- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.381
ayy demeeee. ben sadece 1 kere canı gönülden kan bağışlamak için ünide sıraya girmiştim. kan o torbaya doldukça fena oldum. hatta korktuğum belli olmasın diye neler saçmalamıştımben iğneden felaket korkuyorum ama bi okadarda canım katıdır. patoloji testi için boğazımdan uyuşturmadan parça aldıklarında gık demeden aldırmıştım, iğne vurulcaksın dediklerinde kaçmıştım
Kozlar aksam ne yesem oneri istiyorummm evde yemek yokk canim pek bir sey cekmiyorr. Simdi hamismiyim degilmiyim netlesmeden sulemek istemim ama mide bulantim var huzursuz olurya mide oylee
Gecen ayda boyle olmustu regl donemim geldiginde bi mide bulantisi bi bas agrisi bi sancilarrr
merhaba aramiza hosgeldin cnmmMerhaba ben aranıza bugün katılıyorum sanırım iki hafta bir deneme sürem olacak :) 19 yaşımdayım boyum 163 ve 70 kiloyum umarım kısa sürede kilo verebilirim
Ekmeeni bana bana ne yedinnnnnn sule bakimmmAyy cok sıkılganim yaa buguntemizlik yaptim yemek yidim ekmeemii bana bana aksama da tiramisu yaptim kahvemle keyif edecumm bana bugun diyet yok
geçti geçti korkmayın
Kuru fasulye yidimmerhaba aramiza hosgeldin cnmm
Ekmeeni bana bana ne yedinnnnnn sule bakimmmtiramisumu yaptinn kizzz ellerine saglik ne ywnir
Takti salatayaoy kıyamam ben sana amaa acaba salata tarzı mı yesen
hoşgeldiinnMerhaba ben aranıza bugün katılıyorum sanırım iki hafta bir deneme sürem olacak :) 19 yaşımdayım boyum 163 ve 70 kiloyum umarım kısa sürede kilo verebilirim
Takti salatayaoy kıyamam ben sana amaa acaba salata tarzı mı yesen
Kabul salata yiyeyim hadi bana salata onerileri ver keptinnnnnnnnoy kıyamam ben sana amaa acaba salata tarzı mı yesen
Ayy bi daralti geldi ayolay nolduuu
birkerede kakaolu pandispanya ile yap daha hoş oluyo, tiramisunun aklınıza gelebilecek tüm tarifleriyle yapmıştırım. bisküviyi un haline getirip kek gibi pişirdim kedidiliyle vs yaptım ama en hoşu pandispanyayla benceKuru fasulye yidimivit kedi diliyle yaptim cok pratik oliyi cok sevimmm
Yeşil mercimek sever msnKabul salata yiyeyim hadi bana salata onerileri ver keptinnnnnnnn
Ayy caninizi cektirdim kusura bakmayin kıslarrbirkerede kakaolu pandispanya ile yap daha hoş oluyo, tiramisunun aklınıza gelebilecek tüm tarifleriyle yapmıştırım. bisküviyi un haline getirip kek gibi pişirdim kedidiliyle vs yaptım ama en hoşu pandispanyayla benceolsada yesekkk
canım mesajlarına bakabilir misin sana mesaj attım.ayy demeeee. ben sadece 1 kere canı gönülden kan bağışlamak için ünide sıraya girmiştim. kan o torbaya doldukça fena oldum. hatta korktuğum belli olmasın diye neler saçmalamıştımben iğneden felaket korkuyorum ama bi okadarda canım katıdır. patoloji testi için boğazımdan uyuşturmadan parça aldıklarında gık demeden aldırmıştım, iğne vurulcaksın dediklerinde kaçmıştım
Ayy bilmem aslinda depresifim sankimBoyle degisik mi kiz esin ne zaman geliyooo testi getirsin bakakk meraklandikkkk
yaa teat yok mu sindiiAyy bi daralti geldi ayolregl olmadim esim test almamis neyim belli degil acik daha bekliyek regl olursun diyi bekliyek bakalim didim bende
Severim aslinda ama evde var mi bilmiyommmYeşil mercimek sever msnyesil mercimekli salata cok guzel oliyi
hoşgeldin canıııım :) kuralları okumuşsun artı olarak cuma pazartersi bildirim yapman gerekiyo :) daha ayrıntılı anlatır mısın kendini bize ? ben de 24 yaşındayım 8 ay sonra düğünüm var oturarak calıştıgım içn aldım kiloları şimdilik 57 kiloyum hedefim 52 54 civarı mesela :)Merhaba ben aranıza bugün katılıyorum sanırım iki hafta bir deneme sürem olacak :) 19 yaşımdayım boyum 163 ve 70 kiloyum umarım kısa sürede kilo verebilirim
Ayy cok sıkılganim yaa buguntemizlik yaptim yemek yidim ekmeemii bana bana aksama da tiramisu yaptim kahvemle keyif edecumm bana bugun diyet yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?