- 25 Temmuz 2016
- 772
- 1.239
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #179.821
Begendim begendim: nası profil fotom güzel dimi sende begen herkeşler begendi
Sağol canımm, tavada mı pişiriyorsunBen çok yiyorum.geceden 3 yemek kaşığı yulaf ezmesine 1 su bardağı süt ekleyip dolaba koyuyorum.sabaha yumuşamış oluyor.üzerine tarçın ekleyip pişir ,sonra içine meyve kuruyemiş ne istersen ekleyebilirsin
Ayyy canmm ne güzel yaaa çok sevindm canım benimmmyok cok sukur simdilik sizlerden etkilenmirimbir yerim duserse sizden bilirim
amiiiin cnmmmmmm aminnnnnn valasonuc netlesmesi biraz skintili oluncaa emzik ve testi paketledimtutusturdum eline kamerayada aldim anlamadi basta xok duygusaldi ayyy aglastik durdukkk cok guzeldii valla Rabbim olmayan herkese nasip etsintez.zamanda z
Vucudumm orn. Yuzuklerimi cikarinca izleri oluyor atlet camasir hep izli birakiyor beni
Yadi gayet güzel gizz kokusu haslanmis patates yanigi tadinds hic bisey yokk allah allah yogurt katip yiyeydin.ben bugun karabugday yiyecegim.. Günaydin bu arada kizlar yolmusum yatmisim sinciyece bebelerim hala uyuyor gidem kahvaltı hazirliyam..bn o kara bugdayı yiyemedim akşam denedim
günaydın günaydın günaydııınnn
Biz kutlamadigimiz icin oyle bi sorunumuz olmiyiiKızlar sevgilinize - eşinize ne hediye alacaksınız?
Ben bulamıyorum
Buyurrr bebigimmm♡♥♡Kizlaaaaâaaar
Ayyy kizlar sadece 700 gr vermisim dun yemeyeydim acaba hemen bi gunde tartiya yansirmiki kg artisi yoksa acisi iki gun sonra mi cikar benn karabugday yapacam 500gr versem cok super olurdu yaa..
Biz kutlamadigimiz icin oyle bi sorunumuz olmiyii
hiç begenmedim benYadi gayet güzel gizz kokusu haslanmis patates yanigi tadinds hic bisey yokk allah allah yogurt katip yiyeydin.ben bugun karabugday yiyecegim.. Günaydin bu arada kizlar yolmusum yatmisim sinciyece bebelerim hala uyuyor gidem kahvaltı hazirliyam..
canıım aralar yok mu hani su nerde kuş kadar liste yazmısınDün hiç giremedim kk ya menümü yazayım bari en azından çok da konuşma olmuş sonrada biraz onları okurum
Sabah : 3 Kaşık süt loru çeyrek bazlama 2 ceviz
Öğlen: bir tabak etli nohut yemeği
Akşam: bir tabak mercimek çorbası
biz sevgililer günü kutlamıoreeeKızlar sevgilinize - eşinize ne hediye alacaksınız?
Ben bulamıyorum
Ben şuan çıldırdım galiba Van'a bilet bakıyorum
gelcek ama 40 gün sonra ben gitsem nasıl mutlu olur
cooh lazımdııı bırak o sana gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?