- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.781
kiz bu nenedennkendine bunu yaptinnnn
Ayy canimmmm cok tesekkur ederimmmm inss kan testide pozitif cikarhayirlisi olsun inssss
Kizlar bu da bu sabah yaptigim test
Gunaydin kuzum ayhh bosver iyi yapmışsın miss gibi aile hekime icine sine sine baktirirsin hem bak ikinci testde 2 cizgi çıkmışGunaydin tatlislarrr
Sabah uyanir uyanmaz disariya baktim hava pek istedigim gibi degildi ozel hastaneyi aradim ucret konusunda ve erken gidip gitmemrm konusunda bilgi alabilmek icin. Aradim bayan 25 tl ye kan verip sadece gebelige baktirabilirsiniz ancak kimse size pozitif negatif oldugu ile ilgili bilgi vermezz dedi bende vermesine gerek yok zaten cikan degerden anlarim dedim. Ne zaman gelmem gerekiyor oglendeb sonra gelsem sonuc alabilirmiyim oglene kadar gelirseniz islem yapariz dedi bir artist artis konustu sinir oldum
Iki gun daha bekleyecem mis gibi gidicen aile hekimime tum degerlerimede baktircambu kadar bekledim en azindan icime sinsin
Olay boyle gelisince sabah bir test daha yaptimiki cizgi gordum valla
Valla gecen haftalarda bende denedim onu arti bir kilo olarak dondu bana kizGünaydın kızlar,
Kaç gündür dikkat edip sadece 100 gram verdiğim için sinirlendim
Sadece dikkat etsem neyse baya sporda yapıyorum ama yok gitmiyor
Bende dün ipin ucunu biraz kaçırdım, instagramda bişey görmüştüm kaçamak yapınca kilo kaybı oluyomus dıye bakalım gerçekleşecek mi
Valla gecen haftalarda bende denedim onu arti bir kilo olarak dondu bana kiz
Bilmiyorum işte bi sinirle yaptım çünkü veremiyorum ya ağlamak istiyorum ben böyle değildim
Spordan mı acaba bilmiyorum
Sabahları kahvaltıda tost yiyordum uzun zamandır artık tostu yemiycem
Sabahları kayısı limonlu su veya cevizi akşamdan suda bekletip onun suyunu içicem
Ekmeği tamamen çıkarıcam
Belki bunlarda etki eder
Ay çok tatlııııı
Bende istiyorum zaman geçsin
Hamisim ben hamisim bennnnGunaydin kuzum ayhh bosver iyi yapmışsın miss gibi aile hekime icine sine sine baktirirsin hem bak ikinci testde 2 cizgi çıkmışhamissin kiz
Kilo vermek sabir isi kuzu bir daha oyle yapmak yok yaparsan tum kizlarlaseni kirbaclicazz
tatlisss sizinde ve tum isteyenlerinde vakti geldiginde bebisleriniz olsun inssss. Allah im bizlere annelik duygusunu evlat kokusunu tattirsin ins
Hamisim ben hamisim bennnn
sprey alsana burnuna benm bas agrisi yapmisti aldim ikigunde acildi burnumyok kız iyilesmedim daha aynı burnum falan tıkalı ama iyi sayılırımivit yazık bana hastayim ya bebemde hasta ona da üzülüyorum minnak burnu tıkalı
çocuğun var tatlim ona kullaniyorumda kendim bişey kullanmadımsprey alsana burnuna benm bas agrisi yapmisti aldim ikigunde acildi burnum
çocuğun var tatlim ona kullaniyorumda kendim bişey kullanmadımne ilaç ne sprey
catlagim kız benkullansanaaaaaaaa cekilirmi hastalik valla ben geberiodm iyi geldi
Kuzum deme öyle hepimizin fazla çıktığı zamanlar oluyo sende kayisili suya baslasana bak bana çok faydası oldu hergün içiyorum. Üzülme de sakın vericez o kilolariSanada geçmiş olsun canim beni sordugun icin sana butun arkadaslarada teşekkürlerimi iletiyorum rabbim butun hastalara icinde partemede hepimize safi isminde sifa versin rabbim..
munter hayırlı haberini bekliyorum ve artik catlayacagim biliyorum hamilesin ama test sonucunu da soyle küçük susamiza bi hos geldin diyek ayyy hadi bakalim...
SekerPancarii gozun aydin canim hakkinizda hayırlısı olsun senin regl olacagin içime doğmuştu..
kaptinn kaptincim Üzgünüm gerçekten listeyi batirdim puffff ben bu iradesizligimi yenmem lazim ama gerçekten de bu hafta biraz dikkat ettiydim fazla kg gorunce sokk oldum niyse haftaya toparlanmam lazimm..
Yavrucum o uzun süre kaçamak yapmayıp bi anda yapanlar için geçerli bizim gibiler için degilGünaydın kızlar,
Kaç gündür dikkat edip sadece 100 gram verdiğim için sinirlendim
Sadece dikkat etsem neyse baya sporda yapıyorum ama yok gitmiyor
Bende dün ipin ucunu biraz kaçırdım, instagramda bişey görmüştüm kaçamak yapınca kilo kaybı oluyomus dıye bakalım gerçekleşecek mi
+100 de ben ciktimGünaydın kızlaaarrr sabah sabah +300 çıktım
Bende -400Günaydın kızlaaarrr sabah sabah +300 çıktım
Yavrucum o uzun süre kaçamak yapmayıp bi anda yapanlar için geçerli bizim gibiler için degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?