- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.281
Gayet guzel canim menun afiyet olsun wc problemin çözüldü mü kayisi ise yaradi mi
Kiz bak bakim bu hafta menulerimde agir bir sey var miii yokk ama regl olamadim siskinligimmm vs vrr o artilar ondan ins sisim iner aksama ac dururum sisim inecegini bilsem ben grubu hic olumsuz etkilemek istemem corba ve salatadan da midem bulaniy artikk cok yedimmmm galiba
ayy bende yiyim bugün bol bol bende artıdayım daha
Kuzum senın yedıgın kayısının rengı koyu mu acıkmı? Arkadaşım bana koyu renk al o daha etkılı dedı onu aldım bende
bende a101den aldım açık ve koyu rengı vardı koyu rengını aldımvalla bn marketten aldım canım gidemedem aktara ama normal rengi var yani öle cok koyu değil
bende a101den aldım açık ve koyu rengı vardı koyu rengını aldım
Kuzuumm niye öyle cıktın ki acaba ödem atıcı cay yap kendine varsa eger gider üzülme ama yapma öyleAyyy ben sokkk regl ten mi bu kadar Yuhhhh hemde dikkat ettimdi yine noldu bu bunyeye 2,70gr fazla ciktim dun 3tane agri kesici ictim ondanmi boyleyim ayyyy kafayi yiyecegim umitliydim bu hafta bennn ben bugun protein diyeti yapcamm yetti gari bu ne yaa valla usandim ga inanin bugun olsun odemim varsa iner didiydim(((( sinirden aglicagimm
aminnn ben cok korkirimmmmm gercekkkcok cesaretsizimmmDogurun dogurun insana bi cesaret geliyii dogum anindaRabbim kolay dogumlar nasip etsin herkese
olsun cnm uyar bana sen hatta hamisler arasi yaris yaptirtisinnn sadece bizim grup goruray napsak yaa 1 kilo fazlan var kız
neyse bu hafta olsun ilk defa artıda cıkıyosun sen haftaya zaten kesinleşir izne ayrılırsın
amin cnmmmmm ben haftaya kan testi yaptiracagim hava soguk buzlu her yer izinde almam gerekiyor sicakliklar artiyomus o yuzden haftaya dusunuyommmhayırlısı olsun canımmm inşalllah bekliyorz haberlerin i ne zaman kan testi yaptrcaksn
helvaaaaaaaaaaDünkü menüm;
Sabah: omlet, bi dilim kepek ekmeği, biraz peynir
Öğlen: Çorba, tavuk kavurma, bi kaşık süt helvası
Akşam: 2 kayısı
2 litreden fazla su içtim
ama sadece 100 gram vermişim kesicem kendimi
takti bana yaaaaacaba izne ayırsam mı seni ben
tatlim uzulme uzgun olunca bile insan artida cikiyor mutlu ol mutluluk hormonu salgilasin vucudun oner sislerin yesilcaya yuklen bugunnnnAyyy ben sokkk regl ten mi bu kadar Yuhhhh hemde dikkat ettimdi yine noldu bu bunyeye 2,70gr fazla ciktim dun 3tane agri kesici ictim ondanmi boyleyim ayyyy kafayi yiyecegim umitliydim bu hafta bennn ben bugun protein diyeti yapcamm yetti gari bu ne yaa valla usandim ga inanin bugun olsun odemim varsa iner didiydim(((( sinirden aglicagimm
Merhaba cnmmmmerhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim. 4 sene önce sanırım 3.takımda yarışıp hedefime ulaşınca mezun olmuştum. ağustos eylül zamanı başka takımda deneme sürecindeydim fakat nişan hazırlıklarında takıma gelemedim. şimdi tekrardan katılma şansım var mı ?
merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim. 4 sene önce sanırım 3.takımda yarışıp hedefime ulaşınca mezun olmuştum. ağustos eylül zamanı başka takımda deneme sürecindeydim fakat nişan hazırlıklarında takıma gelemedim. şimdi tekrardan katılma şansım var mı ?
merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim. 4 sene önce sanırım 3.takımda yarışıp hedefime ulaşınca mezun olmuştum. ağustos eylül zamanı başka takımda deneme sürecindeydim fakat nişan hazırlıklarında takıma gelemedim. şimdi tekrardan katılma şansım var mı ?
taktım sanaaaaaminnn ben cok korkirimmmmm gercekkkcok cesaretsizimmm
olsun cnm uyar bana sen hatta hamisler arasi yaris yaptirtisinnn sadece bizim grup gorur
amin cnmmmmm ben haftaya kan testi yaptiracagim hava soguk buzlu her yer izinde almam gerekiyor sicakliklar artiyomus o yuzden haftaya dusunuyommm
helvaaaaaaaaaaguzel cnmmm
takti bana yaaaa
tatlim uzulme uzgun olunca bile insan artida cikiyor mutlu ol mutluluk hormonu salgilasin vucudun oner sislerin yesilcaya yuklen bugunnnn
Merhaba cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?