- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.441
Gayet güzel, afiyet olsun canım:)Menum
Sabah 1 tatli kaşığı alıç marmelati 6 fistik sekersiz nescafe spora enerji
Kahvalti: 2 dilim t.b.ekmegi 1 az yagda baharatli yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Oglen iki üc kraker attim agzima
Akşam(4:30) 1 tabak kuru fasulye, 2 dilim ekmek, yogurt
Birazdan 1 dilim tiramisu ve kahve bu saatten sonra da bisi yimem
Spor
30 dk twist shape
Eki Görüntüle 1947718 Eki Görüntüle 1947719
Sporun çok güzel:)Sabah: haşl.yumurta,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmek,1çk tahin pekmez
Ara:2günkurusu,ceviz
Öğle:kuruköfte,garnitür,mercimek çorbası
Ara:greyfurt
Akşam:yeşil mercimekli erişteli çorba,brokoli,yoğurt
40 dk aerobik
Gayet güzel:)02.02.2017 menum
Sabah
Kiymali soganli 2 yumurta aki 1 sarili omlet
3 zeytin
1 dilim beyaz ekmek (tambugday bitmisti)
Oglen
Kuru fasulye
Biber salatalik tursusu
Ara turk kahvesi sekersiz
Aksam
Kuru fasulye
Yogurt
Biber tursusu
Aksam yatatken 1 bardak sut
Su 2.5 oldu
Spor 600 ip atlama
Gayet güzel, suyun harika:)Menu
Sabah 1 haslanmis yumurta
1 dlm ekmek
Kahvaltiliklar
Ara
Yarim simitcik
ogle
Ton baligi 1 kutu 1 sikim tb ekmegi
Aksam
Izgara kofte 6 tane
3 izgara biber
marul havuc salatasi
1 dlm ekmek
Ayran
2.5 lt su
30 dk yuruyus
geçmiş olsun kuzum bence lahana diyeti yapma iyilesince bakrsin normal diyetine devam et şimdilikMerhabalar kızlar, birkaç gündür rahatsızdım. İşten de izin aldım istirafat ediyorum. Kilom takıldığı için hem sağlıklı hem metabozlizma hızlandırıcı olduğu için lahana diyetine başlamaya karar verdim. Ama kendimce olacak ayrıntıları yazarım. Sporumda hastalık dolayısıyla aksadı( bu akşam yeniden kendimde güç bulursam spora başlayacağım inşallah
Gayet güzel cnm tam diyetlik :)menüm
sabah
1 haslanmis yumurta 1 dilim ekmek 3 zeytin 1 çay kasigi bal 1 çay kasigi tahin 1yk tulum peynir
Ara
1 portakal
öğlen 1 tabak firinda karnabahar sarimsakli yoğurt 1 elma
ara 1 kase tavuk çorbası tel sehriyeli
Akşam
1 kase çorba
Su 2 litreye tamamlanacak bide 3 bardak ihlamur
merhaba cnmm hosgeldinnMrb bende araniza katilabilirmiyim çok ihtiyacim var tek başıma irademe sahip cikamiyorum
gecmis olshn cnm dikkat et kendine. Bence tamamen iyiles sonra lahana diyeti yappMerhabalar kızlar, birkaç gündür rahatsızdım. İşten de izin aldım istirafat ediyorum. Kilom takıldığı için hem sağlıklı hem metabozlizma hızlandırıcı olduğu için lahana diyetine başlamaya karar verdim. Ama kendimce olacak ayrıntıları yazarım. Sporumda hastalık dolayısıyla aksadı( bu akşam yeniden kendimde güç bulursam spora başlayacağım inşallah
Coook gizel cnmmmenüm
sabah
1 haslanmis yumurta 1 dilim ekmek 3 zeytin 1 çay kasigi bal 1 çay kasigi tahin 1yk tulum peynir
Ara
1 portakal
öğlen 1 tabak firinda karnabahar sarimsakli yoğurt 1 elma
ara 1 kase tavuk çorbası tel sehriyeli
Akşam
1 kase çorba
Su 2 litreye tamamlanacak bide 3 bardak ihlamur
Sağol canımGayet güzel cnm tam diyetlik :)
uyuttum 8 gibi burnu tikaliydi minik minik hapsuruyorhtc71 kuzu nasil oldunuz minisin ve sennn
Sen naptin fistigim plan yaptinmihtc71 kuzu nasil oldunuz minisin ve sennn
Oyss kiyamammm ben onaaaaaaa ins sabah hisicigii kalmazzzuyuttum 8 gibi burnu tikaliydi minik minik hapsuruyorvitamin le sogukalginligi ilaci yazmisti doktor onları verdim corbasini icirdim bende aynı burnum tıkalı basım agriyor yatiyorum buralara bakiyorum ışte
Akkimda bisiler varrrrSen naptin fistigim plan yaptinminasıl soyluycen nasıl kan vercen falan
diyosunAkkimda bisiler varrrr
Sagol bebiisssssdiyosunistedigin gibi olur inşallah hersey tatlım
yok cnm yarin gidicez bugun dr nin dersi varmis :)Ayy bilmem bi depresifim bugunsen naptin bebegim gittin mi doktora
Tatlis hosgeldin nasil oldunnnyok cnm yarin gidicez bugun dr nin dersi varmis :)
Noldu sanaaa bi hesabini alam seninn
1 kilo gitti canmSağol canımYarın cuma artin vardı yanlış hatırlamıyorsam ne ettin
Ossun kızzz 2 nedir maşallah kaçsın şimdiigüzelbenden de 2 ama ödem olduydu o gitti
Ossun kızzz 2 nedir maşallah kaçsın şimdiigüzelbenden de 2 ama ödem olduydu o gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?