Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tabi ben 19 yaşımdayım üniversite okuyorum yurtta kalıyorum sınav senesi kilo aldım çok fazla bu senede yurtta aklımı çeliyor oda arkadaşlarım ama uymamaya çalışıyorum 70 kiloyum şu an ilk hedefim 60 sonra da 52 sınav senesine girmeden 52 kiloydum eski halime dönmek istiyorum spor olarak pek imkanım yok ama hergün 4 km yürüyorum başka aklıma bir şey gelmedi şu an şimdilik böyle

valla çok değişik bi duyguydu. ince bi çubukla kamera soktular uzun cımbız gibi bişeyle koparttılar 3 tane parça. sinirli ya da moralim bozuk olduğunda asla canım acımaz. o da o ana denk gelmişti
kız nası anltıyon sogukkanlılıkla

canım sende internetten videolarla spor yapabilirsin yurtta ama günlük 4km cok iyi :) ilk kilolarını hemen hızlıca verirsin sonrada bi düzen oturtms olursun zaten diğerleride yavas ve saglıklı gider inşallah

canım sende internetten videolarla spor yapabilirsin yurtta ama günlük 4km cok iyi :) ilk kilolarını hemen hızlıca verirsin sonrada bi düzen oturtms olursun zaten diğerleride yavas ve saglıklı gider inşallah
İnşallah kısa sürede gider şu kilolar kilolu olunca insan merdiven çıkarken bile tıkanıyor zor valla hedef bir sürem de var 4 ay sonunda inşallah bitecek ve hedefime ulaşacağım herşeyi düzgün yaparsam

ama bak menumu yazcam cok degel gercektenoyle de taaam mi cok yememissin de bende saga derimpogaca iyi olmus az yemissin derim
hahaha vur yüzüme tabi yaaa cok değil ki zayıf kız sana ne etsin 2 dilim ekmek incecik fit bi kadının hakkıdır arada kacamak yapmak dimi ama

Menum
Sabah 1 tatli kaşığı alıç marmelati 6 fistik sekersiz nescafe spora enerji
Kahvalti: 2 dilim t.b.ekmegi 1 az yagda baharatli yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Oglen iki üc kraker attim agzima
Akşam(4:30) 1 tabak kuru fasulye, 2 dilim ekmek, yogurt
Birazdan 1 dilim tiramisu ve kahve bu saatten sonra da bisi yimem
Spor
30 dk twist shape

bnmde hedefim 8 ay verirsin kuzum gözün korkmasın biz yanındayız

akşamı pek erken yemişin kurtarmışın hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…