- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.401
Ayy evet yok test heveslendiydim vallayaa teat yok mu sindii
Severim aslinda ama evde var mi bilmiyommmbir de sisirici olmassa iyi olur makum yarin tarti gunu
Tabi ben 19 yaşımdayım üniversite okuyorum yurtta kalıyorum sınav senesi kilo aldım çok fazla bu senede yurtta aklımı çeliyor oda arkadaşlarım ama uymamaya çalışıyorum 70 kiloyum şu an ilk hedefim 60 sonra da 52 sınav senesine girmeden 52 kiloydum eski halime dönmek istiyorum spor olarak pek imkanım yok ama hergün 4 km yürüyorum başka aklıma bir şey gelmedi şu an şimdilik böylehoşgeldin canıııım :) kuralları okumuşsun artı olarak cuma pazartersi bildirim yapman gerekiyo :) daha ayrıntılı anlatır mısın kendini bize ? ben de 24 yaşındayım 8 ay sonra düğünüm var oturarak calıştıgım içn aldım kiloları şimdilik 57 kiloyum hedefim 52 54 civarı mesela :)
Takti salataya
Basi gayet sefkat dolu baslayan cumlenin sonu kabusla bitmis resmen
kız nası anltıyon sogukkanlılıklavalla çok değişik bi duyguydu. ince bi çubukla kamera soktular uzun cımbız gibi bişeyle koparttılar 3 tane parça. sinirli ya da moralim bozuk olduğunda asla canım acımaz. o da o ana denk gelmişti
geçmişte kaldı o yüzden acısını hatırlamıyorum şuan pek sanırım ondan böylekız nası anltıyon sogukkanlılıkla
balıklı olsun onlarıda yemen lazım artık seninKabul salata yiyeyim hadi bana salata onerileri ver keptinnnnnnnn
Sabahki konuşmalara bakıyım dedim herhalde baya bir hamile olduğunu öğrenen varmış bugünlerde hepsini tebrik ediyorum Allah hayırlı evlatlar nasip etsin güzel bir hamilelik geçirsinler :) :)
çekti çekti canım çektiiiiiAyy caninizi cektirdim kusura bakmayin kıslarryarin cuma ben listede olmadigimdan yidim siz yimeyin bide pandispanyayla denicem canim saol
Cok bisey yemedim kiz sadece 4 bucukda 2 dilim ekmekle bi tabak kuru fasulle yidim aksam da bi dilim tiramisu yicem kahvemlekız yarın tartı günü ne eedeeysuunn
Ekmeemi bandim dedim ya ondan cekmistirçekti çekti canım çektiiiiiama niyeye fasulye cekti
Tabi ben 19 yaşımdayım üniversite okuyorum yurtta kalıyorum sınav senesi kilo aldım çok fazla bu senede yurtta aklımı çeliyor oda arkadaşlarım ama uymamaya çalışıyorum 70 kiloyum şu an ilk hedefim 60 sonra da 52 sınav senesine girmeden 52 kiloydum eski halime dönmek istiyorum spor olarak pek imkanım yok ama hergün 4 km yürüyorum başka aklıma bir şey gelmedi şu an şimdilik böyle
geçmişte kaldı o yüzden acısını hatırlamıyorum şuan pek sanırım ondan böyle
ekmek sihirli kelimeEkmeemi bandim dedim ya ondan cekmistir
neyse zati bende daha artıdayım akşam ne yerim nsı yaparım bilmilyorumCok bisey yemedim kiz sadece 4 bucukda 2 dilim ekmekle bi tabak kuru fasulle yidim aksam da bi dilim tiramisu yicem kahvemle
ekmek sihirli kelimeahahaha
İnşallah kısa sürede gider şu kilolar kilolu olunca insan merdiven çıkarken bile tıkanıyor zor valla hedef bir sürem de var 4 ay sonunda inşallah bitecek ve hedefime ulaşacağım herşeyi düzgün yaparsamcanım sende internetten videolarla spor yapabilirsin yurtta ama günlük 4km cok iyi :) ilk kilolarını hemen hızlıca verirsin sonrada bi düzen oturtms olursun zaten diğerleride yavas ve saglıklı gider inşallah
hahaha vur yüzüme tabi yaaaama bak menumu yazcam cok degel gercekten oyle de taaam mi cok yememissin de bende saga derim pogaca iyi olmus az yemissin derim
İnşallah kısa sürede gider şu kilolar kilolu olunca insan merdiven çıkarken bile tıkanıyor zor valla hedef bir sürem de var 4 ay sonunda inşallah bitecek ve hedefime ulaşacağım herşeyi düzgün yaparsam
akşamı pek erken yemişin kurtarmışın hadiMenum
Sabah 1 tatli kaşığı alıç marmelati 6 fistik sekersiz nescafe spora enerji
Kahvalti: 2 dilim t.b.ekmegi 1 az yagda baharatli yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Oglen iki üc kraker attim agzima
Akşam(4:30) 1 tabak kuru fasulye, 2 dilim ekmek, yogurt
Birazdan 1 dilim tiramisu ve kahve bu saatten sonra da bisi yimem
Spor
30 dk twist shape
Eki Görüntüle 1947718 Eki Görüntüle 1947719
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?