- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #180.121
Canim tebrik ediyorum kendini tutmussun dikkat et cok ilerlemesin hastaliginDoğum gününde bolll çeşit pasta vardı ama yemedim sadece mercimek köftesi yedim..zaten pek iştahım da yok..
Sağol canım..biraz daha iyiyim şükür boğazın iltihabi kulaklarıma vurdu biraz sancı yapıyo ilaçla geçecek inşallah..Canim tebrik ediyorum kendini tutmussun dikkat et cok ilerlemesin hastaligin
Kizz size niye surekli misafir geliyo ya hergun hergun
Aynen oyle nasipp.Ayy bayildim gulmektrn ayse cikardimhahahah bencede alakasi yohtur ne cikarsa bahtimiza saglikli olsundaaa hepicigi kabulumuzzzz kis olursaaa minnak munter irkek olursa minnak kocisko
Istanbilll hic sevmimmmmm asla yerlesimli durabilecegim bir sehir degillllll hayret ve dehsetle bakimmm orada yasayanlara
simdi sulersemm deaifre neyin olurummm tirsiyommm benim sansim agirdir
guzel tabi cnm bende oyle dusunuyorum.misafir bereket her misafrm geldiginde ozel alisverise cikarimmm yedirmeyi icirmeyi misafirimi gezdirmeyi severim. Amaaa hergun yorucu olur gercekten ondan didiydimAyy sekerim benim es perşembe gunu kaza yaptiya geçmiş olsuna bir yandanda ev hayirli olsuna geliyorlar salida oglan sunnet olucak zannedersem bide ona gelirler heral..
Aksa annemgil ve iki komsulari eslerlen geldiler
Yarin 3aile gelecekler..
Kizz partem maşallah misafir evde bi bereket inan anlatamam okadar surekli alis veris yapiyoruz iki kati geliyy hamd olsunn.. banada spor oluyy bu arada pertim cikiy :))
Aynen oyle nasipp.
Niye kiz ben yasiyorum dehset.icindemi bakiyosun banabende baska yerde yasiyamam ancak yaslaninca giderim
guzel tabi cnm bende oyle dusunuyorum.misafir bereket her misafrm geldiginde ozel alisverise cikarimmm yedirmeyi icirmeyi misafirimi gezdirmeyi severim. Amaaa hergun yorucu olur gercekten ondan didiydim
Aminnn cnm benimmmmm esin iyi dmi bi sorun yoktur insallahhhBiliyorum anladiydim seni bu ara sesim cikmiyor bi gariplik var bende herseye hee diyom :)) yoksa babam gile çok gelir hep isyan bayragimi cekiyordumm..sindi esim kaza yapinca geleni gideni kabul ediyorum esime diyorum gelene gidene yemek yedirelim sadakamiz olsun kem gozlerden Irak dedim o yuzden..rabbim herkesin islerini rast getirsin kazadan beladan korusun kem gozlerden nazardan korusun ins..niyetimizi rabbim kabul etsin cuma aksami ..
Aminnn cnm benimmmmm esin iyi dmi bi sorun yoktur insallahhh
Günaydın kızlar.sabah tartıldım.hoşgeldin 62
Cuma:63.3
Bugün:62.6
Fark:-900
%1,42 liste Yok henüz ben de böyle yazayım dedim
Tebrik ederim canımkızlar günaydııınnnn eksiyle geldim bu cummaaaa ayy cok mutluyuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?