- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.241
Ben 200 gr eksideyimKizlar ben 73.5 ciktim sabahh yaaa
9 ay sonra burdayız kuzummm
Günaydın kızlar
bunlar bende olsa ben bile hamileyim derim ahahaahahCok karışık duygular içerisindeyimaksam 7 de uykum geliyo cok cabuk yoruluyom ve yemek yedikten sonra midem bulaniyi ayy belki psikolojiktir bu hisler regl gecikti diye
tmam canım çok iyi olur:)hamilelik sürecinde de burda oluuunn menü bildirimi yaparsınız sadece
sen nasıl uygn görürsen kaptan
Evet canım ilk bebişimiz 1 haftalığız henüzIlk bebis mi kac haftalik acaba senin kac gunun gectii detaylar lutfen
ne olcak bizim bu halimizBende cok cıkıyorum yemıyorum ama veremıyorum
hamilesinnn kesinnnCok karışık duygular içerisindeyimaksam 7 de uykum geliyo cok cabuk yoruluyom ve yemek yedikten sonra midem bulaniyi ayy belki psikolojiktir bu hisler regl gecikti diye
heyecan doruktaBelli olcak bugun nasipse
ayy bilmimmmm ben neden hic kilo veremiyom yaaaaBen 200 gr eksideyimkiz hamissin ya odem falan olmustur
Ben zayiflamak istiyomm yine dikkat etcemmm izne ayrilmasam grubu etkilerim yuzdeniz i dusururmuyummm
bunlar bende olsa ben bile hamileyim derim ahahaahah
77.5 m canım şuantm canım kilo olarak ekside misin artıda mı ona göre bildirimli yada bildirimsiz izne ayırayım gider ayak faydanız olsun
Ahahahhahahahahah kizxzz Allah seniiibunlar bende olsa ben bile hamileyim derim ahahaahah
Ayy hayirlisi olsun ne diyimmmne olcak bizim bu halimiz
hamilesinnn kesinnnhic gununu gecmeyen birisi 6 gun geviyorsa ve bu belirtiler varsa bebek geliyooo dimektir
heyecan dorukta
ayy bilmimmmm ben neden hic kilo veremiyom yaaaa
Ben zayiflamak istiyomm yine dikkat etcemmm izne ayrilmasam grubu etkilerim yuzdeniz i dusururmuyummm
ama elimden geleni yapcem zayiflamak icinnn daha bejim belli bile degil zatennnkalimmm bennn noluyy
hemen gozden cikardijiz beni hayinnn ciroslarrrMunterin isminin karşısına cuma günü hamilelik nedeniyle ayrildi yazican tatlismutlurabiaa listede miydi ona da oyle yazican
Hamissin napahhemen gozden cikardijiz beni hayinnn ciroslarrr
Tebrikler kuzum cok sevindimkızlar dün kan testi yaptırdım ve HAMİLEYİMM@munter benim de ikinci çizgi silik çıktı hem ben kan testinden sonra yaotım onu :) inşaalah hamilesindir canım sendee
eşimle aynı anda öğrendik biz çok mutluyuz Rabbim isteyen herkese nasip etsin
YaaaaAyy hayirlisi olsun ne diyimmmbakacuuzz bugun
Kiz hamileler yarişamiyo
Eger bende hamileysem ben 3 ayimdan sonra hamile pilatesi yapicam doktoruma sorup dogumu cok kolaylaştırıyomus ilk dogumum kabus gibiydi cok korkuyorumhemen gozden cikardijiz beni hayinnn ciroslarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?