- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #180.081
Allah kolaylik versin kuzuuummAnemmmmm misafir geliy ayy bugun halim kalmadiydi uykumda geldiydi artikin yarin görüşürüz sizlernenn opulduniz ♡♥♡ mucukk mucukk
Perşembe diye mi bu kadar az yedin?ben bu menüyle açlıktan kıvranırımSabah 1 yumurta 2 dilim ekmek
Ara:kahve
Ogle:1kase çorba yogurt
Ara:kahve biraz kara buğday yedim
Aksam küçük bi tabak peynirli salata kara buğday
Su 1.5 litre anca oldu yiteee
Çok geçmiş olsun canımm dikkat edin kendinize kaptaninizi örnek alın bakın koca kış hiç gexti hasta olmadımEvet grip oldumzencefil çayı yaptım .çocuklara bulaşmasa bari
Çok geçmiş olsun canımm dikkat edin kendinize kaptaninizi örnek alın bakın koca kış hiç gexti hasta olmadım
Menü pek hoosstuuur bugün sıfır kacamak maşallahCanlar listeemm
Sabah: Haşlanmış yumurta,1 dilim peynir,5 zeytin,yarım dilim ekmek
Öğle: 3 4 yemek kaşığı kereviz,1.5 kase yoğurt
Ara: Badem,yeşil çay
Akşam: 3 ymk kşğ bakla yemeği
Ara:yeşil çay,şimdi muz yedim bir de hurma
Su 2 lt, 50 dk sporr
Çok geçmiş olsun canımm dikkat edin kendinize kaptaninizi örnek alın bakın koca kış hiç gexti hasta olmadım
Kizz size niye surekli misafir geliyo ya hergun hergunAnemmmmm misafir geliy ayy bugun halim kalmadiydi uykumda geldiydi artikin yarin görüşürüz sizlernenn opulduniz ♡♥♡ mucukk mucukk
Ay evet kuzum yaa Karnım gurulduyoPerşembe diye mi bu kadar az yedin?ben bu menüyle açlıktan kıvranırım
Kaçamak olmadan + olmamı da reglime 2 gün kalmasına bağlayalımmııMenü pek hoosstuuur bugün sıfır kacamak maşallah
Ben hiç yaptirmadm o asidan bi faydası olduğunu da düşünmüyorum açıkçası ama tabi dohtorlar var diyosa vardırMaşallah.ben güya grip aşısı yaptırmıştım bu kaçıncı grip.
Ay ben 5. Misafirde imdat diye bagirarak evden kacardimKizz size niye surekli misafir geliyo ya hergun hergun
Aboowww arti da misinnnKaçamak olmadan + olmamı da reglime 2 gün kalmasına bağlayalımmıı
Canim afiyet olsunSabah 1 yumurta 2 dilim ekmek
Ara:kahve
Ogle:1kase çorba yogurt
Ara:kahve biraz kara buğday yedim
Aksam küçük bi tabak peynirli salata kara buğday
Su 1.5 litre anca oldu yiteee
Aynı anda yazmışızyeni liste 20.37
SPOR LİSTESİ(07/14)
PEMBE TAKİM
() SekerPancarı71:35
()selcanmehmetcan:
(95)edan18:45+50
()Poncikbirgelincik:
(65)Kova01:30+35
MOR TAKİM
(60)hedef52:60+20
(70)htc71 :20+50
(20)munter :20
(80)elaalemi:80
(60)sarraf:60
PEMBE TAKİM:195
MOR TAKİM:290
Evett bugün daha dikkat etmeye calıstım yarına çok çıkmayayım diye ama şişlik varrAboowww arti da misinnn
hmm ben bunu bi deneyeyim. Yazin sinopa gittigimde cevizli manti yimistim o geldi aklimaa aserdim simdiiiEristen yoksa makarna haşla az yağda kavur ustune penirle ceviz serp yi bek guzel oluyo kiz
Tavuk suyuna çorba yap yada bulgur pilavı da olabiliiii kız ben kendime yicek yemek bulamiyom sana nası bulaym
Kiz halim yoh hix bisi yapmayaaaSnitzel yap tavugun varsayanina bulgur ohh mis patates puresi yap yeyeyeyeyeyey yarin yapsammi cnm cekti :d kolay biseyler yap ye iste sinirleniyormmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?