- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #180.101
Yeşil çay iciyosun dimi kuzum ya ödem bunlar yada yada gizli gizli yiyosunEvett bugün daha dikkat etmeye calıstım yarına çok çıkmayayım diye ama şişlik varr
Tembel hamişş ben anlamiim yemektenhmm ben bunu bi deneyeyim. Yazin sinopa gittigimde cevizli manti yimistim o geldi aklimaa aserdim simdiii
Gecti artik pis keptin
Kiz halim yoh hix bisi yapmayaaacok pis usengec temben oldumm oynak emoji yanlis oldu
Bak sindi sen yohken bu gizla bana hic yardimci olmadi kirbacla bunlari dov bunlari tohatla merdaneleeee@SekerPancari71 acik yardimci olmis olabilir hakkini yimiyehk sindii
Ypkkk oylee tohakatii yicennn geliyioii pampikkkYeşil çay iciyosun dimi kuzum ya ödem bunlar yada yada gizli gizli yiyosun
Tembel hamişş ben anlamiim yemekten
Kraker midene iyi geliyo galiba sürekli sürekli yiyosun kuzumm ye ye ekmek fazla yemede herseyden yyebilirsin dedi eski hamislrMenum
sabah ise gec kaldigim icin 1 pogaca
Ara 1 paketten azicik az cubuk kraker
Oglen
Tarhana corbasi
Kagit kebabi
salata
Ara
1 muz 5 ceviz
Eve gelsigimde 1 elma
Aksam
Dun aksamdan kalan pattis havuc biber kozarmasi 1 kase yogurt yarim dilim tb ekmegi
20 dk spor
Ahahah ispikci yaYpkkk oylee tohakatii yicennn geliyioii pampikkk
evet tuzLuya bastiriyor bulantimiKraker midene iyi geliyo galiba sürekli sürekli yiyosun kuzumm ye ye ekmek fazla yemede herseyden yyebilirsin dedi eski hamislr
Ispiklemiyimde sallamayin beni demiiAhahah ispikci ya
Ye eksiyi çıkar ayseyievet tuzLuya bastiriyor bulantimi
Tursuda yidimdi kornison yasmayi unutmusum azicikda xikirdikk yiyom simdikk
Ispiklemiyimde sallamayin beni demii
Sizlere layik olmaya calisiyorum yarinda eksideyim insallahMenulerini çok beğenmeye basladimmm
BendeeeAy ben 5. Misafirde imdat diye bagirarak evden kacardim
Ben varken sirtin yereee gelmezz bacimmhmm ben bunu bi deneyeyim. Yazin sinopa gittigimde cevizli manti yimistim o geldi aklimaa aserdim simdiii
Gecti artik pis keptin
Kiz halim yoh hix bisi yapmayaaacok pis usengec temben oldumm oynak emoji yanlis oldu
Bak sindi sen yohken bu gizla bana hic yardimci olmadi kirbacla bunlari dov bunlari tohatla merdaneleeee@SekerPancari71 acik yardimci olmis olabilir hakkini yimiyehk sindii
o oyle olmiyoo vallaYe eksiyi çıkar ayseyi
Bende inşallahhhhSizlere layik olmaya calisiyorum yarinda eksideyim insallah
Bir derdim var bölümü kuzum millet dert anlatıyor arada bende yazıyor kayinvalidemin yaptiklarjniKizlar cahilligimi mazur gorunde bdv nee
Super menuuuuCanlar listeemm
Sabah: Haşlanmış yumurta,1 dilim peynir,5 zeytin,yarım dilim ekmek
Öğle: 3 4 yemek kaşığı kereviz,1.5 kase yoğurt
Ara: Badem,yeşil çay
Akşam: 3 ymk kşğ bakla yemeği
Ara:yeşil çay,şimdi muz yedim bir de hurma
Su 2 lt, 50 dk sporr
Anladim canim sagol kaptancim beni aydinlattinBende inşallahhhh
Bir derdim var bölümü kuzum millet dert anlatıyor arada bende yazıyor kayinvalidemin yaptiklarjni
Ay deme bende eksi yiyeyim de kızim olsun diye dusunuyodmBendeee
Ben varken sirtin yereee gelmezz bacimmkiz sen nerde oturuosn sende mi istanbul deeel
o oyle olmiyoo vallaben eksiciyim ama tatli yidim hep syse cikardim
YooookAy deme bende eksi yiyeyim de kızim olsun diye dusunuyodm
Bendeee
Ben varken sirtin yereee gelmezz bacimmkiz sen nerde oturuosn sende mi istanbul deeel
o oyle olmiyoo vallaben eksiciyim ama tatli yidim hep syse cikardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?