Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Senin surpriz planin neydiii surprizlerinizi bana suleyinnn gizzzlaaa
Bu da eşinizi şaşırtacak tatlı bir sürpriz seçeneğidir. Her zaman eline tutuşturduğunuz market listesine bebek bezi, bebek maması gibi ihtiyaçları ekleyin. Bu onu şaşırtacak kısa bir süre sonra da olayı anlamasını sağlayacaktır. Eminiz sevinçten havalara da uçacaktır!
Kız baksana çok komik

Ayy cok ciciii kizzzzzzz bayildimmmmmm

Kozlar pazara kadar regl olmazsam pazar sabahi yeni bir test daha yapacagim oda pozitif cikarsa esime surprizli soyleyecegimm pazarteside doktora gidecegim kan verecegim bir aksilik cikmazsa boyle dusundum nasil sizcee

Kozlar pazara kadar regl olmazsam pazar sabahi yeni bir test daha yapacagim oda pozitif cikarsa esime surprizli soyleyecegimm pazarteside doktora gidecegim kan verecegim bir aksilik cikmazsa boyle dusundum nasil sizcee
Kız nasıl dayancan o kadarrr bence yarın direk doktora gitt

Eger hamis degilsem esimi heveslendirmek istemiyom cok bebis iatiyor bi umut baglayip sonra yanlis oldu demek istemimmm ondan hep bu tedirginligimmm

Bencedeer

Boyle yaratici seyler insanlarin aklina nasil geliyorrr yaaaa ne beyin var yaa
Hiç deme yaa ayyy ben düşündüm de ilerde Allahım böyle bir şey nasip ederse inşallah bu şekilde market listesiyle söylesem,ne alaka der heralde ben de bilmem der gülerim sonra Allaaahh der

Ama gizli gidememki nasil gitsem isten izinde almam lazimm ne yapsammm
Canm hadi pazar günü de böyle çıktı eşine söyledin pzt de gittiniz. eger hamile çıkmazsan bosuna ümitlenmiş olur adam.ondan dolayı bence once sen gıt kan ver kesin öğren sonra sürpriz yaparsın

Hiç deme yaa ayyy ben düşündüm de ilerde Allahım böyle bir şey nasip ederse inşallah bu şekilde market listesiyle söylesem,ne alaka der heralde ben de bilmem der gülerim sonra Allaaahh der

Canm hadi pazar günü de böyle çıktı eşine söyledin pzt de gittiniz. eger hamile çıkmazsan bosuna ümitlenmiş olur adam.ondan dolayı bence once sen gıt kan ver kesin öğren sonra sürpriz yaparsın
Pazar funune kadar regl olmazsam ve pozitif cikarsa kesin olur herhalde dimi kizzz o zaman pazartesi hamis degilsin dimezz doktor diye dusundummm. Gerci bunun bos dis gebeligi varrr birsuru farkli hastaliklar varr ay kafam corba

Pazar funune kadar regl olmazsam ve pozitif cikarsa kesin olur herhalde dimi kizzz o zaman pazartesi hamis degilsin dimezz doktor diye dusundummm. Gerci bunun bos dis gebeligi varrr birsuru farkli hastaliklar varr ay kafam corba
Canısı bence de pazardan sonra 2. test de boyle cıkarsa kesin hamissin. ama ufak da olsa bi ihtimal var ya olmadıgına dair netleştir diye dedim yine sen bilirsin ama

Canısı bence de pazardan sonra 2. test de boyle cıkarsa kesin hamissin. ama ufak da olsa bi ihtimal var ya olmadıgına dair netleştir diye dedim yine sen bilirsin ama
Kiz bilemedim bende tek problemim esime caktirmdan kan verebilmek biz birlikte cikiyoruz dolayisiyla kan verecegim dersem cakar koftwyiiii demessem nasil ekecem bilemedimmm

01.02.2017
Sabah;
1 yumurtadan kasarli omlet
Beyaz peynir
Zeytin
1 dilim tam bugday ekmegi
Sekersiz cay
Ogle;
6-7 tane yaprak sarmasi
Yogurt
Aksam;
Tarhana corbasi
Bezelye yemegi
Biraz tavuklu pilav
Ara;
2 dilim ananas
Ceyrek nar
2 tane limonlu form biskuvi
2.5 lt su icildi
30 dakika yuruyus

Cok iyi canimm insallah vardir bebiss :)
ins cnm inssssss :)

Afiyet olsun cnm. Bence pilav aksamdan yememeye calis yersende max. 2 kasik olsun birde o form biskuvileri normal biskuvilerle ayni kaloride cok farki yokk bilgin olsun onlarin disinda menunu begendim cnmmm

Benim hamileligimde de soluktu canim ikinci cizgii olabilir o yuzden
Ayy ins.. inss. @SekerPancari71 ve htc71 inde silikmis onlarinda bebikleri varrrr bi heveslendim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…