Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kiz bu ne nedennkendine bunu yaptinnnn

Ayy canimmmm cok tesekkur ederimmmm inss kan testide pozitif cikarhayirlisi olsun inssss

Bilmiyorum işte bi sinirle yaptım çünkü veremiyorum ya ağlamak istiyorum ben böyle değildim
Spordan mı acaba bilmiyorum
Sabahları kahvaltıda tost yiyordum uzun zamandır artık tostu yemiycem
Sabahları kayısı limonlu su veya cevizi akşamdan suda bekletip onun suyunu içicem
Ekmeği tamamen çıkarıcam
Belki bunlarda etki eder

Kizlar bu da bu sabah yaptigim test

Ay çok tatlııııı
Bende istiyorum zaman geçsin

Gunaydin kuzum ayhh bosver iyi yapmışsın miss gibi aile hekime icine sine sine baktirirsin hem bak ikinci testde 2 cizgi çıkmış hamissin kiz

Valla gecen haftalarda bende denedim onu arti bir kilo olarak dondu bana kiz

Kilo vermek sabir isi kuzu bir daha oyle yapmak yok yaparsan tum kizlarlaseni kirbaclicazz

tatlisss sizinde ve tum isteyenlerinde vakti geldiginde bebisleriniz olsun inssss. Allah im bizlere annelik duygusunu evlat kokusunu tattirsin ins
Gunaydin kuzum ayhh bosver iyi yapmışsın miss gibi aile hekime icine sine sine baktirirsin hem bak ikinci testde 2 cizgi çıkmış hamissin kiz
Hamisim ben hamisim bennnn

Tamam canım kırbaclayın beni acımayın
Amin canım inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versın inşallah

Kuzum deme öyle hepimizin fazla çıktığı zamanlar oluyo sende kayisili suya baslasana bak bana çok faydası oldu hergün içiyorum. Üzülme de sakın vericez o kilolari

Yavrucum o uzun süre kaçamak yapmayıp bi anda yapanlar için geçerli bizim gibiler için degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…