- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.221
Ayy hala regl olmadimsenide göreceğiizz
Ayy Allah tamamına erdirsin canim cok sevindimmmmkızlar dün kan testi yaptırdım ve HAMİLEYİMM@munter benim de ikinci çizgi silik çıktı hem ben kan testinden sonra yaotım onu :) inşaalah hamilesindir canım sendee
eşimle aynı anda öğrendik biz çok mutluyuz Rabbim isteyen herkese nasip etsin
teşekkür ederim canım senden de hayırlı haberler bekliyrz inşallahAyy Allah tamamına erdirsin canim cok sevindimmmm
canııııımm cok sevindimmm rabbim sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahhhkızlar dün kan testi yaptırdım ve HAMİLEYİMM@munter benim de ikinci çizgi silik çıktı hem ben kan testinden sonra yaotım onu :) inşaalah hamilesindir canım sendee
Ayy hala regl olmadimben boyle 1 ay beklermisim dur olacam olacammm diye bugun test yapicam aksam
Gözüm düşer demiiiherkes hamile sende ol bence özenirsin bak sonra
Saol canimmm insallah hayirlisi olsunteşekkür ederim canım senden de hayırlı haberler bekliyrz inşallah
takımda kimse kalmıcak bu gidişleGözüm düşer demiiiayy valla heycanlandim
Ayy cok sevindim cnmmmmmm gozunuz aydinnnnnn sen kan testi yaptirmissin cok iyi darisi basimaa insskızlar dün kan testi yaptırdım ve HAMİLEYİMM@munter benim de ikinci çizgi silik çıktı hem ben kan testinden sonra yaotım onu :) inşaalah hamilesindir canım sendee
bencede sende hamis olll sendeee @SekerPancari71herkes hamile sende ol bence özenirsin bak sonra
Gözüm düşer demiiiayy valla heycanlandim
takımda kimse kalmıcak bu gidişleneyse ki 9 ay sonra yine burda olcaksınız
sende hamilesin büyük ihtimalne hissediyosun kuzu öyle misin
Ilk bebis mi kac haftalik acaba senin kac gunun gectii detaylar lutfen9 ay sonra burdayız kuzummm
Bende cok cıkıyorum yemıyorum ama veremıyorumKizlar ben 73.5 ciktim sabahh yaaa
Cok karışık duygular içerisindeyimtakımda kimse kalmıcak bu gidişleneyse ki 9 ay sonra yine burda olcaksınız
sende hamilesin büyük ihtimalne hissediyosun kuzu öyle misin
Belli olcak bugun nasipse
Ayy cok sevindim cnmmmmmm gozunuz aydinnnnnn sen kan testi yaptirmissin cok iyi darisi basimaa insscok sevindim yaa
bencede sende hamis olll sendeeeSekerPancarii
hamileler topigi olcak burasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?