- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #180.441
Konusuyon konusuyon beni de lafa tutuyonHerkesleeeebiz hala burdaaaa
Çocuklar uyudu yarın okul da yok erken kalkmıycam ohhh :)Herkesleeeebiz hala burdaaaa
Bu hafta sonu bend rahatım evden cikmicam miiisssÇocuklar uyudu yarın okul da yok erken kalkmıycam ohhh :)
Niye evde durcan çik nişanlınla gezsene kız en guzel günlerinBu hafta sonu bend rahatım evden cikmicam miiisss
Caliscak o kuzum bende firsattan istifade dinlencem her hafta sonu yorgunluk demek bnm için normalde kV yegenler nisanlim annem yetisemiyorumNiye evde durcan çik nişanlınla gezsene kız en guzel günlerin
O zaman en iyisiCaliscak o kuzum bende firsattan istifade dinlencem her hafta sonu yorgunluk demek bnm için normalde kV yegenler nisanlim annem yetisemiyorum
Bu hafta sonu bi tek yürüyüş için çıkarım ben evdenO zaman en iyisi
sus kizKonusuyon konusuyon beni de lafa tutuyonama bana yarın tatil
ohhhhh senin icin guzel bizimki okulada gtmiyo ama her sabahÇocuklar uyudu yarın okul da yok erken kalkmıycam ohhh :)
Ben azıcık spor yaptım bi oturdum aha da şimdi kalkcam yatağıma yatcam bekarligin gözünü seveyim ahahahahahsus kizsana laf yetistirirken
Camasir astim yeniden doldurdum ortaligi topladimmm . Bulasik makinasi bosalttm koydum hey gidi heeeey
ohhhhh senin icin guzel bizimki okulada gtmiyo ama her sabah
Bende yatican artikkk yiter islerim bitti haydi iyi geceler hepiciginizeBen azıcık spor yaptım bi oturdum aha da şimdi kalkcam yatağıma yatcam bekarligin gözünü seveyim ahahahahah
Bende uyuyayim yarın oglene kadar bana ulasamazsiniz uyuyo olcam iyi geceler kizanlarBende yatican artikkk yiter islerim bitti haydi iyi geceler hepiciginize
Gunaydin kizlar doktora gidiyorum dualariniz eksik etmeyinnn
Tam anlamiyla yapabilsen aslinda baya verdiriyo o kiz sabahtan baslayip yemen lazimYemiciiimmmyarın kara buğday mi yisim hazır evdeyim
Aynen bacimm bende o riski alamam 53 e inmisken devammm devammmmSonra 57 mi olayim yineyazık baaa zor geldim buralara
Ayy ne heycanliiiKızlar ben önümüzdeki hafta içinde bi kaç gün hastanede olcam size pek katilamayabilim haberiniz olsunn bebişimiz olcakta
Spor listesine benide yazin yaaa kendimi zorlayarak yapmam lazimkaptinn aslnda hic istemiyorum ama mecbur kalirsam olur
Hangiii takim @ParteMoralllOllaaaarr hangi takıma girmek istiyon kuzu seç beğen al
sennnnnn hahahaTam anlamiyla yapabilsen aslinda baya verdiriyo o kiz sabahtan baslayip yemen lazim
Aynen bacimm bende o riski alamam 53 e inmisken devammm devammmm
Ayy ne heycanliiihayirlisiyla bi avazda dogurur insallah
Hangiii takim @ParteMoralll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?