- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #179.801
1 kilonun aşağısında vermedim hicama kahvalti yapmiyodum gune karabugdayla basliyodum
Aynen kiz biz kahvaltili deneyelim bakalim 500 gr falan gitse superkardeşim uyandırdı annem kahvaltımı hazırladı ben nasıl kara bugday yerdim bu ilginin üstüne ayıp yani
biz yarım kilo versek yeter aslında dimi
Canım gidemedim spora cünkü isten baya bi geç cıktım ama 4 durak önce inip yürüdüm yedikten sonrada baya bi yürüdümAllasen 40kalmis dugunmu nisanmi bilmiyorum sen spora gitmiyosun yediklerine dikkat etmiyosnnnnnnnnnnnnnn 1 ay kalmissss. Benim kuzenin nisani var nisan ayinda ben onun icin simdiden kasiliyorumkendineeee gel hemeen
Aynen kiz biz kahvaltili deneyelim bakalim 500 gr falan gitse supero kahvalti kacmazdi ana eli degmis
Allasen 40kalmis dugunmu nisanmi bilmiyorum sen spora gitmiyosun yediklerine dikkat etmiyosnnnnnnnnnnnnnn 1 ay kalmissss. Benim kuzenin nisani var nisan ayinda ben onun icin simdiden kasiliyorumkendineeee gel hemeen
günaydın beybisii akşam ymeğinde ekmek yemediysenn ben begendim börekler için dün bagırmıştım bugün tekrarlamıcamDünkü menüm;
sabah: 2 dilim ev böreği
Öğlen: çorba ve sebze yemeği
Akşam: 1 et şiş,1 tavuk şiş, 3 köfte, ayran (dışarda yemeğe gittim- gitmek zorunda geldim en masum buydu)
Gün içinde 4 kayısı yedim 2-2
Su (2lt) şekersiz çay tükettim
İşten geç çıktığım için spora gidemedim ama 1 saatten fazla yürüdüm
günaydın beybisii akşam ymeğinde ekmek yemediysenn ben begendim börekler için dün bagırmıştım bugün tekrarlamıcam
yarın da artı cıkarsan geliyor kırbaaçççkuzu yok ekmek yemedim, sıcak pide vardi tam karşımda ama valla bi lokma bile yemedim
Yesem devamı gelecek çünkü kırbaçlayacaksınız
Bunlar bile çok şişirdi niyeyse
Ve yine + çıktım. Sanırım tuvalet sorunundan kayısıda işe yaramadı
yarın da artı cıkarsan geliyor kırbaaççç
bugün öğle ve akşam yemeğinde sadece corba iç kuzum bide cıkarsa eger sebze yemeği suyunuda cok iç ki sindirim sistemin calışsın
Ben kahvalti yapim sonrasinda sadece yogurtlu karabugday yirim seviyomm bentm o zaman bn öğle yemeğinde bi corba içer sonra kara bugday yerim akşam eve gidince de ondan yerim sen seviyomuşun baya yersin
Gunaydin poncikimGünaydın canımlar
Lokantada çeşit çeşit var canısı sevdıgım sebze bulursam alırım içerim
Ama sanmıyorum sadece çorbayla durabileceğimi
Ben kahvalti yapim sonrasinda sadece yogurtlu karabugday yirim seviyomm ben
sebze yemeğini ye gün için de su iç bak eksik kurmuşum cümleyi
Kahvalti benim için aşkkahvaltıdan da vazgecemiyoz yalnız
bnm içinde akşam yemeği öyle yanlış seçim biliyorumKahvalti benim için aşk
Ben çok yiyorum.geceden 3 yemek kaşığı yulaf ezmesine 1 su bardağı süt ekleyip dolaba koyuyorum.sabaha yumuşamış oluyor.üzerine tarçın ekleyip pişir ,sonra içine meyve kuruyemiş ne istersen ekleyebilirsinKızlarr size bir şey sorucam. ben hiç yulaf ezmesi yemedim kahvaltıda daha,deneyeym dıyorum. siz yiyormusunuz?yiyorsanız nasıl yapıyorsunuz vs anlatır mısınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?