Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oy kıyamam ben sana amaa acaba salata tarzı mı yesen

Merhaba ben aranıza bugün katılıyorum sanırım iki hafta bir deneme sürem olacak :) 19 yaşımdayım boyum 163 ve 70 kiloyum umarım kısa sürede kilo verebilirim
merhaba aramiza hosgeldin cnmm

Ayy cok sıkılganim yaa bugun temizlik yaptim yemek yidim ekmeemii bana banaaksama datiramisu yaptimkahvemle keyif edecumm bana bugun diyet yok
Ekmeeni bana bana ne yedinnnnnn sule bakimmm tiramisumu yaptinn kizzz ellerine saglik ne ywnir

Kuru fasulye yidim ivit kedi diliyle yaptim cok pratik oliyi cok sevimmm
birkerede kakaolu pandispanya ile yap daha hoş oluyo, tiramisunun aklınıza gelebilecek tüm tarifleriyle yapmıştırım. bisküviyi un haline getirip kek gibi pişirdim kedidiliyle vs yaptım ama en hoşu pandispanyayla bence olsada yesekkk

Ayy caninizi cektirdim kusura bakmayin kıslarr yarin cuma ben listede olmadigimdan yidim siz yimeyin bide pandispanyayla denicem canim saol

canım mesajlarına bakabilir misin sana mesaj attım.

Merhaba ben aranıza bugün katılıyorum sanırım iki hafta bir deneme sürem olacak :) 19 yaşımdayım boyum 163 ve 70 kiloyum umarım kısa sürede kilo verebilirim
hoşgeldin canıııım :) kuralları okumuşsun artı olarak cuma pazartersi bildirim yapman gerekiyo :) daha ayrıntılı anlatır mısın kendini bize ? ben de 24 yaşındayım 8 ay sonra düğünüm var oturarak calıştıgım içn aldım kiloları şimdilik 57 kiloyum hedefim 52 54 civarı mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…