- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.341
Hmmm iyi bakalim kirbaci cikartmadimmm hadi uyisinnnn yineivit küçük şirin minnak bi poğacaöleceeidim açlıktan
güzel hareket ben beğendim akşam denicem
Belli bir sure yapinca skiliyom ben bunlardan
Hmmm iyi bakalim kirbaci cikartmadimmm hadi uyisinnnn yine
Belli bir sure yapinca skiliyom ben bunlardan
30 gunde fit olcadimmm bennnsana anca yürüyüş olur bundan sonra sil cabuk o programları telefondan
30 gunde fit olcadimmm bennn
Yuruyus yapcez artikin
Kiz birde kan testi negatif cikarmisss ben sok
Dogru didin cicimmm1.5 kg nun aramizda lafimi olur guzellikkkkk
ayy sizdemi gecmis olsun cnmmmKızlar kizcemle ben hasta oldukburnu tıkalı bebimde bogazim aciyor hapsirik öksürük kış basladigindan beri ilk defa hastalandık keskem olmasaydi
blmiyormm ama cok agir geciriyorum dun ve bugun resmen yururkem duscek gibiyim. Dusa grdim mikroplardan arinmak icinkuzum yaa sen niye iyileşemiyosun
MERHABAA :)
HOŞBULDUM CANIMM
SANIRIM BENDE ORDAN KOŞTUM BURAYA
KALICAM KALICAM BU SEFER İDEALİME ULAŞMAM LAZIM TEK BAŞIMA İSTİKRARLI OLAMIYORUM
Dogru didin cicimmm
ayy sizdemi gecmis olsun cnmmm
blmiyormm ama cok agir geciriyorum dun ve bugun resmen yururkem duscek gibiyim. Dusa grdim mikroplardan arinmak icin
niye boyle oldu blmiyormm bitsin artk bu kiş kotuydum
Seni hayinnn cirossssiyi düşün iyi olsun kuzuumm bak herkes hamilesin dedisen sağlıklı annelerden olcaksın hep faydalı seyler yiyip yürüyüş yapıp en saglıklı sekilde geçiriceksin hamileliğini ama malesef 30 günde fit olamcaksın ben olcam onu beeennn
Dogru didin cicimmm
blmiyormm ama cok agir geciriyorum dun ve bugun resmen yururkem duscek gibiyim. Dusa grdim mikroplardan arinmak icin
Kiz bide annemdeyimevet kolonya falan da bulundur yanında yatın odayıda havalandır sürekli ay rabbim şifa versin inşallahkızına gecmedi dimi hastalık
Gece ayarliyorum canım sağolodanın nemini ayarla da kuzum bogazları tahriş olmasın ablam peteklerin üstüne ıslak havlu su falan koyuyodu yine de yetersiz kalmış buhar makinası aldıydı
Sağol kuzum bende dusa giricem kuzucugumada portakal yedirdim 1 saat once simdide tavuksuyuna limonlu corba iciricem 1 kaseDogru didin cicimmm
yine aynı isimdeydim değiştirmedim kullanıcı adımıcanım 4 sene önce 3. takımda yarıştım demiştin ya orda ki adın neydi ? bulamadım ben seni etap listelerinde
Seni hayinnn cirossss
Evet herkes hamis didiii banaa cok sevincliyimmm
Hayirlisiyla kan testinde de cikar insss
Sonra kalp atisini duyariss inss2
Kiz bide annemdeyimteyzemde burda kaldi dun kizida var yaklasmiorm kmseye. Kizimin sumugu akiyo gecmemesi imkansz gibi ilac da verdim. Ama ben fena oldum iyiki annemdeyiz daha cabuk toparlarim ikigun agir gecer herhalde yarin insallah daha iyi.olrm. valla boyle hasta hasta enerjiyle yazmak istemezdim baby amaa yine gelmedem duramiyorum
yine aynı isimdeydim değiştirmedim kullanıcı adımı
pardon gzde199 olarakmış özür dilerim
iki ismim var artık hangisini kullanmak istersenizkız senin adın gözde mi yağmur mu
benide yirmisinbagımllılık yapıyo hkket bende duramıyom buraya bakmadn olsun kuzum arada gel iyiyim de bize habersiz bırakmamununu yisinler onuuuunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?