- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.261
Ayy daha cok yeniii bende binkan testi yapsamda netlestirebilsemmm hayirlisiylaaaEvet canım ilk bebişimiz 1 haftalığız henüz
benim regl m 10 gün geçti 10. gün geçikti ve hamileyim
benim baş ağrılarım çok oluyordu canım bazen de kasıklarım agrıyordu
Ayy bu sefer sismeye niyetim yohhhh 7 kiloyla bitirmeye çalışıcam eger hamileysem tabiYaaaa
Hamilelerin zayiflamasiniii istemiler miii
Senide alicaz aramiza bizimle sisiceksinnnnihahahahhahahah
Normal dogum icin mi giiiiiiiiEger bende hamileysem ben 3 ayimdan sonra hamile pilatesi yapicam doktoruma sorup dogumu cok kolaylaştırıyomus ilk dogumum kabus gibiydi cok korkuyorum
Evet kiz normal dogum icin en guzeli normal dogum dogurduktan sonra hic zorluk cekmiyosun ama sezeryanda ameliyatli gibi karin zorluyodurNormal dogum icin mi giiiiiiii
Bendeeee @ParteMoralll 8 kg ile bitirmisti dimiii ben zayiflarim insss kizlarAyy bu sefer sismeye niyetim yohhhh 7 kiloyla bitirmeye çalışıcam eger hamileysem tabi
ne olcak bizim bu halimiz
hamilesinnn kesinnnhic gununu gecmeyen birisi 6 gun geviyorsa ve bu belirtiler varsa bebek geliyooo dimektir
heyecan dorukta
ayy bilmimmmm ben neden hic kilo veremiyom yaaaa
Ben zayiflamak istiyomm yine dikkat etcemmm izne ayrilmasam grubu etkilerim yuzdeniz i dusururmuyummm
ama elimden geleni yapcem zayiflamak icinnn daha bejim belli bile degil zatennnkalimmm bennn noluyy
Ben ikisinden de coook korkuyorummmEvet kiz normal dogum icin en guzeli normal dogum dogurduktan sonra hic zorluk cekmiyosun ama sezeryanda ameliyatli gibi karin zorluyodur
kaptinn kuzum izne ayirmican onlari hamilelik nedeniyle ayrildi yazican ki 9 ay sonra me kadar kilo alirlarsa alsinlar direk gelebilsinler listeye
Kiz bak bakim bu hafta menulerimde agir bir sey var miii yokk ama regl olamadim siskinligimmm vs vrr o artilar ondan ins sisim iner aksama ac dururum sisim inecegini bilsem ben grubu hic olumsuz etkilemek istemem corba ve salatadan da midem bulaniy artikk cok yedimmmm galibayarına kadar o artı kiloların gitmiş olsun akşam corba salata ye
Yaaaa
Hamilelerin zayiflamasiniii istemiler miii
Senide alicaz aramiza bizimle sisiceksinnnnihahahahhahahah
Dogurun dogurun insana bi cesaret geliyii dogum anindaBen ikisinden de coook korkuyorummm
Ben muayene bile olamiyom giii normal beni asla doguramam
teşekkür ederim canımmTebrikler kuzum cok sevindim
tm kuzu hamilellik nedeniyle yazcam millet dicek noluyo çifter çifter
günaydın beybiiii akşam yemeğini corbayla geçir bak bu hafta bana sakın artıya gelmeyin
Kiz bak bakim bu hafta menulerimde agir bir sey var miii yokk ama regl olamadim siskinligimmm vs vrr o artilar ondan ins sisim iner aksama ac dururum sisim inecegini bilsem ben grubu hic olumsuz etkilemek istemem corba ve salatadan da midem bulaniy artikk cok yedimmmm galiba
hayırlısı olsun canımmm inşalllah bekliyorz haberlerin i ne zaman kan testi yaptrcaksnAyy daha cok yeniii bende binkan testi yapsamda netlestirebilsemmm hayirlisiylaaa
Bende bas agrisi gogus agrisi ve mide hulantisi cok oldu bu ayyy
Çorba bile değil kayısı yedim kayısı
Gayet guzel canim menun afiyet olsun wc problemin çözüldü mü kayisi ise yaradi miDünkü menüm;
Sabah: omlet, bi dilim kepek ekmeği, biraz peynir
Öğlen: Çorba, tavuk kavurma, bi kaşık süt helvası
Akşam: 2 kayısı
2 litreden fazla su içtim
ama sadece 100 gram vermişim kesicem kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?