Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inşallah istediğin kiloya gelirsin canım her berbaer zayıflarız burda

bu saate kadar 1,5 litre su içtim daha bunun öğleden sonrası var huhhuuu bugün süperimmm
kızlar sz ne kadar içtiniz

ayy sendemi burutusssssss neden hastalandinizzz nidennnnnn hemen c vitamimi takbiyesiiiiineee

Benim boğazım acimaya basladi 2 3 gun once sonrada kizim hapsirmaya basladi bugunde minnak burnu akiyor uyuttum nefes alirken tikali burnu inşallah hemen atlatiriz kizim gribi hafif atlatir ama benim bogaz agrisi olunca korktum cocukta ates yapiyor bogaz enfeksiyonu grip olsa ona raziyim bakalim doktora gideriz bi bakar bogazina falan

Hayırlı olsun canım.herkes gebe maşallah

odanın nemini ayarla da kuzum bogazları tahriş olmasın ablam peteklerin üstüne ıslak havlu su falan koyuyodu yine de yetersiz kalmış buhar makinası aldıydı

ben dünkü menümü yazmayı unutmuşum şimdi farketiim.

sabah: 2 dilim ekmek peynir zeytin

ara: yarım mandalina kahve

öğle:corba 1 büyük köfe tadımlık pırasa yemeği

ara:kahve 1 küçük bogcA

akşam:1 tabak tarhana corbası.

1,5 litre su içebildim yürüyüşe cıkarken yanıma almayı unutmusm eve gelincede vakit bualamadım içmeye
1 saat yürüyüş yaptım

aman cnm dikkat edin yavrucagina guzel corba yap ilgilen toparlasinnn hemencecikkk sende ilac alsan emziriyomuydunnn giii

Sana kizmak ıcimden gelmiyiiii

hamişsin diye bi cesaret gelmiş sana bak kırbaçımı cıkarttırmayın banaaa
yok kiz ne cesareti as yidim valla bakkk

pogaca mi var orada

Bu kiz delirmisss olmali

aman cnm dikkat edin yavrucagina guzel corba yap ilgilen toparlasinnn hemencecikkk sende ilac alsan emziriyomuydunnn giii

yok kiz ne cesareti as yidim valla bakkk

pogaca mi var orada

Bu kiz delirmisss olmali

ivit küçük şirin minnak bi poğaca öleceeidim açlıktan
güzel hareket ben beğendim akşam denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…