- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.361
benide yirmisinsaaada bulasir
Yaptim canım icirdim bile emziriyorum hic ilaç içmemaman cnm dikkat edin yavrucagina guzel corba yap ilgilen toparlasinnn hemencecikkk sende ilac alsan emziriyomuydunnn giii
bende ilaç sevmem surup sevmem iğneden korkarımYaptim canım icirdim bile emziriyorum hic ilaç içmemilaç icmeyi sevmem de doktor verirse mecbur artık onu iciyorum
Sabaha duzelir inss. Sende cabuk toparlarsin ins cnmm. Ilactan bende nefret ederimmmYaptim canım icirdim bile emziriyorum hic ilaç içmemilaç icmeyi sevmem de doktor verirse mecbur artık onu iciyorum
Bende igneden tirsarim ama accikkkbende ilaç sevmem surup sevmem iğneden korkarım
Bende igneden tirsarim ama accikkkÇok değil
Kiz igne koluna girdikten sonra 10 tup alsa ne 3 alsa ne korkma korkmaaaanikah işlemleri iiçin 3 tüp kan alyolarmış bn bunu yeni öğrendim
BendeeeeBende igneden tirsarim ama accikkkÇok değil
Kiz igne koluna girdikten sonra 10 tup alsa ne 3 alsa ne korkma korkmaaaa
Hepsi pskolojikkkkay öle deme ruhumu çekiyolar sanki öle canım acıyo bnm
ayy demeeee. ben sadece 1 kere canı gönülden kan bağışlamak için ünide sıraya girmiştim. kan o torbaya doldukça fena oldum. hatta korktuğum belli olmasın diye neler saçmalamıştımnikah işlemleri iiçin 3 tüp kan alyolarmış bn bunu yeni öğrendim
Degisikim
Ayy canli canli parca nasil aldirdinnnayy demeeee. ben sadece 1 kere canı gönülden kan bağışlamak için ünide sıraya girmiştim. kan o torbaya doldukça fena oldum. hatta korktuğum belli olmasın diye neler saçmalamıştımben iğneden felaket korkuyorum ama bi okadarda canım katıdır. patoloji testi için boğazımdan uyuşturmadan parça aldıklarında gık demeden aldırmıştım, iğne vurulcaksın dediklerinde kaçmıştım
Ayy cok sıkılganim yaa bugun
valla çok değişik bi duyguydu. ince bi çubukla kamera soktular uzun cımbız gibi bişeyle koparttılar 3 tane parça. sinirli ya da moralim bozuk olduğunda asla canım acımaz. o da o ana denk gelmiştiAyy canli canli parca nasil aldirdinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?