Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kardeşim uyandırdı annem kahvaltımı hazırladı ben nasıl kara bugday yerdim bu ilginin üstüne ayıp yani
biz yarım kilo versek yeter aslında dimi
Aynen kiz biz kahvaltili deneyelim bakalim 500 gr falan gitse super o kahvalti kacmazdi ana eli degmis

Allasen 40kalmis dugunmu nisanmi bilmiyorum sen spora gitmiyosun yediklerine dikkat etmiyosnnnnnnnnnnnnnn 1 ay kalmissss. Benim kuzenin nisani var nisan ayinda ben onun icin simdiden kasiliyorum kendineeee gel hemeen
Canım gidemedim spora cünkü isten baya bi geç cıktım ama 4 durak önce inip yürüdüm yedikten sonrada baya bi yürüdüm

Dünkü menüm;

sabah: 2 dilim ev böreği
Öğlen: çorba ve sebze yemeği
Akşam: 1 et şiş,1 tavuk şiş, 3 köfte, ayran (dışarda yemeğe gittim- gitmek zorunda geldim en masum buydu)

Gün içinde 4 kayısı yedim 2-2
Su (2lt) şekersiz çay tükettim

İşten geç çıktığım için spora gidemedim ama 1 saatten fazla yürüdüm

Allasen 40kalmis dugunmu nisanmi bilmiyorum sen spora gitmiyosun yediklerine dikkat etmiyosnnnnnnnnnnnnnn 1 ay kalmissss. Benim kuzenin nisani var nisan ayinda ben onun icin simdiden kasiliyorum kendineeee gel hemeen

Canım bu arada benım nısanım temmuzun sonunda rahatlıgım burdan gelıyo sanırım
Martın 20sı gibi kıyafet bakıcaz buyuk ıhtımal dıktırıcem ondada 1 hafta - 10 gun oncesı prova falan oluymus kılo alıp verme olursa uzrıne gore ayarlıyolarmıs sanırım ona güveniyorum ben

günaydın beybisii akşam ymeğinde ekmek yemediysenn ben begendim börekler için dün bagırmıştım bugün tekrarlamıcam

günaydın beybisii akşam ymeğinde ekmek yemediysenn ben begendim börekler için dün bagırmıştım bugün tekrarlamıcam

kuzu yok ekmek yemedim, sıcak pide vardi tam karşımda ama valla bi lokma bile yemedim
Yesem devamı gelecek çünkü kırbaçlayacaksınız
Bunlar bile çok şişirdi niyeyse
Ve yine + çıktım. Sanırım tuvalet sorunundan kayısıda işe yaramadı

yarın da artı cıkarsan geliyor kırbaaççç
bugün öğle ve akşam yemeğinde sadece corba iç kuzum bide cıkarsa eger sebze yemeği suyunuda cok iç ki sindirim sistemin calışsın

yarın da artı cıkarsan geliyor kırbaaççç
bugün öğle ve akşam yemeğinde sadece corba iç kuzum bide cıkarsa eger sebze yemeği suyunuda cok iç ki sindirim sistemin calışsın

Lokantada çeşit çeşit var canısı sevdıgım sebze bulursam alırım içerim
Ama sanmıyorum sadece çorbayla durabileceğimi

Kızlarr size bir şey sorucam. ben hiç yulaf ezmesi yemedim kahvaltıda daha,deneyeym dıyorum. siz yiyormusunuz?yiyorsanız nasıl yapıyorsunuz vs anlatır mısınızz
Ben çok yiyorum.geceden 3 yemek kaşığı yulaf ezmesine 1 su bardağı süt ekleyip dolaba koyuyorum.sabaha yumuşamış oluyor.üzerine tarçın ekleyip pişir ,sonra içine meyve kuruyemiş ne istersen ekleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…