- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #179.761
Canim ekmekler yine artmis bu ara sankiSabah:1 yumurta 1 buçuk dilim ekmek 4 zeytin
Ara:kahve 1 lokma simit
Ogle: yarım kase çorba 3 kaşık bulgur
Ara:kahve yarım portakal
Aksam 2 yumurta 3 dilim ekmek
2 litre su bugün spor yok dinlencem
Cnmm ne demek be yardim etmeyi cok severim istedigin zaman ozelden de sorabilirsin her zaman sklmam cvp veririm tatlismmYaaa tatlisss rakibemmm
Ne guzel tane tane anlasilir yazmissin eline yuregine saglik okuyunca cok mutlubpldum
Yazdiklarina aynen katiliyorum ama su an midem beni cok zorluyor daha gecen haftaya kadar deli gibi yedigim seyleri gozum gormek istemiyor birisi soylese inanmazdim hele o peynir askimdan nasil vazgectimkuruyemisciye gidemedim cumartesi ugrayip karisim hazirlayacagim kendime ins aralarda onlari atacagim agzima. Zaten sismanim simdi daha bi endiseleniyorum kilo alacagim diye arastiriyorum okuyorum mumkun oldugunca ama sizin tecrubelerinizi paylasmaniz daha akilda kalici oluyor benim icin o yuDen tekrar cook tsk ederi. Bu arada gogsun sismesi ne hic duymadim yazdiklarinin hepsine dikkat edecegim cnm
Evet cnm cok onemli gercekten. Zaten aylar ilerledikce anlar. Ben ilk aylar yemede zorladim okdr sonrasi guzeldi bazi seyler tiksinme harici. Amaan 12 kg kadar normal zaten kg alimi.Ben tamamen katiliyorum canim..ilk üç ay çok önemli kahvaltı yapmayınca gun boyu doyulmuyor..yediğim zeytin ve kaşarın hesabı yok bebişe güzel de kilo yapıyor..yedinci aydan sonra şişlikten insanın cani pek birşey istemiyor ya da mecburen yemiyorsun..
tammmmmmmmm kontrl ediyorm seniiii doverm baaaksizi cok sefirimm kopamam sisdenn
diyet olayini kafamdan atcam beslenmeme saglikli vitaminli olarak dikkat edecegim hersey minnak susamimiz icinn sonucta
Cnmm ne demek be yardim etmeyi cok severim istedigin zaman ozelden de sorabilirsin her zaman sklmam cvp veririm tatlismm
Bazi seyleri gormek istemezsin evet benimde ilk gunlerm zordu ama bebegim onemli oldugu icin yedim demistim ya esm arayip kontl ediyodu agliyarak yiodm hc istemiodm.
Ama yemem gerekiyodu bebegin ilk 3 ay zeka gelisimi icin onemli.
Oyuzden hersey onemli sizin iicn.
Cocuk sende vitamib birakmiyacak tuketicek seni oyuzden takilms boyle seyleri bazen simariklikta yapicaksn tadini cikar. Hersey dozundaaaa sekilde. Ben mesela tatli hic sevmezdm hamileyken haftada bir tatli krizim tutuyodu baklava fistikli fln sekerpare ama nasl cnm cekiyodu tatlici oldum kizim yuuzunden :) yada mesela hareketlerden sonra cikolata yiyodum tekmeleri cossun oda mutlu olsn dye nolduu sismedimde cok guzel hamilelk gecrdm :)
Su ic bolbol tatlimmmm baskaa aklima geldikce soylerm
Evet cnm cok onemli gercekten. Zaten aylar ilerledikce anlar. Ben ilk aylar yemede zorladim okdr sonrasi guzeldi bazi seyler tiksinme harici. Amaan 12 kg kadar normal zaten kg alimi.
tammmmmmmmm kontrl ediyorm seniiii doverm baaakay kiyamam da hamisssss fasulyeeee
He bu arada meme sismesi cnm can cekince oluyo yabide hamileyken cnin cekince ye derler yani yemen lazm hamilesnnnnnn olarmiii oyoyyyyy yerimm
Emzirirken sallamadm bisey kokmusss gogsum bi sisti cnm cekmis haberm yok sitma gbi olmustm gogslermi elliyemiodm ayyyy sonra inanmadgm eski usul bsy yaptim gectiaman dikkat
Ayyyy çok doğru ve halindeki beslenme şekli :)) idelummsunn.ilk 3 ay aserme olmaz zaten onlar yalanci asermeler
Canim bak beslenmeni bugun begnmedim. Sabah guzell bir kahvalti yap lutfenhamilesin cunku cevizini bademini yumurtani pekmezini peynirini kasarini ne varsa yee..bugday ekmeginden ye
Yani yok patatesmis yok su yemekmisss saeeeen diyette degilsin sen hamilesin lutfen.
Canin ayrica ne cekerse yee kokanida al gogsun siserbasima geldi.
Zaten 3 aydan sonra anlicaksin ki zamanla yesende daha cok yeme isteyi oluyo cunku bebek butun vitaminlerini aliyo.
Oyuzden mesela borekmi var 1 2 dilim hamileyken bana gore sana hic bisey yapmaz. Sonucta hergun oturup borek hamur isi yicek halin yok. Bizler bile haftada bir kacamaklaeimiz oluyo. Sen hamilesin asiri derecede kendini kisitlama lutfen. Ben cok almadim biliyosjn ve hic hi zaman asiri kisitlamadm. Yani asiriiiii dk basi yemek yemicegin icin sorun yok.
Meyveyi aksatma kesinlikle. Eger vitaminlerini yeterli almazsan hamileyken sikinti yasarsin. Ki ben yedigim halde dis agrisi.kanamasindan aglamistim disci temizlemisti aynisi kuzenimin basina geldi. Yani cooooook dikkatli olman ve vitamin alman lazim. Pirincin bile vucudumuza yarari var herseyin yeri ayri. Sen bence herseyden ye ama abartma.
Tekrarkiyorm lutfen sen diyette degilsin
Ayyyy çok doğru ve hayalimdeki beslenme şekli :)) idelummsunnilk 3 ay aserme olmaz zaten onlar yalanci asermeler
Canim bak beslenmeni bugun begnmedim. Sabah guzell bir kahvalti yap lutfenhamilesin cunku cevizini bademini yumurtani pekmezini peynirini kasarini ne varsa yee..bugday ekmeginden ye
Yani yok patatesmis yok su yemekmisss saeeeen diyette degilsin sen hamilesin lutfen.
Canin ayrica ne cekerse yee kokanida al gogsun siserbasima geldi.
Zaten 3 aydan sonra anlicaksin ki zamanla yesende daha cok yeme isteyi oluyo cunku bebek butun vitaminlerini aliyo.
Oyuzden mesela borekmi var 1 2 dilim hamileyken bana gore sana hic bisey yapmaz. Sonucta hergun oturup borek hamur isi yicek halin yok. Bizler bile haftada bir kacamaklaeimiz oluyo. Sen hamilesin asiri derecede kendini kisitlama lutfen. Ben cok almadim biliyosjn ve hic hi zaman asiri kisitlamadm. Yani asiriiiii dk basi yemek yemicegin icin sorun yok.
Meyveyi aksatma kesinlikle. Eger vitaminlerini yeterli almazsan hamileyken sikinti yasarsin. Ki ben yedigim halde dis agrisi.kanamasindan aglamistim disci temizlemisti aynisi kuzenimin basina geldi. Yani cooooook dikkatli olman ve vitamin alman lazim. Pirincin bile vucudumuza yarari var herseyin yeri ayri. Sen bence herseyden ye ama abartma.
Tekrarkiyorm lutfen sen diyette degilsin
AllaaaaaahhhhAyy cnm hosgeldinnnnnm hamisim kan verdim bcg 15000 cikti xok sukurrr
neresi sis cnm?Cok cok sag ol cnm benimmmm yazdiklarin hemnicten hem cok anlasilir
Yarindan itibaren zorlada olsa agzima tikistiracam saglikli vitaminli yiyeceklerine varsa eskinusullerde varr valla bu gogus sismesi aklimda olsun sisersem saa sorarimmm
2.5 lt suyumu icmeye devam ediyorum ama cok zorlaniyorum bu aralar. Bende cok asiri sis oluyor bu sagliksiz duzensiz beslendigim icin mi sence ?
@ParteMoralll senin icinnn
O ney kizAyyyy çok doğru ve hayalimdeki beslenme şekli :)) idelummsunn@munter canım hakikatten güzel beslen bı de biz Burda şunu yedik falan paylasiyoruz canın ceker çekiyor mu bir yerin sişmesin kuzummmmm..
Ivit bugün böyle oldu malesefCanim ekmekler yine artmis bu ara sanki
Kız allah seniAy ben hamilelik hakkında hiç bişey bilmedigimden fransız kalıyorum
Az degil kiz yeter sisiyo zaten cogaliyo bir su bardağı yapcan istersen sürahiyle yap daha ne kadar yiyebilecenAz değil mi yanormal pisirdem demlencek dimi 1 bardaga 1.5 bardak su yeter mi
Ayy ahahahgahajahah cimcime yaaaAy iki dk bakmadim diyeeee kizim gitmis yumos un sprey ev kokusu vardi onu almisss bi guzel halima dokmussssss gitttimmbüylee agzimi kapadimm bana siritti aynen buyleeee
Sanki ben dökmüsümmmmmmmmm dee siritiyiiiiiiiii
Ev buraam buraaam yumos kokuyuuiuuu
Yok iyiyimAyy ahahahgahajahah cimcime yaaaanne cinnet
Ayy napim tatmadan almam hic bisikiz peynir zeytin alirken kayfalti etmissin resmenmenu guzel tavisiiiikii
Ahh bu civciv bi durmuyi yerindeYok iyiyimniye yaptin dedim kizarmis gibi siritiyo baaarma dedi. gorende bagriyo sancak ah buu civcivvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?