- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #179.881
Hahhhhh hahh burda gordum sana yazarken guzell bir nefeste :)))
yine kimse yok ben gidiyom bdv ye herkeşlere sizi şikayet etcem. ah dostlaaarr dicemmm bende bi takım var Allah düşmanıma vermesin dicem beni hep yalnız bırakıyolar dicem çamaşır bende bulaşık bende ütüsü bende yemek cay kahve bende ne gelir hal hatır sorarlar nede derdimi dinlerler dicem
Ya kızlar siz beni iyice unutmuşsunuz bakıyom da, kimse beni umursamıyorr cevap vermiyorrfarkındayım çok giremiyorum ama ders calıstıgımdan.. zaten özleyen de yok.. neyse..
ekmek hiç mi yok
o kadakarabugday yidim
yok valla aslında ciddi ciddi sıfırekmek hiç mi yok
nasil nerdeyimne dusundunn suan kendimden suphelendim suan evdeyimmm allasen ne dusundun
okudumm bir nefeste
Ayy gecmis olsun canimmAyyhhh ihlamur ilac meyve kendime geldim şükür..
niye öyle düşünüyosun kuzum. konulara dahil olmazsan ce diyip gelip gidersen yazdın yazmadın falan derken kızlarda göremeyebilir ben gördükce hepinize cvp vermeye calışıyorum bende ayrımcılık yokYa kızlar siz beni iyice unutmuşsunuz bakıyom da, kimse beni umursamıyorr cevap vermiyorrfarkındayım çok giremiyorum ama ders calıstıgımdan.. zaten özleyen de yok.. neyse..
garip anam cilekes anamYalannnnnn yalannnn
Dimek bizi sikayett etcennnn
Bulasik yikayan anan utu yapan caninn anannn bide bizi şikayet haa al sana
Bu kadar tohat yiteyygg aklin basina gelmistirr...
bugünde herkes tripliKiz niye umursamiyakk bacim isten gucten yimektektenn iki kelam yazip kacimm firsat olmuyor merah etme benide sormuyor lar hihhh))
Ayy benimde hic is yapasim yokk bugun acmisin suan yemeyince mutsuzmu olunn yakin olsaydik ikimiz beraber surunurdukcook canım sıkılıyo cokk işim var biriniz gelin bnm yerime işlerimi yapın noluuuyyy
Ben de elimden geldiğince girmeye çalışşıyorum ama yoğun olduğum için giremiyorum. Sadece görüyorum mesela biri gelmezse onu arıyoruz ya, kimse aramamış. Trip falan değil kız ne tribi :) Keyfine bak kzumniye öyle düşünüyosun kuzum. konulara dahil olmazsan ce diyip gelip gidersen yazdın yazmadın falan derken kızlarda göremeyebilir ben gördükce hepinize cvp vermeye calışıyorum bende ayrımcılık yok
Doğru haklısınız kuzum neyse artık napakKiz niye umursamiyakk bacim isten gucten yimektektenn iki kelam yazip kacimm firsat olmuyor merah etme benide sormuyor lar hihhh))
lahmacun yiyerek zayıflamak kulaga cok hoş geliyoEvet ekmak yok canan Karatay da ama lahmacun var benn tasinma suresinde annem surekli lahmacun yapmıştı bide 6-7 saate bi yimistim buraya döndüğümde 74kg düşmüştum pufffbiraktimm yedim aldimm devam etseydim parteyle ayni kiloda olcaktim ciktimda ciktimm..
Aslinda ben sindi karataya donmeye calisiyorum 3 ogun yapip bu kg lardan kurtulcam bana bu diyet iyi geliyy vucudunu alistiriyom
iyileştin mi kuzuummAyyhhh ihlamur ilac meyve kendime geldim şükür..
Karatay candır gerisi heyecan
ekmak yoksa bnm için bitmiştiro kada
yok valla aslında ciddi ciddi sıfır
Ayyy kiyamamamamamama gelde sen islerimi yap yeni otrdmmm yoruldmmcook canım sıkılıyo cokk işim var biriniz gelin bnm yerime işlerimi yapın noluuuyyy
Koctas varsa orda olmasi lazimA101 leri gezdik esimlemakyaj organizeri gelecekdi bitmis heryerde zaaban köründe almaya gittiler zaar
Kiz sen benim aklimdan cikiyisinnnKiz niye umursamiyakk bacim isten gucten yimektektenn iki kelam yazip kacimm firsat olmuyor merah etme benide sormuyor lar hihhh))
Cnmmm cooooook gecmis olsunnnnnnnAyyhhh ihlamur ilac meyve kendime geldim şükür..
ay ben hic tartilmiyorum tirtim cunkuuu popon duzelmediki ahh ahh sen benim kgmumu dusunuyosn sabah aksamEvde oldugunu bilimm iste dusundugum sey olmamis dimekki
kiz bi ihtimal daha yoksa tartildinmi guzel bi sonucmu gordin yarin bize supruzmu yapcann
Yosaaa bogaz pesindemisin dicem burda korkudan kimse kacamak yapmaz sen dahil dimiii
Benimi ösledinn yosa
Ayy benimde hic is yapasim yokk bugun acmisin suan yemeyince mutsuzmu olunn yakin olsaydik ikimiz beraber surunurduk
Allah Allah bende gittim bugun tavik aliyim indirimde die dun izdiham yaşanmış orda calisan anlatiyordu birilerine bayagi sey indirimdeymisti bugun hic indirimde yoktu sansa bakk..kapılarında bekliyolarmış kadınlar açılsın diye ablam öle diyo
Ben de elimden geldiğince girmeye çalışşıyorum ama yoğun olduğum için giremiyorum. Sadece görüyorum mesela biri gelmezse onu arıyoruz ya, kimse aramamış. Trip falan değil kız ne tribi :) Keyfine bak kzum
Doğru haklısınız kuzum neyse artık napak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?