- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #179.321
ay bu da saatte 1 değil dimiSen karabugday al netten bak boyle minik kahverengi degisik sekilli bisey kuzum sonra onu yagsiz tuzsuz pisirip bütün gün onu yicez yogurtlayip yaninda da yarim elma sabah ekmeksiz bir haslanmis yumurta az peynir yenilebiliyodu heralde ben iyce bi bakiyim yazarim tam tarifi tatlis
İvitthem gıvır gıvır hem fit aynı ben
Yok bunun saati yok heralde kiz bakacam yine de bi nete bayadir yapmiyomay bu da saatte 1 değil dimiistediğimiz zaman yesek olar mııı
Yiiihhhuuu pembikiz yinebu hafta da buzim olmali pembik
yalnız haftaya yüzde hesaplıcam bizde munter de spor yapamıyo artık iyice eksildik haksızlık oliiiyyyBen bu hafta 2 3 gun yapmadim spor reglim beni sarsti bu hafta 6 gün kesin
Biz kac kisiyik eşitliyelim tatlisssyalnız haftaya yüzde hesaplıcam bizde munter de spor yapamıyo artık iyice eksildik haksızlık oliiiyyy
en son pazartesinin sporları yazılıyo kuzum bugün yapılanlar önümüzdeki haftaya ekleniyosporda dün mu son gündü bugün mu ben dün sandım ondan ek spor yapmadım
Zaten bu benim dün akşamki sporumdu
Biz kac kisiyik eşitliyelim tatlisss
ay bende wc ye gitmeye üşeniyom şu an öyle mayıştımSporumu yaptimmm 35 dk twist shape cok yoruldum dün cok yedigimden mi acabaaksam da squatlarimi falan yaparim
olabiler baaakkk belki katılmak isteyenlerde olur hem
Ayy niye kizzay bende wc ye gitmeye üşeniyom şu an öyle mayıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?