- 25 Temmuz 2016
- 772
- 1.239
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.161
Bu da eşinizi şaşırtacak tatlı bir sürpriz seçeneğidir. Her zaman eline tutuşturduğunuz market listesine bebek bezi, bebek maması gibi ihtiyaçları ekleyin. Bu onu şaşırtacak kısa bir süre sonra da olayı anlamasını sağlayacaktır. Eminiz sevinçten havalara da uçacaktır!
Senin surpriz planin neydiiisurprizlerinizi bana suleyinnn gizzzlaaa
Ayy cok ciciii kizzzzzzz bayildimmmmmmBu da eşinizi şaşırtacak tatlı bir sürpriz seçeneğidir. Her zaman eline tutuşturduğunuz market listesine bebek bezi, bebek maması gibi ihtiyaçları ekleyin. Bu onu şaşırtacak kısa bir süre sonra da olayı anlamasını sağlayacaktır. Eminiz sevinçten havalara da uçacaktır!
Kız baksana çok komik
Hem eğlenceli hem de çok güzel benceee canmmAyy cok ciciii kizzzzzzz bayildimmmmmm
Kız nasıl dayancan o kadarrr bence yarın direk doktora gittKozlar pazara kadar regl olmazsam pazar sabahi yeni bir test daha yapacagim oda pozitif cikarsa esime surprizli soyleyecegimm pazarteside doktora gidecegim kan verecegim bir aksilik cikmazsa boyle dusundum nasil sizcee
BencedeerHem eğlenceli hem de çok güzel benceee canmm
Ama gizli gidememki nasil gitsem isten izinde almam lazimm ne yapsammmKız nasıl dayancan o kadarrr bence yarın direk doktora gitt
Hiç deme yaa ayyy ben düşündüm de ilerde Allahım böyle bir şey nasip ederse inşallah bu şekilde market listesiyle söylesem,ne alaka der heralde ben de bilmem der gülerim sonra Allaaahh derBencedeer
Boyle yaratici seyler insanlarin aklina nasil geliyorrr yaaaa ne beyin var yaa
Canm hadi pazar günü de böyle çıktı eşine söyledin pzt de gittiniz. eger hamile çıkmazsan bosuna ümitlenmiş olur adam.ondan dolayı bence once sen gıt kan ver kesin öğren sonra sürpriz yaparsınAma gizli gidememki nasil gitsem isten izinde almam lazimm ne yapsammm
Hiç deme yaa ayyy ben düşündüm de ilerde Allahım böyle bir şey nasip ederse inşallah bu şekilde market listesiyle söylesem,ne alaka der heralde ben de bilmem der gülerim sonra Allaaahh der
Pazar funune kadar regl olmazsam ve pozitif cikarsa kesin olur herhalde dimi kizzz o zaman pazartesi hamis degilsin dimezz doktor diye dusundummm. Gerci bunun bos dis gebeligi varrr birsuru farkli hastaliklar varr ay kafam corbaCanm hadi pazar günü de böyle çıktı eşine söyledin pzt de gittiniz. eger hamile çıkmazsan bosuna ümitlenmiş olur adam.ondan dolayı bence once sen gıt kan ver kesin öğren sonra sürpriz yaparsın
Canısı bence de pazardan sonra 2. test de boyle cıkarsa kesin hamissin. ama ufak da olsa bi ihtimal var ya olmadıgına dair netleştir diye dedim yine sen bilirsin ama
Pazar funune kadar regl olmazsam ve pozitif cikarsa kesin olur herhalde dimi kizzz o zaman pazartesi hamis degilsin dimezz doktor diye dusundummm. Gerci bunun bos dis gebeligi varrr birsuru farkli hastaliklar varr ay kafam corba
Kiz bilemedim bende tek problemim esime caktirmdan kan verebilmek biz birlikte cikiyoruz dolayisiyla kan verecegim dersem cakar koftwyiiii demessem nasil ekecem bilemedimmmCanısı bence de pazardan sonra 2. test de boyle cıkarsa kesin hamissin. ama ufak da olsa bi ihtimal var ya olmadıgına dair netleştir diye dedim yine sen bilirsin ama
Kozlar pazara kadar regl olmazsam pazar sabahi yeni bir test daha yapacagim oda pozitif cikarsa esime surprizli soyleyecegimm pazarteside doktora gidecegim kan verecegim bir aksilik cikmazsa boyle dusundum nasil sizcee
Bugünkü menüm
Sabah: haşl.yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmek,1çk tahin pekmez
Ara:1hurma
Öğle:yoğurtlu ıspanak
Ara:elma
Akşam:taze fasulye,yoğurt,1dlm tb ekmeği,keçiboynuzu özü ve sütle yaptığım diyet puding
Ayyy canimm kendimi umutlandirsammmi bilemedimmm cift cizgiii varrr ama biri biraz daha solukkkkk
Ay ben şokAyyy canimm kendimi umutlandirsammmi bilemedimmm cift cizgiii varrr ama biri biraz daha solukkkkk
ins cnm inssssss :)Cok iyi canimm insallah vardir bebiss :)
Afiyet olsun cnm. Bence pilav aksamdan yememeye calis yersende max. 2 kasik olsun birde o form biskuvileri normal biskuvilerle ayni kaloride cok farki yokk bilgin olsun onlarin disinda menunu begendim cnmmm01.02.2017
Sabah;
1 yumurtadan kasarli omlet
Beyaz peynir
Zeytin
1 dilim tam bugday ekmegi
Sekersiz cay
Ogle;
6-7 tane yaprak sarmasi
Yogurt
Aksam;
Tarhana corbasi
Bezelye yemegi
Biraz tavuklu pilav
Ara;
2 dilim ananas
Ceyrek nar
2 tane limonlu form biskuvi
2.5 lt su icildi
30 dakika yuruyus
Ayy ins.. inss. @SekerPancari71 veBenim hamileligimde de soluktu canim ikinci cizgii olabilir o yuzden
Ayy nihayet keptinnnnnnn geldiiiiiAy ben şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?