- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #179.781
Ayy valla yyaaaaa onu yazdim sonrada kuruyemisleri doktuuuu firlattiAhh bu civciv bi durmuyi yerindeenerjik anasina çehmiş
O ney kizne didin anlamadimmm
Onu biliyorum baska bisey soyleeee babyadamimsin beybi bende ne dedigimi bilmiyorum bu ara kafa iyi degell
Ahahah ağır misafir bence deduble ağır bide kV +görümce
Ben sute katip yiyorum canim ama genelde sabah degilde oglen ogununde bazen muz dogruyorum icineKızlarr size bir şey sorucam. ben hiç yulaf ezmesi yemedim kahvaltıda daha,deneyeym dıyorum. siz yiyormusunuz?yiyorsanız nasıl yapıyorsunuz vs anlatır mısınızz
Beybimmm sinnnOnu biliyorum baska bisey soyleeee baby
Bebik oluncaaaa hassas noktamBeybimmm sinnn
Kiz valla iyiki varsin unuttuk gittimunter diyet yaptiriyorduk bebisiyle ilgilensinn bakemm. .
Senn ne duymak istiyon cinimmmgizz cohh geçmiş olsunn saaaa bu ara senlede ilgilenemedim kuzum binimm
Gizz gider ayakk tohatmi yicegim ne korkuyom binn
Kız allah senifotodan tanımadm
işte baaya bi parfüm derdin olmaz kuzumAy iki dk bakmadim diyeeee kizim gitmis yumos un sprey ev kokusu vardi onu almisss bi guzel halima dokmussssss gitttimmbüylee agzimi kapadimm bana siritti aynen buyleeee
Sanki ben dökmüsümmmmmmmmm dee siritiyiiiiiiiii
Ev buraam buraaam yumos kokuyuuiuuu
Benim Kv ağır degil de Kp ve kaynim cok agir kp kaynana görevi yapiyor kp herkesi yonetir gel derlerse gelcekler öyle, ama allahtan koyde maşallah telden her yone uzanirrbende soyle yapmak istim bazen ayip oluy ben yapamimm tirsimm bacimm
yok cok sukur simdilik sizlerden etkilenmirimAyyyy çok doğru ve halindeki beslenme şekli :)) idelummsunn.munter canım hakikatten güzel beslen bı de biz Burda şunu yedik falan paylasiyoruz canın ceker çekiyor mu bir yerin düşmesin kuzummmmm..
amiiiin cnmmmmmm aminnnnnn valasonuc netlesmesi biraz skintili oluncaa emzik ve testi paketledimtutusturdum eline kamerayada aldim anlamadi basta xok duygusaldi ayyy aglastik durdukkk cok guzeldii valla Rabbim olmayan herkese nasip etsintez.zamanda zAllaaaaaahhhhKuzuummmm çok sevindimmmmm Allah analı babalı büyütmek nasip etsinnn Eşine ne sürpriz yaptın kızzz
Vucudumm orn. Yuzuklerimi cikarinca izleri oluyor atlet camasir hep izli birakiyor benineresi sis cnm?
Gunaydin beybigünaydın kuzucuklaarrrr
56,8 cıktım tartıda yarın inşallah eksideyim
bn o kara bugdayı yiyemedim akşam denedimGunaydin beybisakin bu 56dan yukari cikmak yok haa kacamak yok 55 olcaksin
İlk kez yedigimde benimde midem bulanmıştı kizbn o kara bugdayı yiyemedim akşam denedim
günaydın günaydın günaydııınnn
İlk kez yedigimde benimde midem bulanmıştı kizama simdi seviyom niyeyse ayy bende hic detoks havamda degilim yapmicam o zaman bende
Kahvalti yaptin mi kizbn yine yanıma bi tabak aldım yogurtla belki eve gitmeden yiyebilirim kusmazsam
neysem biz detoks yapmadan da zayıflarız
yaptım tabisi kaçar mı 1 yumurta 1.5 dilim ekmekKahvalti yaptin mi kizacaba bir dilim ekmekle yumurtayla hafif bi kahvalti yapip ogle ve aksam karabugday mi yisem yogurtlu
1 kilonun aşağısında vermedim hicyaptım tabisi kaçar mı 1 yumurta 1.5 dilim ekmek
kuzu sen bunu yapınca ne kadar kilo veriyodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?