- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #179.841
Galiba ilaca başladım ya kiz hafta sonu 78dim iki gün oyledim cildircaktim, bugun 76.3 kg dayim yarin 75,5 olsaydım yada75,7gr pifffkuzuuu basladın mı kilo vermeye
gelcek ama 40 gün sonra ben gitsem nasıl mutlu olur
hiç begenmedim ben
Hosbulduk.Hoşgeldinn canım
Bibiğimmm
Buyurrr bebigimmm♡♥♡
minik kuşuum
Galiba ilaca başladım ya kiz hafta sonu 78dim iki gün oyledim cildircaktim, bugun 76.3 kg dayim yarin 75,5 olsaydım yada75,7gr pifff
Kz keskem haftalar once siki diyete baslasaydim yarin catlatmak istedigim biri vardi aha soyle sok etseydimmgec kaldımm ama kendim icin zayiflicigimm
bende corba içtim sadece yemekte küçük bi kase getirmiştim evden bakalım kokmadan yemeye calışcamBen bugun tadina baktim farkina vardim yanik tadi var ama ossun nidense kek kenar yaniklari ekmek kenar hafif yaniklari ,bulgur pilav hafif dibine tuttugundaki yanik hosuma gider yufkayida ice gevredip severdim allah allah epey unutmusum bu tadlari karabugday hatirlatti baaa :)) ben bugun hafif kahvalti yaptim sade karabugday yemeyi yada icine yesillik yapip yemeyi düşünüyorum...
aşkitoloşkoloşkitoooommmHosbulduk.
Sevgililer gununde tabi sevgiliyjen hediye aliyoduk. Evlenince de yemek falan yiyoduk esim cicek aliyodu. Ta ki gecen seneye kadar. 13 subatta babasi rahatsizlandi 15 subatta öldü oyuzden 14 subatin anlamini yitirdik zaten onemlide degildi.
Ahaaaaa askitolarimmmmmmmmmmmmm
ya banada onu düşündürdün şuanhediye göndeerr ayrılmak cok zor olur bnde cok düşünmüştüm nişanlım sehir dışındayken ama dönüşü düşününce vazgectim
ya banada onu düşündürdün şuan
alıştıgın zaman özlemek daha kolay geliyo şimdi düzenini bozma ne senin ne onun hem üzülme de 40 gün kalmış bak
bnm nacizane fikrim bu tabiii yinede sen bilirsinöyle mi dersin
Selam kizlar..
Boğazim fena yatıyorum spora da gidemedim..akşama doğum günü var biraz toparlarsam iyi olacak..
Meyve falan yedim ilac aldim..eltimin kızinın..diyette olduğumu biliyorlar ısrar etmezler insallah..istahım da yok zaten..canıım bogazın için ılık süt falan mı içsen bide akşm kimin dogum günü var
Meyve falan yedim ilac aldim..eltimin kızinın..diyette olduğumu biliyorlar ısrar etmezler insallah..istahım da yok zaten..
Bugun tartıldim 1.1 kilo gitmiş..etmemeliler
haftaya alcam seni listeye kuzum o zamana kadar zayıflamya bak en azından fark 5 kiloya inse
nasil nerdeyim
okudumm bir nefesteaşkitoloşkoloşkitoooommmokiceksin bunu bak o kadar yazmaya ugrastım :
haftaya kadar 1 kilo daha inseBugun tartıldim 1.1 kilo gitmiş..
nasil nerdeyimne dusundunn suan kendimden suphelendim suan evdeyimmm allasen ne dusundun
okudumm bir nefeste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?