- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #180.401
tebrik ederim tatlim yindin yini biniSagol canim ben gelmeye calisicam yine zaten menulerimi yazarim bildirimlerimide yaparim
Ollaaaarr hangi takıma girmek istiyon kuzu seç beğen alSpor listesine benide yazin yaaa kendimi zorlayarak yapmam lazimkaptinn aslnda hic istemiyorum ama mecbur kalirsam olur
nasıl unutursunAy ben sporu unuttuydum kiiizz iyi hatirlattinkalk kalk spor yapcaz
BaciminnAyy kimin bebuusuu
kalkk spora bende çamaşır atcam ondan sonra basliycamDayan yüreğim vardı napim ama
Yok gizli is ne gizlisikalkk spora bende çamaşır atcam ondan sonra basliycamkeeptin gizli is ceviriyir gördüm oni
Ayy mis gibi kokarrrrrr simcikkk benim.kizimda miss ohh ama bebek oldummu ev bebek kokuyo yaaa ayy yerimm onujuuuuu insallah saglikla dogsun yavrucugummmmmmmm.Baciminnminnak minnak ilk ben gorcem
Ne gizlisikalkk spora bende çamaşır atcam ondan sonra basliycamkeeptin gizli is ceviriyir gördüm oni
Ay evet çok güzel kokuyolarAyy mis gibi kokarrrrrr simcikkk benim.kizimda miss ohh ama bebek oldummu ev bebek kokuyo yaaa ayy yerimm onujuuuuu insallah saglikla dogsun yavrucugummmmmmmm.
Bende dusunmuyorm baya ama ozluyo insan bebek kokusunukuzeler dogurcak onlari severm artk
Bastılar biziNe gizlisibenle olan gizlimi yohsa baska siylermi heeee @hedef52
yakaladim artik kimnenseNe gizlisibenle olan gizlimi yohsa baska siylermi heeee @hedef52
Kimselerlen konusmuyom benyakaladim artik kimnensetukceyi katlettim kimnense ne ya iş birlikcisi sindin dimek
Karatayın sırrı canim :) ekmek yerine kuru yemis yiyosun şekerin birden yükselip düşmüyo ve acıkmıyosun..Öğle yokkgün içinde acikmadin mi kuzum
spor yaptinmi soyle bakimKimselerlen konusmuyom ben
Senin kizin gordukce kizim geliyo aklima ya yanaklari benmki kiz gibi tombikAra ögünlü beslendiğimde meyve yiyodum bir saat sonra titreme oluyodu bende şimdi hiç öyle olmuyor..
Ekmek düşürüp cikartiyo muymus kiiiKaratayın sırrı canim :) ekmek yerine kuru yemis yiyosun şekerin birden yükselip düşmüyo ve acıkmıyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?