Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy sabah ki simit mecburiymis yoksam konusacaadimmm Ayy bizimde hamsi varmış fırında hamsi yicem
iwit mecburi yuksa hic yemem bilirsin
hamsi balik ben cok severimmm

tamam ama hamileyken farklii beslenmen lazimmmmmmmmmm.
Bide bitki caylarini biraktin dmi yesilcay vs
yasasinnnnn anlastikkkk evet cnm yesilcayi biraktim kuzum cok sag ol uyardigin icin ben bebek dusunmedigimiz donemlerde de ara ara hep arastirirdim hamilelikle ilgili bilgiler vs vs cok detaya inmesemde binkac sey akkimda sizde bana destek oldukca ins susam im dort kolla sqrilcak anacigina

en son düzelttim ben kzum tamamdır

Güzel bence gayette

Ay dimi o yeşil caylar cok zararlı hamileyken
iwitt

Oy bende mutluyum beyaz eşyada ÖTV kalkmis daha uyguna alcam
aa gercek mi o haber kiz ne kadar farkettiriyor bende yenilesem mii e

Kahvaltı
8 zeytin lahana yemeği
Öğlen
Et ızgara
Pancar çorbası
Ara sütlü nescafe
Akşam
Elma kurusu
Lahana yemeği
Ayran

Ara

Yeşil çay
Su 2. Lt
Spor 20 dk sabah, 20 dk akşam hafif tempolu
lahana diyetine baslamisizz nasil gidiyorr

ha buralarda takiliyorum 8 den beri sarjim bitti %7 kaldı
Kiz bdv ye neyim mi bakuyon ben en cok oraya takiliyom

Nerde takiliyon bdv de dimi bende tv ye daldim yine o dizi senin bu dizi benim cuma akşamları hep böyle oluyo aynı anda 3 4 dizi izliyom

Ahahah valla kuzum yüzde 6 yada 7 incek fiyatlar ben hepsini alcam o yüzden 800 tl falan kârdayim
vuuu supermisssd

Kiz insan yi dermi ne bicimmm arkdas oldunuz muntere dondun sende

Bizde bagimlilik yapti istanbuldaaaaa otutsn yokmiiiiiiiii burdaaa

munter insallah cnm sen sonucu alda bizden tam destek
Yilan hikayesine dondu benim kan verme

03.02.2017 menum
Sabah
2 yumurta aki bir sarisiyla melemen
3 zeytin
1 tatli kasigi tulum peyniri
1 dilim tb ekmegi
Sekersiz cay
Ara turk kahvesi yarim sutlu sekersiz
Aksam
Kuru patlican kavurmasi
Yogurt
Tursu
Su 2 litre
Spor 600 ip atlama
Sabah fazla yiyince oglen acikmadim kizlar

Menün bence çok iyi gerçi kuru patlıcan kavurması Nasıl bir yemek pek bilmiyorum ama patlıcan iyidir sonuçta ip atlamak da güzel bir seçim çok kalori yaktırıyor su da az değil bence güzel bir gün geçirmişsin

Bende menümü yazayım gerçi pek bir şey yok yazacak İsveç diyetinin en zor günündeydim benim için yani 7. Gün normalde 13 gün sürüyor ama burada noktalayacağım çünkü ilk altı günün aynısı geri kalan günler ve daha fazla ıspanak yeşil salata ve biftek giyebileceğimi sanmıyorum bugün çok geç kalktım ve
sabah kayısı çayı içtim
Öğlen 6 tane köfte yedim
Akşam da öğlende yemem gereken elmayı buraya aldım ve onu yedim yoksa diyet listesinde resmen hiçbir şey yazıyordu neyse kazasız atlattım acıkmadım da şu saate kadar:) ve bir haftada yarın gideceğini tahmin ettiğim 400 gramla birlikte 2.8 kg vermiş olacağım ama dediğim gibi ıspanak görmek istemiyorum 3 ay mümkünse yarın karataya devam edeceğim inşallah

Sagol canim kuru patlicani hasladim kiymali falan kavurdum iste tadi guzel oldu yogurtda koyunca kizartmaya altarnatif

Cokda sikintili degil bence menun canim kacamagin da yok corba eristeli ekmek yemediysen 10 numara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…