- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.761
Valla zaten patlıcan kendi başına bile bir harika aramızda büyük bir aşk var gudubet olan diyetim bittiğine göre yarın kendime patlıcan keyfi yapabilirim karatay diyetine geçişimi kutlamak içinSagol canim kuru patlicani hasladim kiymali falan kavurdum iste tadi guzel oldu yogurtda koyunca kizartmaya altarnatif
Nerde takiliyon bdv de dimibende tv ye daldim yine o dizi senin bu dizi benim cuma akşamları hep böyle oluyo aynı anda 3 4 dizi izliyom
bak yine tokat furduKiz insan yi dermi ne bicimmm arkdas oldunuzmuntere dondun sende
Bizde bagimlilik yaptiistanbuldaaaaa otutsn yokmiiiiiiiii burdaaa
munter insallah cnm sen sonucu alda bizden tam destek
Tabi yap ama canim benimkiler yazin patlicaniydi simdikiler hormonlu difriz de yoksa sen patlicani unutValla zaten patlıcan kendi başına bile bir harika aramızda büyük bir aşk var gudubet olan diyetim bittiğine göre yarın kendime patlıcan keyfi yapabilirim karatay diyetine geçişimi kutlamak için
Iyilesmedinmiiiiiii ay ben bugunde hastaym ama o facia ikigunden sonra bugun kendmi iyi hissediyorumm :) hastasin diye sana iyimi davranmaliydimhe isim gücüm yok onlara bakım
bak yine tokat furduhastasın ya ondan yi didim oldumu ama bin sini disiniyirim indan iyli didim hem bende hastayim yazik bana vurulurmu hiç acimmazis partis
ekmek yok canim yarin bakayim eksi cikacak miCokda sikintili degil bence menun canim kacamagin da yok corba eristeli ekmek yemediysen 10 numara
yok kız iyilesmedim daha aynı burnum falan tıkalı ama iyi sayılırımIyilesmedinmiiiiiii ay ben bugunde hastaym ama o facia ikigunden sonra bugun kendmi iyi hissediyorumm :) hastasin diye sana iyimi davranmaliydim
Anneme sordum Galiba gerçekten unutuyorum çünkü yokmuş buzluktaTabi yap ama canim benimkiler yazin patlicaniydi simdikiler hormonlu difriz de yoksa sen patlicani unut
yok kız iyilesmedim daha aynı burnum falan tıkalı ama iyi sayılırımivit yazık bana hastayim ya bebemde hasta ona da üzülüyorum minnak burnu tıkalı
guzel olmus cnm afiyet olsun sporunda cok iyi.03.02.2017 menum
Sabah
2 yumurta aki bir sarisiyla melemen
3 zeytin
1 tatli kasigi tulum peyniri
1 dilim tb ekmegi
Sekersiz cay
Ara turk kahvesi yarim sutlu sekersiz
Aksam
Kuru patlican kavurmasi
Yogurt
Tursu
Su 2 litre
Spor 600 ip atlama
Sabah fazla yiyince oglen acikmadim kizlar
ac gezmissin tatlimBende menümü yazayım gerçi pek bir şey yok yazacakİsveç diyetinin en zor günündeydim benim için yani 7. Gün normalde 13 gün sürüyor ama burada noktalayacağım çünkü ilk altı günün aynısı geri kalan günler ve daha fazla ıspanak yeşil salata ve biftek giyebileceğimi sanmıyorum bugün çok geç kalktım ve
sabah kayısı çayı içtim
Öğlen 6 tane köfte yedim
Akşam da öğlende yemem gereken elmayı buraya aldım ve onu yedim yoksa diyet listesinde resmen hiçbir şey yazıyorduneyse kazasız atlattım acıkmadım da şu saate kadar:) ve bir haftada yarın gideceğini tahmin ettiğim 400 gramla birlikte 2.8 kg vermiş olacağım ama dediğim gibi ıspanak görmek istemiyorum 3 ay mümkünse yarın karataya devam edeceğim inşallah
Aminnnn cnmmmm.Sanada geçmiş olsun canim beni sordugun icin sana butun arkadaslarada teşekkürlerimi iletiyorum rabbim butun hastalara icinde partemede hepimize safi isminde sifa versin rabbim..
munter hayırlı haberini bekliyorum ve artik catlayacagim biliyorum hamilesin ama test sonucunu da soyle küçük susamiza bi hos geldin diyek ayyy hadi bakalim...
@SekerPancari71 gozun aydin canim hakkinizda hayırlısı olsun senin regl olacagin içime doğmuştu..
@hedef52 kaptincim Üzgünüm gerçekten listeyi batirdim puffff ben bu iradesizligimi yenmem lazim ama gerçekten de bu hafta biraz dikkat ettiydim fazla kg gorunce sokk oldum niyse haftaya toparlanmam lazimm..
Gunaydin tatlislarrr
Sabah uyanir uyanmaz disariya baktim hava pek istedigim gibi degildi ozel hastaneyi aradim ucret konusunda ve erken gidip gitmemrm konusunda bilgi alabilmek icin. Aradim bayan 25 tl ye kan verip sadece gebelige baktirabilirsiniz ancak kimse size pozitif negatif oldugu ile ilgili bilgi vermezz dedi bende vermesine gerek yok zaten cikan degerden anlarim dedim. Ne zaman gelmem gerekiyor oglendeb sonra gelsem sonuc alabilirmiyim oglene kadar gelirseniz islem yapariz dedi bir artist artis konustu sinir oldum
Iki gun daha bekleyecem mis gibi gidicen aile hekimime tum degerlerimede baktircambu kadar bekledim en azindan icime sinsin
Olay boyle gelisince sabah bir test daha yaptimiki cizgi gordum valla
Hee artikin bendr oyle dusunuyommhamilesin kız sen şüphe etme
iyi sayılırız tatlım bi uyurken biraz sıkıntılı burnu tikali diye onun disinda iyi cok sukur ateşi falan yokHee artikin bendr oyle dusunuyomm
Naber tatlis nasil oldun minik yavrun nasilll
Sevindim cnmmm burnusu minnak tikanmis cocuk iyice nefes alamiyordurrr.iyi sayılırız tatlım bi uyurken biraz sıkıntılı burnu tikali diye onun disinda iyi cok sukur ateşi falan yok
Gunaydin tatlislarrr
Sabah uyanir uyanmaz disariya baktim hava pek istedigim gibi degildi ozel hastaneyi aradim ucret konusunda ve erken gidip gitmemrm konusunda bilgi alabilmek icin. Aradim bayan 25 tl ye kan verip sadece gebelige baktirabilirsiniz ancak kimse size pozitif negatif oldugu ile ilgili bilgi vermezz dedi bende vermesine gerek yok zaten cikan degerden anlarim dedim. Ne zaman gelmem gerekiyor oglendeb sonra gelsem sonuc alabilirmiyim oglene kadar gelirseniz islem yapariz dedi bir artist artis konustu sinir oldum
Iki gun daha bekleyecem mis gibi gidicen aile hekimime tum degerlerimede baktircambu kadar bekledim en azindan icime sinsin
Olay boyle gelisince sabah bir test daha yaptimiki cizgi gordum valla
kiz bu neDünkü menüüüüm;
Sabah: 2 kücük tost
Arada bi browni
Öğlen: Biraz fırın makarna, tavuk
Arada bi bidolu
Akşam: Bitane cantık, ayran, 2 tane baklava
1,5 - 2 litre su
Ayy canimmmm cok tesekkur ederimmmm inss kan testide pozitif cikarhayirlisi olsun inssssGünaydın
Ayyy ne güzel canım çok sevindim senin adına inşallah hastanede yaptırdığın testte pozitif çıkar, Rabbim hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?