- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #180.381
Benim bütün gün komple kacamakti bugünBir kaçamak gördüm sankiakşam öğle iyi de sabah olmamış sanki gerçi ben de kaçamak yaptım bugün o yüzden pek de eliştirmeye hakkım kalmadı
Makarna yiyiyorum diye heyecanlandım hiç başka bir şey gelmedi aklıma sonra da geç oluyor tabiAfiyet olsun canim oglen kisir aksam makarna hep karbonhidrat olmus tabi ama az yemissin makarnayi keske yaninda da bi kase yogurt ve salata yeseydin canimm❤
YidiiiimmmDonooiiourueirottt muuuuuuu doniooorieieottttt muuuusen goru Yarabbb
Ayy makarna bende hic yapmiyorum evde yoksa dayanamamm en sevdigim sey salcali makarnaMakarna yiyiyorum diye heyecanlandım hiç başka bir şey gelmedi aklıma sonra da geç oluyor tabi
Şok yaptım kendime şok senin yolundan gidiyorumAyy dur baştan yorumlucam donutu görünce celallendim acikbiliyon yiyemeyince sinir geliyo bana
Ayy karbonhidratlar cok fazla olmus kiz sabah pogaca ara donut oglen pilav var aksam pilav var
Sana borek yohh bu yüzdenYidiiiimmm1 tane miniciikkk
Agahahahhaha ama ise yaramiyii biliyinnŞok yaptım kendime şok senin yolundan gidiyorum
TM canım menülerini Paylaş bildirimleri kaçırma 1 hafta idare ederiz biz seni haber verdin sonucta2 kase mercimek corbasi icince banada cok gibi gelmisti ama evet ya yaptiricaz insallah onun kosusturmasi var pek giremiyorum buraya o yuzden
Bende bu kadar sevdiğimi bilmiyordum en iyisini yapıyorsun hiç yapmamakla en temiziAyy makarna bende hic yapmiyorum evde yoksa dayanamamm en sevdigim sey salcali makarna
Yok beybi kahve keyfiNe keyfisi donut kafiyeli mii
Bencede sen menulere yorum yapma bugün seninde çok kaçmışEve bugünkü menüm
Sabah: bir tam buğday unlu omlet iki kaşık süt loru
Öğlen: 6 kaşık kısır 1 turşu 3 kaşık süt loru peynir
Akşam :üç kaşık makarna
Makarna olmasın isterdim ama Cidden özlemişim kokusu tadı bile bir güzel geldi
YemiciiimmmSana borek yohh bu yüzden
Sonra 57 mi olayim yineAgahahahhaha ama ise yaramiyii biliyinnbuna şok mu denir kiz ben sok yapinca bi dk durmuyom evde ne gorursem yiyom
ben de bi tabak nohut yedim dolu doluYemiciiimmmyarın kara buğday mi yisim hazır evdeyim
Ay ben sporu unuttuydum kiiizz iyi hatirlattinben de bi tabak nohut yedim dolu dolukalkip spor yapmaya usrnuyorum suan ama yapicigimmm yaapmaliyimmm
Bencede sen menulere yorum yapma bugün seninde çok kaçmış
Sagol canim ben gelmeye calisicam yine zaten menulerimi yazarim bildirimlerimide yaparimTM canım menülerini Paylaş bildirimleri kaçırma 1 hafta idare ederiz biz seni haber verdin sonucta
Ayy kimin bebuusuuKızlar ben önümüzdeki hafta içinde bi kaç gün hastanede olcam size pek katilamayabilim haberiniz olsunn bebişimiz olcakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?