Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Keyif cuma keyifi sanırım Köfteli yumurta Nasıl ola ki merak ettim valla
Evet kuzum acik keyif yaptim aksam karbonhidrat tuketmedim ikindi vakti keyif yaptigim icininsallah dengelenmistir
Dun köfte yapmıştım pişmemiş olarak azcik ayirdim minik minik toplar yaptim az yagda iki çevirip kirdim yumurtalari pek guzel olduu kizimda bayildi

Donooiiourueirottt muuuuuuu doniooorieieottttt muuuu sen goru Yarabbb

Afiyet olsun kaçamak olmadan diyet olmuyor valla bugün onu anladım

Ayy dur baştan yorumlucam donutu görünce celallendim acik biliyon yiyemeyince sinir geliyo bana
Ayy karbonhidratlar cok fazla olmus kiz sabah pogaca ara donut oglen pilav var aksam pilav var

Eve bugünkü menüm
Sabah: bir tam buğday unlu omlet iki kaşık süt loru
Öğlen: 6 kaşık kısır 1 turşu 3 kaşık süt loru peynir
Akşam :üç kaşık makarna
Makarna olmasın isterdim ama Cidden özlemişim kokusu tadı bile bir güzel geldi

Afiyet olsun kaçamak olmadan diyet olmuyor valla bugün onu anladım
Ayy ben ilk zamanlar yani ilk 15 kilomu verene kadar hic kacamak yapmadim diyebilirim canim toplamda 22 kilo verdim ama ufak kacamaklar yapmaya 15 kilo verdikten sonra başladım kacamaklar ufak olursa ve sık olmazsa sorun olmuyo suan son 3 kilom arada kacamak yapiom az az ama fazlaya kacarsa bir haftada verdigimi geri aliyorum hemen kasıkla gidiyo kilolar ama gelirken kepceyle

Aynen vermek çok zor ama bir öğünde alırım bir haftada verdiğimi bi bıraksam ipin ucunu zor değil almak , zor olsa keşke

Zor evet ama guzel tek tek yapraklari yikaaaa sonra sirkeli suya bastir cikar ayy 10 kere yikiyorum sonra kavuruyorum soganla sondurunce 10 fk sonra icine bol peynir ve kasar koyuyorumm ohh mis gibii oluyyy
Ayy bak sen farkli yapion kiz bende 10 kere yikiyom once ispanagi tabi ama sonra ince ince dogruyom kenara aliyom suyu süzülsün diye, tavada yagli yumurta pisiriyom çiğ yikanmis süzülmüş ispanagin içine atiyom yumurtayi iyce karistiriyom sonra annem kendi açarak yapiyo ama ben hazir yufkalara sos sürüp sarip pisiriyom yani anlatirken bile agzimin suyu aktii o kadar cokkkk seviyimmm kiiiiii

Aynen vermek çok zor ama bir öğünde alırım bir haftada verdiğimi bi bıraksam ipin ucunu zor değil almak , zor olsa keşke
Aynen bende oyle canim bazen bir hafta uğraşıp 1 kilo veriyorum sonra bi kacamak hoppp geliyo hepsi keskeee gelmese hemen

Afiyet olsun canim oglen kisir aksam makarna hep karbonhidrat olmus tabi ama az yemissin makarnayi keske yaninda da bi kase yogurt ve salata yeseydin canimm❤

bendee anltigimi cok seviyorum zarf seklinde oluyo ve kalin ve pufuduk oluyo o sekilde cok seviyorumm immh ispanaga cok yakisio peynir :) bizim favorimiz. Ama acma boeegi kiymali ispanakli yapiyoruz

bendee anltigimi cok seviyorum zarf seklinde oluyo ve kalin ve pufuduk oluyo o sekilde cok seviyorumm immh ispanaga cok yakisio peynir :) bizim favorimiz. Ama acma boeegi kiymali ispanakli yapiyoruz
İspanagin herseyini seviyom yaa cok guzel bi sebze bizde hep yumurtali yaparik

İspanagin herseyini seviyom yaa cok guzel bi sebze bizde hep yumurtali yaparik
Oda degisikmis hc oyle yapmiyoruz :) ama ispanakli yumurta yapinca kavuruyorum sonra uzerlerine tam sekilde kiriyorum yumusrtalari kapagi kapatiyorum oyle cok guzel oluyo :) ayy ispanak gozelll ommh

Oda degisikmis hc oyle yapmiyoruz :) ama ispanakli yumurta yapinca kavuruyorum sonra uzerlerine tam sekilde kiriyorum yumusrtalari kapagi kapatiyorum oyle cok guzel oluyo :) ayy ispanak gozelll ommh
Bende ispanakli yumurtayi ayni o sekilde yapiom ama boreklerde ispanagi hic kavurmuyom hep çiğden icine yagli sicak yumurta girince sönüyo hemen zaten hemde cok pratik oliyouff valla canim cehti

Bende şimdik keyif yapcam
Begendiiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…