Afiyet olsun cnmm cok guzel puding e bayildimm

Aminnn canimmm cok cok cok aminnnn bende cok degisik duygular icerisindeyimmmmmmm kizlar eger hamileysem ins sagsalim saglikla kucagimiza alirizzzz
Esine soyledin mi supriz yap benceburdan gitmek yok tamam mi yine beslenmene dikkat ediceksin yine az az yiceksin

Ayy bence kesin hamilesinn bende daha da silikdi biz inanamamistik hemen ertesi gun hastaneye gittik dogruydu
ayy ins ins canisiii bende inanamadim ilk gordugumde gittim geldim baktim balktim durdum @htc71 inde silikmis oda hamismis kizlar bi umutlandim ins fos cikmazzz
cikarsada hayirlisi diyecez

Esine soyledin mi supriz yap benceburdan gitmek yok tamam mi yine beslenmene dikkat ediceksin yine az az yiceksin
Soylemedimmmm
Bende surprizli istiyorumm o evlendigimizden beri istiyorrr hep beni beklediii hic beni uzmedi bu konuda o yuzden ozel guzel ve o heyecanini gorebilecegim bir surpriz olsun istiyommmm siz neler yaptiniz nasil soylediniz fikir alcam sizden hele bi hamisligim netlessinnnn

Asla gitmicemmm aslaaa ben bu gidisle uzun yillar burada olcamm

SPOR LİSTESİ(31/07)
20.00

PEMBE TAKİM
(95dk) SekerPancarı71:50dk+45
()selcanmehmetcan:
()edan18:
()Poncikbirgelincik:
()Kova01:40

MOR TAKİM
()hedef52:30+40
()htc71 :
(80)munter :60 dk+20 dk
()elaalemi:

PEMBE TAKİM:135
MOR TAKİM:150

Ayy cok sevinicek cok ozel biseyy yaa biz esimle her ay bekledigimizden beraber yaptik testi zaten supriz olmadi yanii

Sakin hamileyim diye yedilerini cogaltma canim zaten o kadar kucukki ona senin aldigin gida yeter de artar bile ve aburcubur da yime saglikli beslenmek var artik hep hamur isini de azalt iyce

Kizim.bu basbaya belli cizgi taze anne allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin
Amin cnmm aminnn ins oyledir normalde cizgilerin ikisi kipkirmizi oluyor mu bu testin uzerine cift cizgi gorduysen hamilesin yaziyor silik vs ile ilgili bir sey yok tek cizgi negatif cift cizgi pozitid yani teste gore pozitifte iste insanda ya degilsem suphesi oluyor

Ayy cok sevinicek cok ozel biseyy yaa biz esimle her ay bekledigimizden beraber yaptik testi zaten supriz olmadi yanii
evet bencedeeee ona bubguzel haberi verebilecegimi dusunmek bile benim icimi cok mutlu ediyorrr kiz surprizin yokmuydu hic dusundugun bana soyle ben kullanim bosa gitmesin

Sakin hamileyim diye yedilerini cogaltma canim zaten o kadar kucukki ona senin aldigin gida yeter de artar bile ve aburcubur da yime saglikli beslenmek var artik hep hamur isini de azalt iyce
Yok cnm sizlerle birlikte saglikli ve en az kg ne kadar alinirsa o kadar alcam ins ben zaten tombikim bunu artirirsammm kalir o yaglar naparimmmm

Ayy aklima hic bisi gelmiyo kiz nete bakalim neler yapilmis supriz olarak kiz ben saglikli beslenip hamilelikte fazla kilosunu veren bile gördüm sen beslenmeni guzel ayarla belki de hic kilo almazsin tabiki caninin cektigini nefsini koreltecek kadar yiceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…