- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.321
Benimki totomda degildi yalnızay sen otruamıyodum deyince bi agrı hissettim totomda kııızz yaşadım resmen o anı
hoşbuldumm
ben 23 yaşında muhasebeciyim çalışıyorum ismim Yağmur. ilk rejim zamanımda 54 kiloya inmiştim 74 ten. bıraktığım gibi 4 kilosunu alarak 58 le 2 yıl neredeyse aşmadan yaşadım. taa ki ekim 1de nişanım olduktan sonraşuan 65 kiloydum geçen hafta tartıldığımda. temmuz 29da düğünüm olacak nasipse ilk olarak 58 daha sonra 54 kilo olmak istiyorum inşallah başarırım
Benimki totomda degildi yalnız
ayy sendemi burutusssssss neden hastalandinizzz nidennnnnn hemen c vitamimi takbiyesiiiiineeeKızlar kizcemle ben hasta oldukburnu tıkalı bebimde bogazim aciyor hapsirik öksürük kış basladigindan beri ilk defa hastalandık keskem olmasaydi
Benimki totomda degildi yalnız
inşallahh canımmminşallah istediğin kiloya gelirsin canım her berbaer zayıflarız burda
Bende en az 1.5 yapmisimdirbu saate kadar 1,5 litre su içtim daha bunun öğleden sonrası var huhhuuu bugün süperimmm
kızlar sz ne kadar içtiniz
Benim boğazım acimaya basladi 2 3 gun once sonrada kizim hapsirmaya basladi bugunde minnak burnu akiyorayy sendemi burutusssssss neden hastalandinizzz nidennnnnn hemen c vitamimi takbiyesiiiiineee
Unutuyosun kız o zamanlar biraz zor geliyi ama güzel yaniaboooovv bütün iştahım kaçtı ben bi süre bebek düşünmüyorum
Hayırlı olsun canım.herkes gebe maşallahkızlar dün kan testi yaptırdım ve HAMİLEYİMM@munter benim de ikinci çizgi silik çıktı hem ben kan testinden sonra yaotım onu :) inşaalah hamilesindir canım sendee
eşimle aynı anda öğrendik biz çok mutluyuz Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bende en az 1.5 yapmisimdir
hamişsin diye bi cesaret gelmiş sana bak kırbaçımı cıkarttırmayın banaaaZimit yidimmmm
Benim boğazım acimaya basladi 2 3 gun once sonrada kizim hapsirmaya basladi bugunde minnak burnu akiyoruyuttum nefes alirken tikali burnu inşallah hemen atlatiriz kizim gribi hafif atlatir ama benim bogaz agrisi olunca korktum cocukta ates yapiyor bogaz enfeksiyonu grip olsa ona raziyim bakalim doktora gideriz bi bakar bogazina falan
aman cnm dikkat edin yavrucagina guzel corba yap ilgilen toparlasinnn hemencecikkk sende ilac alsan emziriyomuydunnn giiiBenim boğazım acimaya basladi 2 3 gun once sonrada kizim hapsirmaya basladi bugunde minnak burnu akiyoruyuttum nefes alirken tikali burnu inşallah hemen atlatiriz kizim gribi hafif atlatir ama benim bogaz agrisi olunca korktum cocukta ates yapiyor bogaz enfeksiyonu grip olsa ona raziyim bakalim doktora gideriz bi bakar bogazina falan
Sana kizmak ıcimden gelmiyiiii
yok kiz ne cesareti as yidim valla bakkkhamişsin diye bi cesaret gelmiş sana bak kırbaçımı cıkarttırmayın banaaa
pogaca mi var oradaben dünkü menümü yazmayı unutmuşum şimdi farketiim.
sabah: 2 dilim ekmek peynir zeytin
ara: yarım mandalina kahve
öğle:corba 1 büyük köfe tadımlık pırasa yemeği
ara:kahve 1 küçük bogcA
akşam:1 tabak tarhana corbası.
1,5 litre su içebildim yürüyüşe cıkarken yanıma almayı unutmusm eve gelincede vakit bualamadım içmeye
1 saat yürüyüş yaptım
Bu kiz delirmisss olmali
aman cnm dikkat edin yavrucagina guzel corba yap ilgilen toparlasinnn hemencecikkk sende ilac alsan emziriyomuydunnn giii
yok kiz ne cesareti as yidim valla bakkk
pogaca mi var orada
Bu kiz delirmisss olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?