- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.421
bnmde hedefim 8 ayverirsin kuzum gözün korkmasın biz yanındayız
aynen canım kısmetse hepimiz beraber zayıflayıp fit kadınlar olacagızdüğünde kuğu gibi süzüleceğine eminim. Kilo vermek olsun en büyük derdimiz
ayy hiç sevmiiim ben hastalık
kendimden soguyom hasta olunca yatmayı sevmiyorum ama gezemiyorum da acillik olana kadar iyileşemiyorum
nolduuuuuuuuuuuuuuuuDegisikim
Cok guzel canim afiyet olsunSabah: haşl.yumurta,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmek,1çk tahin pekmez
Ara:2günkurusu,ceviz
Öğle:kuruköfte,garnitür,mercimek çorbası
Ara:greyfurt
Akşam:yeşil mercimekli erişteli çorba,brokoli,yoğurt
40 dk aerobik
Ayy bilmem bi depresifim bugunnolduuuuuuuuuuuuuuuu
yaa niden almadi bu habere hazirlikli hissetmiomu kendini giiiAyy bi daralti geldi ayolregl olmadim esim test almamis neyim belli degil acik daha bekliyek regl olursun diyi bekliyek bakalim didim bende
artik bi tanede bize yaparsinnnAyy caninizi cektirdim kusura bakmayin kıslarryarin cuma ben listede olmadigimdan yidim siz yimeyin bide pandispanyayla denicem canim saol
aminnn cnmmm benim daha net degil gerci ama olsun hayirlisiiiSabahki konuşmalara bakıyım dedim herhalde baya bir hamile olduğunu öğrenen varmış bugünlerde hepsini tebrik ediyorum Allah hayırlı evlatlar nasip etsin güzel bir hamilelik geçirsinler :) :)
Ayy bilmem aslinda depresifim sankimgeldi kiz almamiş test
yidimmmmmmAyy evet yok test heveslendiydim vallamirakim varidi o zaman marul salatasi yi bek hafif
salata candır ben yiyemiyorum siz yiyin diye ugrasıyorum işte
oglen balik yidim su an dusunuyom midem bulaniyoorbalıklı olsun onlarıda yemen lazım artık senin
seji seniiiama bak menumu yazcam cok degel gercekten oyle de taaam mi cok yememissin de bende saga derim pogaca iyi olmus az yemissin derim
cok guzel cnm afiyet olsunnnnSabah: haşl.yumurta,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmek,1çk tahin pekmez
Ara:2günkurusu,ceviz
Öğle:kuruköfte,garnitür,mercimek çorbası
Ara:greyfurt
Akşam:yeşil mercimekli erişteli çorba,brokoli,yoğurt
40 dk aerobik
afiyet olsun cnm gayet guzel02.02.2017 menum
Sabah
Kiymali soganli 2 yumurta aki 1 sarili omlet
3 zeytin
1 dilim beyaz ekmek (tambugday bitmisti)
Oglen
Kuru fasulye
Biber salatalik tursusu
Ara turk kahvesi sekersiz
Aksam
Kuru fasulye
Yogurt
Biber tursusu
Aksam yatatken 1 bardak sut
Su 2.5 oldu
Spor 600 ip atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?